GSC Portal Ünal Aysal: "Kaliteli bir aday çıkarsa aday olmam"

Haluk ulusoyun aday olcagini tahmin etmiyorum zaten adayım dese bile fner karışır korkularin dan Ulusoy cidden korkusuz ve dik bir adamdır.

Bende başkanın bırakacağını düşünüyorum. Yani en azından önceki seçim kararlarındaki gibi aday heyecanını taşımıyor.

GT-I9300 Tapatalk

Care Haluk Ulusoy (Baskan birakirsa)

sampiyon_ecb5af2a59.jpg

herkes ulusoy diyorda ulusoydan hic cıt yok

adaylıga dair en ufak bir belirti yok

millet kendi kendine gelin güvey oluyor yine

aysal baskanımız devam edecektir

Her kim aday olursa olsun,isterse kolları Bağdat'a uzansın,şu an Ünal Aysal gibi vizyon sahibi bir başkan bulmak zor. Başkanın herhalde en büyük hatası futbol çevresine pek dikkat etmemesi. Sadece "güç" değil,sadece "vizyon" da değil. "Vizyon"u gerçekleştirecek "güç"ü elde etmek lazım ki devrim yaratasın. Tabii ki bu gücü kullandırtmayan dış baskılar olabilir...

Abi diyorum işte. Pazar gecesi Serhat Ulueren bunları tek tek söylediği zaman adama küfretmiştim. Meğer doğru söylüyormuş.

-"Aysal, Çarşamba günü, arazi satışı için izin isteyecek" dedi aynen oldu.
-"İzni alamazsa seçim kararı alacak. Çünkü Galatasaray mali bir batağın içinde" dedi, aha seçim kararı alındı.
-"Eğer kendisi hariç başka bir aday çıkarsa, adaylıktan çekilecek" dedi, sonuç işte ortada.

Arazi satisi icin izin istemedi, zaten satilabilecek tek yer Riva, onunda satis izni zaten var. İlk geldiklerinde durum o kadar kötüydü ki, Riva satis izni verdiler. GYO projesi ve Basket Aş icin izin istedi.

Son düzenleme:
Abdürrahim Albayrak: Galatasaray'ın aldığı sponsorlar tanınmamış firmalar.

Abdürrahim Albayrak: Benim Yönetime girmem için Ali Dürüst'ünde girmesi gerek.

Abdürrahim Albayrak: Galatasaray'ın yararı için Ünal Aysal devam etmeli.

Faruk Süren: Galatasaray'ın tek çaresi Ünal Aysal'dır.

Faruk Süren: Ünal Aysal'ı sonuna kadar eleştirenler de dahil hiç kimse sorunun çözümünü bilemediğinden başkanın gitmesini istemiyorlar.

ben olsam o yasta bu mal düzende ugrasmazdim
param var nasil olsa hayatin tadini cikarirdim

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

De Marke@demarkesports 29 dk.
Abdürrahim Albayrak: "Mancini gitti, başka İtalyan geldi. Ne değişti ki? Biri sakallı, biri sakalsız."

Abdurrahim Albayrak:"Galatasaray tanınmamış bir sponsor aldı. Bu paralarla transferleri karşılamak kolay değil."

..

İşte Albayrak'ın CNBC-E'ye yaptığı açıklamalar...

" 1.5 yıl önce alınan seçim kararı hatalıydı. Şimdi alınan karar ise doğru. Ancak biraz daha erken olabiilirdi. "

" Biz bir ekibiz. Ali Dürüst benim yakın bir arkadaşımdır. Tek başıma bir yere gitmem. Ali Dürüst'le ve ekibimizle oluşabilecek bir grubun içinde yer alabilirim. Ben olmasam bile Ali Dürüst mutlaka yönetimde olmalı. O olursa zaten ben de o yönetimin içinde olurum. "

" Galatasaray için elimi değil kellemi taşın altına sokarım. Ali Dürüst'le birlikte güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. "

"Ünal Aysal'ın görevine devam etmesini diliyorum. Başkan yönetim kurulundaki arkadaşlarından baya çekti. Bu saatten sonra başkanı kimse yönlendiremez zaten. "

kırgınlık falan yok gibi
ekibi yeniden toplarsa daha iyi olur başkan
bu süreçten güçlenerek çıkarız

tanınmamış sponsordan kastı huawei'yse diyecek söz bulamıyorum albayrak'a
dünyadan bihaber olmalı :D

Sponsor tanınmasa ne olur yahu? Para versin Bakkal Osman olsun sponsor.

Tapa

Düzeni bozdun herşeyi batırdın şimdi sene başlamadan kaçıyorsun.

Ünal Aysal diyorya hani Adnan Polat kulübün ileriye yönelik gelirlerini kullandı.

Kendisi de selçuk burak gibi adamlara 3.5 verip 5 yıllık sözleşme yaparken de aynısını yapmadı mı?

Ne mantığı vardı bu adamlara zam yapıp 5 yıl bağlamaya gerçekten akıl mantık işi değil aziz yıldırımı getir külübün başına bundan kötüsünü yapamaz herhalde.

Hayır 5 yıl yapmazsan kim alacak burak ve selçuğu anlamıyorum elden mi kaçacak yani.

Her elestiride rest çekip kongre kararı almak, senede 1 y.kurulu değiştirmek moda oldu bizde
Allah aşkına Haluk Başkan gel de kurtar

Geri
Üst Alt