Ünal Aysal: "Kararım değişmeyecek"

Değiştirmez kararını malesef. Diğer adamlar gibi oynak değil.

GT-I9300 Tapatalk

Anlamıyorum arkadaş. Ne güzel başladın. Efsane başkan olma yolunda ilerliyordun. Sonra bir tek adamlık sevdasına tutuldun. Yönetimin kilit isimleriyle yollarını ayırdın. Hocayı gönderdin. Formalite isimlerin bollukta olduğu yeni bir yönetimle yeni bir seçim kazanıp yoluna devam ettin. Transfer ve hoca tercihlerinde yanlışlar yaptın. Yanlış yönlendirmelerin kurbanı oldun çok gereksiz paralar dağıttın oyunculara ve kulüplere.

Şimdi tekrar güçlü bir yönetim kurup güçlü bir düzeni tekrar oturtabileceğine inanıyor bu taraftar. Sende o vizyon var gitme diyor. Sen resmen kaçıyorsun. Yazık vallahi. Yazık.

aha gecmis olsun...

aferin cok iyi yaptiniz tebrikler icimizdeki hainler!

Anti-Aysalcı köçekler zil takıp oynasınlar şimdi! :asd22:

bazılarına alp yalman müstehaktır. gelsin de o ihtiyar heyetiyle kulübü 2 ayda batırsın sizde kına yakarsınız.

Başkanın yerinde olsam ben de bırakırdım. Buna bir nevi zirvede bırakmak da denilebilir. Hem de çok yıprandı bence. Adam tatil yapıyor olay oluyor, düğüne gidiyor spor programlarına konu oluyor. Dolayısıyla yaşı artık 73 olan bir adamın bunca şeyi kaldıramaması normal. Adamın kamyon dolusu parası var. Bu kadar parayla eğlenmek, gezip-tozmak, rahat yaşamak varken neden yaşlılığını stres altında geçirsin?

Ayrıca Ünal Aysal'ın bırakmasının bir diğer nedeni, siyaset-federasyonlar'la yaşadığı sürtüşmenin Galatasaray'a zarar verdiğini düşünmesi.

Benim için Ünal Aysal, şimdiye kadar Galatasaray'ı en iyi yöneten başkandır. Mali ve sportif açıdan bu kulübü dipten aldı ve düzlüğe çıkardı. Gelirleri ikiye katladı, onlarca kupa kazandırdı futbolda basketbolda vs.:hat:

Herşey için teşekkürler ünal aysal hem yaptıkların için hemde daha fazla yapamayacağını anlayıp kenara çekilip kulübü önünü açtığın için :k19:

İyi yapmış artık bu noktadan sonra geri dönmesin. Teşekkürler bütün hizmetlerin için de...

Başkanın yerinde olsam ben de bırakırdım. Buna bir nevi zirvede bırakmak da denilebilir. Hem de çok yıprandı bence. Adam tatil yapıyor olay oluyor, düğüne gidiyor spor programlarına konu oluyor. Dolayısıyla yaşı artık 73 olan bir adamın bunca şeyi kaldıramaması normal. Adamın kamyon dolusu parası var. Bu kadar parayla eğlenmek, gezip-tozmak, rahat yaşamak varken neden yaşlılığını stres altında geçirsin?

aynen öyle... üstelik 3 yilda 27 kupa kazandirmis bir baskandir kendisi.

drogba, sneijder gibi top class adamlari...

melo gibi bir efsanemizin olmasini saglayan bir baskandir...

Geri
Üst Alt