Ünal Aysal: "Lucescu öncelikli tercihimiz"

Ben stoper alacagimizi sanmiyorum artik. Belki chedjou ile takas yapariz. Ama takas olmazsa al(a)mayiz gibi duruyor. Mevlüt ve olcan luce'nin istemesi takdirinde gelecektir. Töre de ancak takas yoluyla (hajrovic) olur olursa.

Luce'ye güvenim tam. Gerekirse kiralik oyuncu aliriz ve yine costurur takimi. Adam fleurquin, perez, victoria gibi adamlardan max verim aliyordu.

Bu sene cl'de yari finale ciksak süper olur. Kasaya biraz para doldururuz :)

Lucescu'nun sisteminde Chedjou bile sırıtmaz gerçi doğru diyorsun.

Adamdan zeka fışkırıyor.

Canaydın saf bir adamdı, Allah rahmet eylesin.

Ama Aysal öyle değil.

Diyor ki burada eğer ki başarısız olursak bana istifa demeyin artık. Ben sizin her dediğinizi yapıyorum.

Drogba dediniz getirdim

İlk geldiğimde Terim dediniz uyuşamayacığımı bildiğim halde 2 sene çalıştım.

Şimdi de Lucescu diyorsunuz getiriyorum diyor.

Sırf bunu yüzünden başarısızlıkta eleştiri alması artık çok zor.

anladik heralde ne demek istedigini

boyle onemli bir karari taraftar istiyor diye aliyorsa ozaman istifa edip yerine berati gecirsin

eger lucenin meritine gore bir karar aliyorsa onu soylesin ve tepki cekmemek icin bu ucuz yollara gitmesin

tepki cekmemek icin bu ucuz yollara basvuracak kadar baski altindaysa ozaman da istifayi dusunsun

Ayni degil. Canaydin, elindeki imkanlara ragmen cok basarili olmus bir hocayi yollayip o dedigini yapmisti. Aysal, bos olan bir goreve taraftarin istedigi bir ismi getiriyor. Canaydin resmen agzimiza cicmisti.

aciklama gereksiz ve zamanlamasi da yanlis

evet ayni degil ama lucescuyu getirirken taraftar istedi napam diye bir aciklama olamaz. mancini gelirken de hagiye teklif yapmisti o zaman da taraftarin istedigi diyecekti buyuk ihtimal. hagi her zaman basimizin ustudur ama bu kadar buyuk bir kulupte boyle koy mantigiyla is yapiliyorsa o zaman uzucu

yada bu baskan bizi aptal yerine koyup olasi basarisizligin kilifini ariyor siz istediniz fln diyip. ozaman apo albayragi falan niye yonetimden attin taraftar bayiliyordu

garip bir aciklama oldugu kesin i fink

Lucescu olmazsa Alman ekolü tercihimiz olacak.

Bunu gerçekten söyledi mi başkan? Videoda duymadım. Eğer söylediyse alman hocaları da araştırmak lazım. Ottmar Hitzfeld olabilir herhalde.

YaZıyı neden değiştirerek yazdınız başkan diyorki lucesku olmazsa taraftarımızı sevindirecek ÇİLEK isimler var :))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Taraftar ne derse yaptık diyor luce. Hayırlı olsun beyler:)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir ay evvel Luce haberleri çıktı sonra kalacak orada dendi, Mancini ile yola devam edilecek dendi. Şimdi tekrar Luce'nin geleceği yönünde haberlerin çıkması ve Mancini'nin istifası.

Luce'nin bizimle anlaştığı anlamına geliyor gibi ama...

Gelmezse geçen sezon gibi plansızlık devam edeceği belli olur.

boyle onemli bir karari taraftar istiyor diye aliyorsa ozaman istifa edip yerine berati gecirsin

eger lucenin meritine gore bir karar aliyorsa onu soylesin ve tepki cekmemek icin bu ucuz yollara gitmesin

tepki cekmemek icin bu ucuz yollara basvuracak kadar baski altindaysa ozaman da istifayi dusunsun

:ka21:

taraftara drogba gibi jestler yapmasi guzel ama td seciminde ne bakiyorsun taraftarin ne dedigini boyle yonetim tarzimi olur

gerci taraftari zaptetmek icin boyle bold aciklamalar yaptigini dusunuyorum yoksa aysal akilli adam

evet ayni degil ama lucescuyu getirirken taraftar istedi napam diye bir aciklama olamaz. mancini gelirken de hagiye teklif yapmisti o zaman da taraftarin istedigi diyecekti buyuk ihtimal. hagi her zaman basimizin ustudur ama bu kadar buyuk bir kulupte boyle koy mantigiyla is yapiliyorsa o zaman uzucu

yada bu baskan bizi aptal yerine koyup olasi basarisizligin kilifini ariyor siz istediniz fln diyip. ozaman apo albayragi falan niye yonetimden attin taraftar bayiliyordu

Oralara girecek olursak başkanın kafasında ki Galatasaray algısının bir şirketten ibaret olduğunu da görmen lazım.

Profesyonelleşme dediği de bu zaten. Yoksa Şükrü Ergün, Emir Sarıgül gibi futbol ile alakası olmayan isimler ile mi profesyonelleşecek.

Adamın bakış açısı bu.

Biz bir şirketiz. Şirketin CEO'su da şu an için o. CEO'ların çoğu da o mevki de hatayı kendi yapsa bile faturayı aşağısında çalışanlara keser.

Onlar da biz ve elemanı olan Teknik Direktörler.

Benim burada aylarca ANLATMAYA ÇALIŞTIĞIM, ELEŞTİRDİĞİM DE buydu zaten.

Profesyonelleşme dediğin zihinde olduğu kadar ve daha fazlası ile futbolun doğasında ve sahada olmalıydı.

Onlar ne peki?

Devamlılığı olan bir alt yapı sistemi

Futbolun içinden gelenlerin görevli olduğu PROFESYONEL bir ekip ( İdari Koordinatör'ünden, Transfer Planlaması'na, oradan Scout ekiplerine kadar )

Sürekliliği ilke edinen ve dönüştürülebilir bir futbol takımı

Kaçı oldu bunların. Bence çok azı.

Eleştirdiğim de hep bu oldu. Klas duruşunu ve risk yönetimine bir şey demiyoruz ve demedik de zaten.

Kulüp taraftarın isteğine göre yönetiliyorsa yarın istifa diye bağırıldığında da aynı hassasiyeti gösterir umarım.

Olası başarısızlığı paylaşmak gibi olmuş. Bir hoca getirirsin başarısı da başarısızlığı da senindir, dünyanın her yerinde böyle.

Sagol baskan Luce gelsin formaya ismini yazdiririm ama hala zor goruyorum ben

başkan tabii ki bizi aptal yerine koyacak.

dünyanın her yerinde ister parti üyesi olsun , ister taraftar ister halk , ayak takımıdır yönetenlerin gözünde.

bu ayak takımına hoş görünürken aslında için için dalga geçerler..

politika diyoruz buna kısaca :)

Yukarıda ki mesaj uzun olduğu için tekrar yazayım. @Hayri Cund

Ne Abdürrahim Albayrak ile ne Emir Sarıgül ile

Ne Şükrü Ergün ile ne de Ali Dürüst ile

profesyonel olamazsın.

Profesyonelleşme dediğin Bayern Modeli'dir. Futbolu futbolun içinden gelenler ve kulüpte değeri olanlar yönetmeli.

Ama konumuz bu değil.

Mancini gibi adamlar bu oturmamış düzende asla olamazdı ve olmadı da zaten.

Lucescu ise bu şartların kurdudur adeta. Adaptasyon ve insan ilişkisi üst düzey bir isim.

Sirf taraftar istedi diye yapacagiz demiyor ama. Mantikli oldugu icin de diyor. Yani Aysal baba is on fire denebilir.

Taraftarımın isteklerini ön planda tuttum. Onların tercihleri önemli.

Baskan Forumda...ve kimin oldunu biliyorum ama söyleyemem elbetde...

biraz dikkatli olun beyler

Ünal Aysal'ın da ağzında duyduk sonunda ''Mircea Lucescu'' ismini ...

Salı günü göreve başlayacağı söyleniyor , İnşallah doğrudur.

Geri
Üst Alt