- 30 Temmuz 2009
- 12.527
- 6.808
- 1.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
genlerimizde var...
zenginsen parana laf ederler... araban güzelse arabana laf ederler... kıyafetin güzelse kıyafetine laf ederler... yakışıklıysan "kesin gay" derler... kız güzelse ohh fıstığa bak derler... reddederse "yollu la bu kız" derler... başarılıysan başarına laf ederler, birinin başarılı olması hoşumuza gitmez... bizden yukarıda biri varsa aşağı çekmeye çalışırız onun seviyesine çıkmak işimize gelmez zira çaba harcamayı gerektirir ki hiç bize göre değil...
bana göre son 3 sene belki de sportif ve mali kazanç olarak kulüp tarihinin en başarılı seneleridir... ama her başarının bir bedeli var...
biz başarılı adamları buralarda sevmeyiz dostum...
Sonumuz hic iyi olacak gibi degil.. Buyuk bkrc bataganin icindeyiz. Sermaye artisindan beklenen geliri elde edemedik. Unal Aysal'in yanlis yonettigi surec yuzunden maadi yonden bir cikmaza giriyoruz. Ustelik sifiri tuketerek. POLAT'DA BIR DONEM taraftarin sevgilisiydi.. Yanlis yonetim ve transferlerdeki becerisizlikten dolayi enkaz birak gitti.
Unal Aysal'da hizla o yolda ilerliyor. Hizli bir sekilde radikal kararlar alinmali..
Bu baslik biraz sert ve uc bir yorum, uyari fakat eger yonetim bazinda bazi seyler degismezse isimiz kolay olmayacak..
Artik herkes acti gozunu gorup okuyor herseyi.Baskani elestirme vakti geldi artik.