Ünal Aysal İstifa Etmeli mi?

51a23f4ce5eed58956000012.jpg

Ünal aysal hatalarına rağmen bu kulübe çağ atlatmıştır. Pire için yorgan yakılmaz

Adam kendi bırakıyor zaten ne istifası. Aysal bırakınca çok arayacağız onun gibi bir başkanı.

Çevresindeki adamlar çok yanlış. Bunları temizlemeleri lazım. Emanet yönetim olarak geldiler zaten. Fakat böylr devam ederse 2015de secim goruruz. Bunu kendisini destekleyen biri olarak soyluyorum. Cevresinde cok yanlis kisiler var.

Size ta FT nin istifasinda soylemistim bu adam basimizi yakacak diye.O zamanlar burdaki ergenlerle bu basarinin asil sahibini degil bunun gibi bos konusan birine destek vererek vakit geciriyordunuz

Adamı linç etmişsiniz ama yazdıklarını bir okuyun haksız mı?

Ekonomik anlamda gelirleri saçma sapan harcadı.

Bu gelirlerle borcumuz azalması gerekiyorken rekor düzeye geldi.

Futbolculara verilen 10 katı zamlar kulübün geleceğini ipotek altına aldı.

Daha yeni aldığın sinan gümüşü bile aldığı yıllık ücret nedeniyle Erciyes e kiralık gonderemedin. Erayı gonderemedin.

Basketbolda bu sene yaşanan transfer rezaleti ayrıca konu.

Ünal aysal çok net başarısızdır.

Istifa etmesi gerekir.

Zaten kulüple ilgilendiği yok.

Transferleri bile menajerlere yaptırıyor artık.

Bu sene de fiyaskoyla sonuçlanırsa bırakmak için 2016'yı bekleyeceğini sanmıyorum.

genlerimizde var...

zenginsen parana laf ederler... araban güzelse arabana laf ederler... kıyafetin güzelse kıyafetine laf ederler... yakışıklıysan "kesin gay" derler... kız güzelse ohh fıstığa bak derler... reddederse "yollu la bu kız" derler... başarılıysan başarına laf ederler, birinin başarılı olması hoşumuza gitmez... bizden yukarıda biri varsa aşağı çekmeye çalışırız onun seviyesine çıkmak işimize gelmez zira çaba harcamayı gerektirir ki hiç bize göre değil...

bana göre son 3 sene belki de sportif ve mali kazanç olarak kulüp tarihinin en başarılı seneleridir... ama her başarının bir bedeli var...

biz başarılı adamları buralarda sevmeyiz dostum...

Kısaca fetbaz bir milletiz diyorsun.

Elestirmek, uyarmak ne zmanadan beri yasaklandi? Son 3 senedir harcadigimiz paranin hesabini yapan yok. Hajrovic'in hesabinj veren yok..

Son 1.5 yildir yoneyim Anan Polat donemini hatirlatiyor..

Ucuruma surukleniyoruz kimsenin giki cikmiyor..

FFP kurallarindan sonra Unal Aysal yerinde bende olsam 2016'da gemiyi ilk terkedenlerden olurdum..

İstifa etsin diyenler; yerine kimi görmek istersiniz (no offence)?

Sonumuz hic iyi olacak gibi degil.. Buyuk bkrc bataganin icindeyiz. Sermaye artisindan beklenen geliri elde edemedik. Unal Aysal'in yanlis yonettigi surec yuzunden maadi yonden bir cikmaza giriyoruz. Ustelik sifiri tuketerek. POLAT'DA BIR DONEM taraftarin sevgilisiydi.. Yanlis yonetim ve transferlerdeki becerisizlikten dolayi enkaz birak gitti.

Unal Aysal'da hizla o yolda ilerliyor. Hizli bir sekilde radikal kararlar alinmali..

Bu baslik biraz sert ve uc bir yorum, uyari fakat eger yonetim bazinda bazi seyler degismezse isimiz kolay olmayacak..

Borç batağında değiliz.Daha yeni borçlarımızın büyük bölümü yapılandırıldı ve sıkıntı kalmadı.

Üstelik bilet ve loca gelirleri bilançoda gözükmüyordu saçmalıklar yüzünden artık bundan sonra o da olmayacak.

Sermaye girişi bizim açımızdan kısa vadede kötü uzun vadede iyi olacak.Aldığımız 90 milyon liralık hisseyi 1 yıl içinde satamıyoruz.Dolayısıyla 7-8 ay sonra veya daha sonra fazlasıyla kar elde ederiz bu durumdan acelemiz niye ?

Tamam belli başlı hatalar ve olumsuzluklar var.Ama bu takım yalnızca 3 sene önce ligin 28.haftasında 14.sıradaydı , tamamen dağılmış 2014 ' e kadar birçok geliri ipotek altına alınmış durumdaydı.Bu sene üst üste 3.kez şampiyonlar ligine katıldık , 1 çeyrek final ve 1 2.tur gördük.2 kere şampiyon olduk , 2013'te 157 milyon euro gelir elde ettik.

Başarılar bu denli ağır basarken " Ünal Aysal istifa etmeli " demek en ufak bir iyi niyet içermez...Daha fazla konuşmaya gerek yok...

Aysal'ın son 1 senede futbol, basket, yönetim bazında yaptığı bütün değişikler hatalı.

Kalsın ama bu yönetim ile hiç şansı yok.

Ali Dürüst, Abdürrahim geri dönse bir ihtimal şansı olabilir ama şu siyasi şartlarda onlar da kurtarmaz artık.

Ali Dürüst başkan olmalı.

Artik herkes acti gozunu gorup okuyor herseyi.Baskani elestirme vakti geldi artik.

reis maymunlar cehennemi eski seriyi şimdi bitirdim isyan,göz açma,hak arama,devrim kralları başkanları valileri indirme vsvsvs gibi kavramların olduğu konulardan bi kaç gün uzak kalsam ıyı olur.

ha sizleride yaşatırlarsa bi kaç gün sonra görüşürüz.

Bu kadar gelirle FFP başımıza bela olduysa şöyle bir iki sene CL'ye gidemesek demek kapıya anahtar vuracağız.Özellikle son yapılan sözleşmeler ve Hayrovic rezilliği birer fiyasko örneği.

heh alpay da geldi destansı yazılarıyla konudan çıkma vaki geldi.

edit. ilk satırdan sonrasına bakmamıştım az yazmıs bukez:lemo:

Geri
Üst Alt