Doğan Erginakın
Cezalı
- 16 Şubat 2009
- 22.923
- 0
- 1.396
Cevap: Ünal Aysal, Lig Radyo'ya konuk oldu
aynen, seyine güvenseydi daha heycanli, daha iddali olurdu.
aynen, seyine güvenseydi daha heycanli, daha iddali olurdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam niye kanallara çıkıyorki.Hiç birşey anlatmıyor.
Ne alakası var.Sen çok anlıyorsun sanki.Ne oldu çok güvendiğiniz Adnan Polat? Kimseye körü körüne bağlanmam İNŞALLAH gelir başarılı olur herkes bunu istiyor ama çıkıp taraftarı biri iki heyecanlandırsa yeniden umutlandırsa fena mı olurdu?
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım..
Reklamdan sonradaki Lig Radyo Röportajının 12 dk' lık kısmı.Dineleyemeyenler için...
Senden başka burda kimsenin hayal kırıklığına düştüğüne inanmıyorum..Sen önce konuşma uslubunu düzelt...
Burada hala Helvacıyı savunan tipler var.Bu adam başarısızlıkta Adnan Polat kadar belki daha da fazla suçludu.Her açıklamasında nasıl da dalga geçerdi taraftarla unuttunuz mu o günleri.Hadi hepsini geçtim değil miydi aday olmam söz konusu değil diyen.Sonra ilk fırsatta ne yaptı?
2 transfer sözüyle küçültmeyin kendinizi,harcatmayın koca kulübü.Yazıktır
Ben Ünal Aysal'dan çok Adnan Öztürk'ü destekliyorum, işi biliyor Ribery'i gitti getirdi.Porto'ya başkan olacak adam.
Ben Ünal Aysal'dan çok Adnan Öztürk'ü destekliyorum, işi biliyor Ribery'i gitti getirdi.Porto'ya başkan olacak adam.
Ne alakası var.Sen çok anlıyorsun sanki.Ne oldu çok güvendiğiniz Adnan Polat? Kimseye körü körüne bağlanmam İNŞALLAH gelir başarılı olur herkes bunu istiyor ama çıkıp taraftarı biri iki heyecanlandırsa yeniden umutlandırsa fena mı olurdu?