Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aday olmamaya yol arıyor gibi.
adnan öztürk konuşmayı biliyor ama sadece tüpçünün gazetesine veya tv programlarına... sen hiç hayri kozak gibi çıkıp divanda konuştuğunu gördün mü?... başkanlığa aday olacak adam çıkar söyleyeceklerini divanda söyler insanların yüzüne karşı...
Divan üyesi olmayan birisi orda konusma yapamaz
peki herhangi bir galatasaray toplantısında veya platformunda çıkıp konuştuğunu gördün mü?... öyle sorayım bari?...
Istedigi yerde konusa bilir yahu. Demokratik hakidir , özelikle muhalif ise.
Adamlar küfür etmiyor sonucda Galatasaray baskanina. inandiklari konulari söylüyorlar ve politika yapiorlar artik bilemem .
doğru küfür etmiyor allah için...sadece yalanlar üzerine yorumlar yapıyor... bu hafta hem telegol hem de beyaz tv de demokratik hakkını bol bol kullanacağından emin olabilirsin...
Istedigi yerde konusa bilir yahu. Demokratik hakidir , özelikle muhalif ise.
Adamlar küfür etmiyor sonucda Galatasaray baskanina. inandiklari konulari söylüyorlar ve politika yapiorlar artik bilemem .
Kol kirilir yen içinde kalır.
-Tapatalk-
yalan oldugunu nerden biliyorsun? belki yalan konusuyor bilmiyorum ama yalan olup olmadigini nerden cikartiyorsun?!
seninde bildigini zanetmiyorum. isimize gelmedigi icin, güzel sözler söylemedigi icin ünal aysal yönetimligine yalan mi oluyor ?!
belki yalandir belki dogrudur ama yalan söylüyor diyorsan bunun ispatinida getirmek gerekir. Ünal aysal cikip, hey adnan sen yalancisin dedimi?
dediklerine katilmiyorum söyledimi hic ?!
ben rastlamadim yani.
Yaslarina bakmadan Yurdasen Karahasan ve Ergun Gursoy gibi eski kabadayilari tek cati altinda toplamalisin baskan. Yeni Turkiye'nin dilinden ancak bunlar anlar.
bunca yıllık adnan öztürk'ü ben şimdi sana yeniden mi tanıtayım... galatasaray'ın ne zaman kritik bir dönemi olsa adnan öztürk'ü medyaya konuşurken bulabilirsin... hep galatasaray'ı korurmuş gibi gözükür ancak devamlı ben olsaydım şöyle yapardım ben olsaydım böyle yapardıma getirir... florya'da gazeteci kardeşimiz vefat eder kazayla hoooppp adnan öztürk röportaj veriyor... yönetim bu suçu üstlenmeli ben olsaydım şöyle olurdu böyle olurdu... divan kurulunda yetki isterler hooopp adnan öztürk milliyete konuşuyor... amanda rivayı satacaklar... ulan rivayı satış yetkisini 3bucuk sene önce aldı bu yönetim... bilmiyor mu adnan öztürk bunu???... bu haftasonunu bekle gör... hem telegol hem derin futbolda bol bol seyredersin..
Sen de Ali Sami Yen'in ismini duydun ama eminim az biraz bilgi sahibisindir, dogru muyum? Hadi otur yerine simdi.gerçekten şaka gibisiniz... ezbere isimler üzerinden konuşuyorsunuz... ergün gürsoy'un ne durumda olduğunu biliyor musun???... adamın çişe gidecek hali yok... yurdaşen karahasan'ı ne kadar tanırsınız???... sadece isimlerini duymuşunuzdur...
Sen de Ali Sami Yen'in ismini duydun ama eminim az biraz bilgi sahibisindir, dogru muyum? Hadi otur yerine simdi.