Ünal Aysal, Lig Radyo'ya konuk oldu

Cevap: Ünal Aysal, Lig Radyo'ya konuk oldu

Burada hala Helvacıyı savunan tipler var.Bu adam başarısızlıkta Adnan Polat kadar belki daha da fazla suçludu.Her açıklamasında nasıl da dalga geçerdi taraftarla unuttunuz mu o günleri.Hadi hepsini geçtim değil miydi aday olmam söz konusu değil diyen.Sonra ilk fırsatta ne yaptı?

2 transfer sözüyle küçültmeyin kendinizi,harcatmayın koca kulübü.Yazıktır

Dostum, o iş onun bileceği iştir, demek ki Helvacı ona daha samimi geliyor ki onu savunup destekliyor bizim onu yargılama hakkımız yok öyle ki onunda bizi yargılama hakkı olmadığı gibi

küçük bir dipnot; Helvacıyı destekleyenler genelde Ünal Aysalın, para verip-kar yapmasını eleştiriyorlar lakin hayatı toz pembe, dünyayı ise şirinler kasabası sanıyorlar, şimdi şöyle örnek vereyim, "senin şirketin iflas etmiş bir bankaya borcun var ve ödeyemiyorsun, adamdan dan şirketi kurtarmasını istiyorsun ve bir gece tüm borcunu kapatıp, şirketini kurtarıyor daha sonra senin şirketinin hisselerinden kar yapıyor fakat bunu da sana geri bir şekilde döndürüyor, daha sonra sen adama çıkıp yok para yedi kar yaptı diyorsun, şimdi para yemiş ve kar yapmış olsa da sen bu adamı yargılayamazsın, adamın parası ile şirketini kurtarmışsın üzerine adamın parası ile kar mı yapacaksın yoksa paramı kazanacaksın? hisselerden gelen para onun en doğal hakkıdır çünkü onun parası ile kurtulmuştur o hisseler." dediğim gibi "Hayat toz pembe, Dünya da şirinler kasabası değil"

Program ne ara bitti ya?Dinlerim diye açtım.Başını kaçırdım.Yetişemedim.:oNeler dedi?

Ünal baskan, sampiyon Cimbom.

kıran helvacıdan çok oy alır zaaten :)

varmı iddaasına giren

kıran helvacıdan çok oy alır zaaten :)

varmı iddaasına giren

ben hepsinden çok alacağım oy, size söz Drogba'yı getirecem, arkasınada Kaka'yı getircem yerseniz sdafadasf :D

@sinan

evet bu hisse konusu para kazanma konusu cok suistimal ediliyor. bu bir para kazanma midir , yoksa klubun vadesinde almadigi hisselerin deger kazanmasi sonucu olusan normal bir durum mudur iyi irdelenmeli. ortada borc kablinden verilmis 23 milyon dolar civari bir para var. bu adam rica uzerine bu hisseleri elinde tutan AIG den aliyor. GS yi ilgilendiren bir durum zaten yok burada. Ne al diyebilir ne alma diyebilir klup ,ne sat diyebilir ne satma diyebilir. Ama bir uzlasma oluyor ,AIG de bunu bela olarak gorup verin parami diyor , aysal da veriyor. ancak klube bir vade ile geri alma sarti koyuyor. klup ise almiyor geri hisseleri ve canaydin , sat halka diyor. bu sure zarfinda hisseler deger kazaniyor , canaydinin da aklinda ileride hisse birlesmesinde bu para verilir ben simdi vermiyim diyerek durumu aysal a iletiyor. aysal da o anda piyasadaki fiyati ne ise , o fiyattan hisseleri satiyor , bu da 32 milyon dolar gibi bir para oluyor.

ben birinden 100 dolar borc alsam ve o 100 dolar misal olarak o gun 100 TL ediyor olsa... 2 sene sonra ayni 100 dolar 150 TL ye ciksa , borcum olan kisiye 100 dolar mi borcluyumdur , yoksa 100 TL mi.. o mantikla dusunun.

Neymis efendim, Aysal secildikten sonra calismalara baslayacakmis. Hadi diyelim bu gercekten boyle, eh ne varmis yani bunda? Yok neymis efendim, cok gec kalmis olacagiz. Saka mi bu? Sizleri duyanda transferleri hep mayisin ortasina kadar bitirmis halde oldugumuzu dusunecek.

Burda bir cok kisi oyle konusuyor ki sanki dunyanin sonu gelmis sirf sonradan calismalara baslanacak diye. Yahu daha sezon bitmedi, sakin olun. Onumuzdeki sezon baslarken bile yonetim transferler yapiyordu, sanki mayista transferleri bitiriyoruz. Ha onceden bitirilmelidir bu konu'da hemfikir ama dunyanin sonu gelmis gibi sacmalamayi birakin, abartmayin bu kadar.

Sakin olun, rahat olun. Zamaninda transferleri yapariz, yapmazsak dahi ben Aysal'a ve ekibine guveniyorum. Hatta iddiali konusacak olursam, onumuzdeki sezon Sampiyon oluruz. Yazin bunu bi kenariya ...

Hatta daha baska bir ornek vereyim. GS hisseleri su an borsada , alinip satiliyor. 400 TL den 1 lot hisse aldim diyelim (unal aysal in 23 milyon dolar ile yaptigindan bir farki yok hacimsel buyukluk haric) .. 1 ay sonra 1 lot hisse 500 TL ye ciksa , benim gidip klube 100 TL iade etmem mi lazim ? boyle sacma sey mi olur

helvacinin da bir avukat edasi ile soyledigi dogru , evet bir nevi para kazanmaktir bu , ama kivrak sozlerle "baskasinin tercihi para kazanmak olmayabilir" filan diyerek olayi kotulemeye calisiyor.

@Ferdi

olur mu Ferdi, her sene transferi haziran 15'de bitiyoruz, yeni sezona hazır giriyoruz cıks olmaz böyle :D

Hatta daha baska bir ornek vereyim. GS hisseleri su an borsada , alinip satiliyor. 400 TL den 1 lot hisse aldim diyelim (unal aysal in 23 milyon dolar ile yaptigindan bir farki yok hacimsel buyukluk haric) .. 1 ay sonra 1 lot hisse 500 TL ye ciksa , benim gidip klube 100 TL iade etmem mi lazim ? boyle sacma sey mi olur

helvacinin da bir avukat edasi ile soyledigi dogru , evet bir nevi para kazanmaktir bu , ama kivrak sozlerle "baskasinin tercihi para kazanmak olmayabilir" filan diyerek olayi kotulemeye calisiyor.

vallahi dostum, benim dışımda şu konuda böyle düşünen biri var mı diye düşünüyordum, biri çıktı en sonunda.. yav saçmalık adam para veriyor, üstüne adamın parası ile para kazanmayı düşünenler var :)

Hisseleri klube bagislamasi gerektigini filan dusunuyorlardi heralde. Adamin 5 milyar serveti var , 23 milyon dolari neden hibe etmez ki diyenler dahi var. Herkesin dusuncesi kendine tabi de.

Bu adam niye kanallara çıkıyorki.Hiç birşey anlatmıyor.

Bu adam niye kanallara çıkıyorki.Hiç birşey anlatmıyor.

Tipik turk milleti iste. Adam 10 yildiz ile anlastim, teknik direktorumuz de dunyaca unlu birisi, secimden sonra aciklayacagim demis olsaydi bu gune kadar ozaman birden HERSEY'i anlatmis olurdu 1 cumle ile :)

Yani kisacasi: Hic birsey soylemeyip sadece TRANSFERLERI konussa, sizin gozunuzde (bir cok taraftarin oldugu gibi) HERSEY'i aciklamis olurdu sözde ...

Ne transferi adam hiçbir şeyden bahsetmiyor.(ya bu hiçbirşey nasıl yazılıyor?)

Ne transferi adam hiçbir şeyden bahsetmiyor.(ya bu hiçbirşey nasıl yazılıyor?)

Adam diyor iste, 22mayisa kadar hem t.direktörümüz hem kadromuzun kaburgasi hazir olacak. Seneye kadromuzda daha cok yildiz ve deneyimli futbolcular göreceksiniz.

Daha ne desin.

Bunun nesini begenmediniz.

ünal sanki hala "girsem mi, girmesem mi, girsem mi, girmesim mi secime" gibi duruyor, gerek konusmalari, gerek yüzifadesi, gerek simdiye kadar acikladigi "hedefler", gerek 2 ay önce verdigi demecler ...

Birşey söyleyeyim mi bence bu adam şeyine güvenmiyor.Başarısız olucam diye korkuyor.O yüzden pek iddaalı değil.

Geri
Üst Alt