Ünal Aysal İstifa Etmeli mi?

Bmf7qdGCAAAaNbU.jpg

Ali dürüst başkan olacak inşallah aja zamanı şijdi değil. 2 ay önce olmalıydı. Yada 2016de en geç.

şuan iddia edildiği kadar kötüysek ali dürüst hayatta gelmez.

tıpkı faruk süren yönetiminden sonra her seçim öncesi kendisine defalarca gidilip geri çevirdiği gibi.

ha 2016 ve sonrası gelmesini çok isterim ancak garip bi şekilde kaos ortamından ve rekabet ortamındaki seçimlerden kaçıyor.( 1. adamlık için)

2016'da bırakacak adam zaten nedir bu kelle avı? Hatta olası bir başarısızlıkta bu sene sonu dahi bırakabileceğini düşünüyorum çünkü üzerinde inanılmaz bir baskı oluşur. Genel anlamda başarılı bir başkandır hele ki polat ile kıyaslayanlar falan olmuş gülüyorum şu anda :) En büyük hatası Ali Dürüst'ün şu an ki mevcut yönetiminde bulunmamasıdır. Ondan sonra ki en büyük hatası ise bu sene devre arasında yaşanan transfer fiyaskolarıdır. Ama genel anlamda başarılıdır. Vizyon sahibidir ve başkanlık makamına yakışır bir duruşu vardır. Aziz denen ne idüğü belirsiz 100 yıllık bir kulübün başkanı olabiliyorsa ve dahi o kulübün adını şike denen çamura buluyorsa ve hala daha başkanlık makamında oturabiliyorsa fazla birşey söylememek lazım. Hani Ünal Aysal ile o ne idüğü belirsizi haşa kıyaslamıyorum yanlış anlaşılmasın ama halimize de şükretmeliyiz diye düşünüyorum. Ünal Aysal birileri gibi o koltuğa yapışmaz kimse merak etmesin.

Anket açmadınız mı hayır'a basalım ?

tıpkı faruk süren yönetiminden sonra her seçim öncesi kendisine defalarca gidilip geri çevirdiği gibi.

ha 2016 ve sonrası gelmesini çok isterim ancak garip bi şekilde kaos ortamından ve rekabet ortamındaki seçimlerden kaçıyor.( 1. adamlık için)

Sen adamın ayağını kaydırmak için her türlü oyunu yap, kaos yarat, ekonomiyi batır ondan sonra egon yüzünden ayağını kaydırdığın adamdan gelip seni kurtarmasını bekle. Bu nasıl mantık? Nasıl batırdıysa kendi temizlesin diyeceğim ama öyle olmayacağı o kadar açık ki. Yakında herkes görecek zaten.

Terim'in gittiği ilk günden beri tekrarlıyorum başkan haindir.

Asıl hain Terim'dir.Bu adam değil mi şampiyonluktan sonra RTE'den (üstelik milli takımın antrenörü varken) teklif alan ve neden olmasın diyen.Terim değil mi Tff ile imzaladığı sözleme hakkında bilgi vermeyen ? Terim değil mi yerli transferi yaptırmayıp bizi çok zor durumlarda bırakan ? Galatasaray düşmanı şebekenin istediği gibi bu sene Fenerbahçe şampiyon yapıldı ki biz 4.yıldızı takıp farkı daha da fazla açmayalım.

Terim bizzat şebekenin emri ile takımı sabote etti yahu , kampta çalışılmadı ki takım geçen sene ligde 99-100 km zor koşuyordu öyle böyle rezalet değil...

Tabi amaç Ünal Aysal'ı göndermekti ama Galatasaray taraftarı neyin ne olduğunu gördü çoğunlukla.

Ha Terim de mükafatını aldı , senelik 5 milyon dolardan 7 senelik sözleşme , 2 tane de stada " İsmi verildi " beyefendinin...

Ünal Aysal'ın başkanlığı süresinde yaptığı en muazzam iş Terim'i kovalamaktı, senin gibileri görünce daha da teşekkür ediyorum başkana...

Sen adamın ayağını kaydırmak için her türlü oyunu yap, kaos yarat, ekonomiyi batır ondan sonra egon yüzünden ayağını kaydırdığın adamdan gelip seni kurtarmasını bekle. Bu nasıl mantık? Nasıl batırdıysa kendi temizlesin diyeceğim ama öyle olmayacağı o kadar açık ki. Yakında herkes görecek zaten.

ali dürüst'ün ayağını kaydırmak için ekonomıyı bilerek mı batırdı başkan demek istiyorsun renkdas

Yasak olan bir şey yok. Eleştiriyorsan eleştir. Beğenmiyorsan beğenme. Ünal Aysal yanlısı olduğumu, kendisinin mizahi bir caps i ile gösterdim. Yoksa "sil o yorumu" yazısı, "bu forumda ünal aysal karşıtı her şey silinmelidir" manasında değil. Ki bu benim haddime de değil.

Ama şahsen tamamen Ünal Aysal'ın arkasındayım. Hele hele Fatih Terim operasyonundan sonra tamamen onun yanındayım.

Ben yanis anladim diyelim.. Konu benim tarafimdan F.Terim degil, klubun girdigi cikmazda..

Devre arasinda nere gittigi belli olmayan 20 milyon €'da, Hajrovic yuzuden birilerinin cebini 18 milyon TL ile dolduran sorumluluk sahibi olan yonetimde, Salih durusunu 8 milyon TL'ye transfer edip 90 dk oynatmadan gonderenlerde. Futursuzca yapilan harcamalarda..

Belki yanlis bir baslik oldu lakin gelecegimiz hicte parlak degil, Basket'de kuculmeye gidiyoruz...

Benim yapmak istedigim ilgiyi gerektigi yere cekmekti.

4. yildiz'da umrumda degil, bana dogru yonetilen bir takim lazim. Gelip gecici gunluk basarilarda degilim

Ünal aysal başarılıdır neden istifa etsinki her insan hata yapabilir arada yanlışları oldu F.terim,stat zemini,yanlış transferler,mancini seçimi vs.ancak genele bakıldığında gayet başarılı.

Kolay kolay demem ama simdi soyluyorum, bu konuya acilen kilit vurulsa cok hayirli olur, cok gereksiz bir konu sezonu acarken, akliniza nasil geliyor onu da anlamadim.. Kusura bakmayin..

"Sen adamın ayağını kaydırmak için her türlü oyunu yap, kaos yarat, ekonomiyi batır ondan sonra egon yüzünden ayağını kaydırdığın adamdan gelip seni kurtarmasını bekle. Bu nasıl mantık? Nasıl batırdıysa kendi temizlesin diyeceğim ama öyle olmayacağı o kadar açık ki. Yakında herkes görecek zaten."

reis kusura bakma su yazıyı ısım vererek yaz ozaman. cidden bişey anlamadım

Ali dürüst kacmak gibi sorunu yok.

Zamanlamalar yanlış ve yakışıksız olduğu düşündüğü için kabul etmedi en son.

Daha öncelerde hazır görmedi kendisini.

Bence 2016 da aysalın adayıda dürüst . Bulaşmaları arada sırada önemli. Yeni secimde gel sen ol başkan dediğide var dürüste mesela.

O dönem kabul etmesi zordu hazırlıksız.

Şimdi 2016 ya kadar en gec hazırlığa zamanı var ki hazırlandığınıda duyuluyor.

Anket açmadınız mı hayır'a basalım ?

Amacim Forum'un belli bir noktaya ilgisini cekmekti. Kotu yonetiliyoruz ve bu yonetim tarzi acilen degismeli.

Profesyonellik Hajrovic'i kacirirken neredeydi acaba..

Herkes transfer edilecek olan oyunculara odaklanmis.

Sirf transfer olsun diye 5 kurus etmeyecek yerlileri topluyoruz takima..

Ali dürüst kacmak gibi sorunu yok.

Zamanlamalar yanlış ve yakışıksız olduğu düşündüğü için kabul etmedi en son.

Daha öncelerde hazır görmedi kendisini.

Bence 2016 da aysalın adayıda dürüst . Bulaşmaları arada sırada önemli. Yeni secimde gel sen ol başkan dediğide var dürüste mesela.

O dönem kabul etmesi zordu hazırlıksız.

Şimdi 2016 ya kadar en gec hazırlığa zamanı var ki hazırlandığınıda duyuluyor.

karşısında tek bir aday olsun ve kulüp şu iddia edilenlerin yarısı kadar vahim durumda olsun gene o seçime girmez Fatih.

Keşke cesaret edip seçime girse o dönemde başkan olsa. ama bu konuda garip bi inadı var.

reis kusura bakma su yazıyı ısım vererek yaz ozaman. cidden bişey anlamadım

Ego savaşı yaşandı ve yönetim bölündü. Burada tek bir suçlu yok. Bu yüzden gönderilen bir isimden işler kötüye gidince kurtarıcılık yapmasını beklemenin mantığını anlayamıyorum. Dürüst rekabet olunca gelmiyor tarzında bir şeyler demişsin, olayın rekabetle alakası yok.

Ego savaşı yaşandı ve yönetim bölündü. Burada tek bir suçlu yok. Bu yüzden gönderilen bir isimden işler kötüye gidince kurtarıcılık yapmasını beklemenin mantığını anlayamıyorum. Dürüst rekabet olunca gelmiyor tarzında bir şeyler demişsin, olayın rekabetle alakası yok.

yok yahu son yonetımle alakası yok dedıklerımın. Ali Dürüst'ün son 10 15 yılda başkanlık seçimine neden girmediğiyle alakalıydı.

yönetimlerde yer alması değil direkt başkan olmasını kastettim.

Geri
Üst Alt