GSC Portal Ünal Aysal: "Kaliteli bir aday çıkarsa aday olmam"

Melih Akan

Berlin Panteri
10592684_10152626153807970_1490990569269793490_n.jpg

Ünal Aysal seçimle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da...

Moderatör tarafında düzenlendi:
O aday Haluk Ulusoy olabilir anca. Tabi güclü de bir YK olusturursa, Ünal Aysal destegi ona verir diye düsünüyorum.

Turgay Kiran gibi saklabanlar herzamanki gibi aday olursa, tabiki yine elini tasin altina koyar Baskan.

Haluk Ulusoy eger yanina Üstünel, Dürüst, Albayrak gibi isimleri de alirsa, Galatasaray icin bence en hayirli secim olur.

Cünkü bu isimlerin, özellikle Dürüst ve Albayrak´in bi daha Baskan ile calisacaklarina inanmiyorum. Kovuldular cünkü resmen.

40 gün az bir süre degil

muhalefet bu kadar kısa sürede aday cıkaramaz deniyor ama coktan baslamıstır bunların calısmaları

ihtiyar heyetinin bos durdugunu duracagını sanmıyorum

O aday Haluk Ulusoy olabilir anca. Tabi güclü de bir YK olusturursa, Ünal Aysal destegi ona verir diye düsünüyorum.

Turgay Kiran gibi saklabanlar herzamanki gibi aday olursa, tabiki yine elini tasin altina koyar Baskan.

Haluk Ulusoy eger yanina Üstünel, Dürüst, Albayrak gibi isimleri de alirsa, Galatasaray icin bence en hayirli secim olur.

Cünkü bu isimlerin, özellikle Dürüst ve Albayrak´in bi daha Baskan ile calisacaklarina inanmiyorum. Kovuldular cünkü resmen.

dürüst konusunda haklısın,o kolay kolay dönmez

ama albayrak gecende acıklma yapıyordu

''unal aysal bascanım ceri cagursun hersey galatasaray icin'' diyordu

Adam geldi 75 yaşına bir yığın dertle uğraşmak zorunda kalıyor, yetmiyor bide camia içinde ki kafatasçılara laf anlatmaya çalışıyor. Ben de olsam keşke doğru düzgün biri çıksa da, ben de gitsem diye düşünürdüm.

Bu adam bırakacak belli oldu. Bu baskıyı daha fazla göğüslemek istemiyor.

Bu kadar saçmalık ve zırvalığın arasında ben olsam bende bırakırım.

Ulusoy olmaz umarim

dürüst konusunda haklısın,o kolay kolay dönmez

ama albayrak gecende acıklma yapıyordu

''unal aysal bascanım ceri cagursun hersey galatasaray icin'' diyordu

Ben Baskani cok seviyorum, cok da basarili buluyorum, yanlis anlasilmasin. Ama tek kisiyle bu is yürümez, yürümüyor.

Secim konusu en büyük hatasiydi, kendisi de farkinda. Yine ilk dönemindeki gibi güclü bir YK olusturacaksa eyvallah.

Ama Haluk Ulusoy da cok güclü, sevilen, ve futbolu cok iyi bilen bir adamdir. Üstünel, Dürüst, Albayrak´i alirsa, tercihim Ulusoy´dur.

Türk futbolu herzaman Ulusoy döneminde basarili olmustur. Tesadüf degildi bunlar.

bırakmasını isteyenlerdenim ama ulusoy,albayrak filan şaka mı? eğer gerçekse aysal ölene kadar kalsın..

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Haluk Ulusoy dan baskasi senin baskan adayi olmana engel olamaz, oda buyuk ihtimalle girmez bu topa.

Insallah Unal Aysal devam eder, tamamlamasi gerek isi var.

Baskan oldu 74. 4 cephede tek basina savasiyor resmen. Bence dik durusundan taviz vermeden, bize yakisir sekilde yönetti Galatasaray´i.

Ayrica taraftarin düsüncesini de herzaman cok önemsedi. Digerleri gibi taraftari kücümsemedi.

Bu dik durusu yüzünden bu operasyon basladi zaten. Alismislardi jon jon, entel, geri vitesci adamlara. Aysal öyle degildi.

Güclü YK olusturabilirse, yasina ragmen tercihim Ünal Aysal´dir. Ama YK isimleri görmeden hicbirsey söylemem.

Dedigim gibi, Haluk Ulusoy da bize yakisan bir adamdir. Yillar boyunca Aziz´in anasini aglatmistir. Aziz´in ezemedigi tek kisidir Ulusoy.

baskanın muharrem yılmazı yönetimine alıp bir sonraki dönem görevi muharrem yılmaza bırakacagı da konusuluyor

muharrem yılmaz baya yüksek sesle konusuluyor

Tam yetki almak için uğraşıyor,tekrar aday olacak ,kazanacak ve borçlara el atacak.

Arkandayız BAŞKAN

gidecektin neden bu kadar sacma sapan sözlesme uzatmalari yaptin ???

örnek burak selcuk vs...

Ben tanimam Muharrem Yilmaz´i filan. Benim icin yeterli degil. Biraz da ruh lazim ruh. Bu ruh da bazi isimlerde var. Ben onlari görmek istiyorum.

Bu sefer yönetimde kesinlikle Üstünel, Albayrak, Dürüst gibi isimleri görmek istiyorum. Bunu kim saglayacaksa o Baskan olsun.

Haluk Ulusoy Baskan, Ali Dürüst As Baskan. Haldun futbol sorumlusu..Terim'de tekrar Teknik Patron olur. Güzel ekip olur.

Geri
Üst Alt