Ünal Aysal, Lig Radyo'ya konuk oldu

Cevap: Ünal Aysal, Lig Radyo'ya konuk oldu

helva bu 6 yerli ve 4 yabanciyi hangi paraylan alacak?

cok merak ettim

Teknik ekip eski oyuncularimizdan ve Fatih Terim'den kurulu olur bence.

Helvacı ile Kıran iyi sallıyo. Ünal Aysal ı da sanki zorla tutup aday yapmışlar gibi.

GS para akisi yok,5 sene ileriye gelirler yenmis..............Aysal babadan baska bizi kimse kurtaramaz

Bunu yapmasi mumkun degil , kim secilirse secilsin boyle bir karari alamaz. Elbette onemli bir konu bu , divanda da tartistik bunu koridorda cok kez. guzel bir vaat ancak tuzuge madde koymakla sirket yonetim cizelgelerine kafana gore mudahele edemiyosun. Ama dedigim gibi onemli konulardan biridir bu da

adam yalan dolanla sirketleri birlestirdi onuda yapar

koca TS klubu sonucta sirketlerini birlestirecek adam bulamadi helvacidan baska

Cevap: Ünal Aysal şuanda Lig Radyo'da | Canlı

insallah abı.ne sozler duyduk yıllarddır.

Degerli uye , senin anlamadigin bir sey var. Futbolu rakipsiz oynamiyosun. Evet malesef ki bu dagilmislik icinde en iyi kararlari da alsan seneye yine ondan sonraki sene yine yine yine fb sampiyon da olabilir ,teorik olarak ne yaparsan yap basarisiz olma olasiligin var. Bu yuzden boyle garantiler isteyemeyiz kimseden. Biz nasil iyi bir donem yakaladik ve 4 sene ust uste sampiyon oldu isek , ya da 6 senede 5 sampiyonluk aldi isek , ayni nimetleri baska takimlar da yiyebilir. Yani soylemek istedigim su , dogru hamleleri yapar ama olmayabilir yine de , kendinizi buna alistirin. Hic bir spor dalinda basarinin garantisi yoktur ,cunku ortada basari pesinde kosan bir cok baska takim da var

İçimden Luce geçmiyor değil nedense.

Aysal baskani biliyorum nelen alabilir,ama Helva nelen bilmem :) ;)

Degerli uye , senin anlamadigin bir sey var. Futbolu rakipsiz oynamiyosun. Evet malesef ki bu dagilmislik icinde en iyi kararlari da alsan seneye yine ondan sonraki sene yine yine yine fb sampiyon da olabilir ,teorik olarak ne yaparsan yap basarisiz olma olasiligin var. Bu yuzden boyle garantiler isteyemeyiz kimseden. Biz nasil iyi bir donem yakaladik ve 4 sene ust uste sampiyon oldu isek , ya da 6 senede 5 sampiyonluk aldi isek , ayni nimetleri baska takimlar da yiyebilir. Yani soylemek istedigim su , dogru hamleleri yapar ama olmayabilir yine de , kendinizi buna alistirin. Hic bir spor dalinda basarinin garantisi yoktur ,cunku ortada basari pesinde kosan bir cok baska takim da var

dogru hamleler yapsın yeterki.sampıyon olmusuz olmamasız cokta uzulmem o zaman

ama bu kulupten oyle bı adnan polat gectıkı yanlıs tercıhlerle sampıyon olacagınıı falan ıddaa edıp.

ınsanlar korkuyor artık

adam yalan dolanla sirketleri birlestirdi onuda yapar

koca TS klubu sonucta sirketlerini birlestirecek adam bulamadi helvacidan baska

Sirket birlesmesinin GS klubu dernegi ile ilgisi yok , iki sirketin kendi iclerinde aldiklari karar ve mevzuata uygun bulunmasi ile govde bulan bir islem. Ancak dernek , yani bizim uyesi oldugumuz GS klubu dernegi , GS ismini tasisa da hukuken GS den isim alan sirketlere mudahelede bulunamaz. Ortak ise , ortakligi nispetinde karisabilir ama dernek tuzugu degistirmekle ,sirket yonetimlerine mudahele etmeniz zaten soz konusu bile degil . Kisaca suan mesela ebru koksal istemese terim , aysal , bulent tulun hepsi istese bile bir transfer yapamazsiniz sirket butcesi ile.

Cok sartlandigim icin, TD konusunda biraz hayalkirikligina ugradim, cünkü bana Terim´i tarif ediyor gibi gelmedi. Onun disinda söyledigim gibi, aciklamalari beni tatmin etti. Basarili olacagina da eminim. Iyi futbolcular getirecegini, hakkimizi koruyacagini, tesisler kazandiracagini vs anladim. Keske Terim´le anlassa :) Hayirlisi olsun. Hala Ünal Aysal´i destekliyorum. Ama dedigim gibi, tek üzüldügüm nokta TD meselesiydi.

Helvacı elimizi çabuk tutuyoruz diye yem atmak istiyor, ben de inanmıyorum açıkçası.

vallahi Helvacıyı bilmem, ne yapar dediklerini yapar mı yapmaz mı? ama Türkiye de yaşayan, her Türk bilir ki! samimiyet "ben şunu aldım bunu yapacağım" şeklinde laflar la olmaz, bunların hepsi vaad edilir sonradan yapılmaz, "genelleme yapıyorum" , Ünal Aysal çok güzel konuşuyor illaki anlaştığı, işin sadece imzaya kaldığı kişi yada kişiler vardır ama bunu seçim de oy toplamak için silah olarak kullanmıyor yada kullanmak istemiyor. Bence samimiyet budur, Türkiye de yaşayan insanlar artık sıkıldı "yok şunu yapacağız, bunu yapacağız" diyen insanlardan

Burada hala Helvacıyı savunan tipler var.Bu adam başarısızlıkta Adnan Polat kadar belki daha da fazla suçludu.Her açıklamasında nasıl da dalga geçerdi taraftarla unuttunuz mu o günleri.Hadi hepsini geçtim değil miydi aday olmam söz konusu değil diyen.Sonra ilk fırsatta ne yaptı?

2 transfer sözüyle küçültmeyin kendinizi,harcatmayın koca kulübü.Yazıktır

dogru hamleler yapsın yeterki.sampıyon olmusuz olmamasız cokta uzulmem o zaman

ama bu kulupten oyle bı adnan polat gectıkı yanlıs tercıhlerle sampıyon olacagınıı falan ıddaa edıp.

ınsanlar korkuyor artık

1 sene evvel bu zamanlarda hepimiz Polat da Polat diyoduk. cok degil 1 sene once. adnan ozturk de kimmis ,hic bir deneyimi yok diyoduk , bizzat ben de diyordum inkar etmiyorum. ama 1 sene icinde Polattan kurtulmak icin neler feda ederiz belli degil. bu yuzden futboldaki basarisizliktaki sans ve tahmin edilemezlik , aynen yonetim icraatlarinda da mumkun ,yani unal aysal su an sempatik duruyor , ben de umutluyum ama koru korune iyi isler yapar kesin diyemem. bu yuzden her noktada olumlu olumsuz sonuclara hazirlikli ve direncli olmak , sonradan yasanacak hayal kirikligini azaltir.

Burada hala Helvacıyı savunan tipler var.Bu adam başarısızlıkta Adnan Polat kadar belki daha da fazla suçludu.Her açıklamasında nasıl da dalga geçerdi taraftarla unuttunuz mu o günleri.Hadi hepsini geçtim değil miydi aday olmam söz konusu değil diyen.Sonra ilk fırsatta ne yaptı?

Onlar Adnan Polat fanboylar.Yediremiyorlar kendilerine Adnan Polat´ın başarısız olduğu ve kovulduğu gerçeğini.

keşke bunu Serdar Burak arkadaşımız da okusa...

birisi şu şahsiyetsize sorsun bakalım yönetimdeykende aynı palavraları atan babammıydı diye sezonun başlarında herşey iyi olucak şöle böle toz pembe gülücükler saçarken 2 hafta sonrada taraftar takımı protesto ettiğinde taraftara gider yapan taraftar işine baksın buranın sahibi biziz babında açıklamalar yapan kimdi ey helvacı

14 yaşında Gsye üye olmuş über zeka mehmet helvacı :lol:.adam einstein beyler:ka25::D

Geri
Üst Alt