Ünal Aysal, Lig Radyo'ya konuk oldu

Cevap: Ünal Aysal, Lig Radyo'ya konuk oldu

aynen, seyine güvenseydi daha heycanli, daha iddali olurdu.

Evet evet seyine guvenmiyor, iddaali degil. O yuzden dunyanin servetine sahip oyle degil mi.

Diyorum ya, tipik turk milleti. Adam oyle bi PROFESYONEL konusuyor ki, biz turk milleti anlamayiz bu konusmalardan. Bizim kafamiz basmaz cunku bu tarz konusmalara. Bizim kafamiz sadece yildizlara basar, bir cok seye daha basar da neyse ugrasmayacagim onlari yazmakla.

Bize TRANSFER lazim TRANSFER (!) ...

Ne alakası var.Sen çok anlıyorsun sanki.Ne oldu çok güvendiğiniz Adnan Polat? Kimseye körü körüne bağlanmam İNŞALLAH gelir başarılı olur herkes bunu istiyor ama çıkıp taraftarı biri iki heyecanlandırsa yeniden umutlandırsa fena mı olurdu?

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım..

Reklamdan sonradaki Lig Radyo Röportajının 12 dk' lık kısmı.Dineleyemeyenler için...

[video=youtube;oHc-]https://www.youtube.com/watch?v=oHc-***IH1Y[/video]

https://www.youtube.com/watch?v=oHc-***IH1Y

Ne alakası var.Sen çok anlıyorsun sanki.Ne oldu çok güvendiğiniz Adnan Polat? Kimseye körü körüne bağlanmam İNŞALLAH gelir başarılı olur herkes bunu istiyor ama çıkıp taraftarı biri iki heyecanlandırsa yeniden umutlandırsa fena mı olurdu?

umutlandırıp, yapamazsa o zaman fena olur, açıkcası Ünal Aysal da aynı şekilde hatalar yaparsa o ozaman, İnan Kıraç yazıyoruz 1905'e yolluyoruz...

hop, beyler karşılıklı atışmayalım....

Burada hala Helvacıyı savunan tipler var.Bu adam başarısızlıkta Adnan Polat kadar belki daha da fazla suçludu.Her açıklamasında nasıl da dalga geçerdi taraftarla unuttunuz mu o günleri.Hadi hepsini geçtim değil miydi aday olmam söz konusu değil diyen.Sonra ilk fırsatta ne yaptı?

2 transfer sözüyle küçültmeyin kendinizi,harcatmayın koca kulübü.Yazıktır

klübü biz yönetiyoruz taraftar değil , takımımız çok kaliteli hepsi milli oyuncu.

sonra ben demiştim muhabbetleri ona buna laf sokmak.

turgay kıran ve helvacı helva : biz diğer adaylardan daha iyiyiz kazanıcaz gibisinden.

Ünal Aysal : herkesin şansı eşit gibisinden konuşuyor bu bile bir vizyon farkı

şunu açık ve net söylüyorum Adnan öztürk başkan adayı olsa oda seçilirdi ama burda aysalın altında çalışıcak

bence öztürk kral adam.

hertürlü ÜNAL AYSAL görmek istemeyenler olabilir , adam full ayak yapıyor yok böyle birşey :)

Ben Ünal Aysal'dan çok Adnan Öztürk'ü destekliyorum, işi biliyor Ribery'i gitti getirdi.Porto'ya başkan olacak adam.

konuşmalarından terim olmayacak gibi...22 mayısta acıklanacak t.d.

Ben Ünal Aysal'dan çok Adnan Öztürk'ü destekliyorum, işi biliyor Ribery'i gitti getirdi.Porto'ya başkan olacak adam.

aynen bende adnan öztürk'e çok güveniyorum kendi girse seçilir turgay kıran helvacı helva gibi adaylar arasında :)

Bizler 8 yılda 5 lig şampiyonluğu en az da 3 Avrupa kupası sözü verenleri de gördük :) Her yıl en az 2 dünyaca ünlü yıldız oyuncu da vardı vaatler arasında ayrıca.

Son haftaya kadar varını yoğunu ortaya koyacak,yürekli takım istiyorum ben.Ayrıca adam gibi orta saha.

Sınırını ve konuşacağı yeri bilen başkan adayı görünce şaşırdı bizim taraftar :)

Herkes Terim yüzünden biraz celallendi zaten :) Hayalkirikligina ugradik. Yoksa aciklamalari tatmin ediciydi ve iddialiydi.

- Gelecek sezon mutlak basari hedefliyoruz, o yüzden kadroda cogunluk yildizlardan olusacak dedi

- TD ve iskelet kadro (yani önemli isimler) 22 Mayis´ta aciklanacak, digerleri 1 aylik süre icerisinde transfer edilecek (yani kampa da yetisecek)

- Profesyonel ekip kurulacak, yabancilardan faydalanilacak (Peter Kenyon)

- Arda satilmayacak

- TD ile görüsmeler Türkiye´de yapilacak (kafam karisti)

-Tek basina calisacak TD ile birlikte olamayiz (burda yikildim :) )

Iste orda dur kardesim. Ben HIC BIR ZAMAN Polat'a guvenmedim, yonetici iken de istemezdim sevmezdim zaten. Baskan olmasini da kesinlikle istemiyordum ama baskan olunca dogal olarak destekledim bende fakat bir cok kisi gibi koru korune baglanmadim bu adam'a (!), Polat'in ilk yilindan itibaren zaten ne oldugu belliydi ortaya cikmisti. Yani ben neyin ne oldugunu az cok anlayabiliyor ongorebiliyorum ve benim Aysal'da on gordugum tek sey: SAMPIYONLAR LIGIDIR.

Ya bakin orda da sorun var iste. Bizleri heyecanlandirsin falan diyorsunuz ama ayni zamanda heyecanlandirdigi zaman keske heyecanlandirmasaydi falan diyorsunuz (genel), biz turk milleti ne istedigimizi once bi sorgulayalim anlayalim sonra birseyleri isteyelim.

Açıkcası Terim'in gelmesi taraftarı değilim.Tamam efsanemizdir,takımı tanımakta hemde çok iyi bir şekilde.Ama 2. dönemi bir yıkımdır ve gelecek sezon ufak çaplı düşüşlerde bile medya ve taraftar açısından ağır yük biner takım üzerine.

Takımımız için bu yıl çok önemli bir dönüm noktası.Hata yapma lüksümüz kalmadı.Daha dengeli ve kredisi olacak hırslı bir teknik direktör taraftarıyım.

diğer forumlara bi göz attım birinde terimle 5 yıllık anlaşma imzalandığı

diğerinde Terim'in reddettiği konuşuluyor.

birde 1 fransız kaleci bir afrikalı forvetle ilgileniliyormuş.

14 mayıs gelsede şu bilgi kirliliği bitse.

Geri
Üst Alt