Ünal Aysal Onu mu İşaret Etti ?

Cevap: Ünal Aysal Onu mu İşaret Etti ?

Pavluchenko hayırlı olsun diyebilirmiyiz ?

Tevez yakisikli ve beyaz tenlimi arkadaslar ? :asd:

Beyler çocuğu var olayı falan ne haberde öyle bişey göremedim.

Cocuk meselesi nerden cikti?

Beyler çocuğu var olayı falan ne haberde öyle bişey göremedim.

Ligtv.com.tr - Haber - Aysal kimi kastetti?

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi'inn canlı yayın konuğu oldu! Sarı kırmızılı camiayla ilgili tüm merak edilenleri Lig TV'de anlatan Aysal, devre arasında büyük bir yıldız getireceklerinin sinyalini verdi. Bu oyuncuyu "İngiltere'de oynayan bir oyuncu belki de. İri yapılı, beyaz tenli, güçlü diyebilirim. 6 yaşında bir kızı olduğunu da söylemeyeyim" diye tarif etti. Bu tarif akıllara Pavleychenko'yu getirdi.

Arkadaşlar Ünal Başkanın dediği futbolcuyu açıklıyorum.

Carlos Tevez...

Kanıt : Carlos Tevez'in 6 yaşındaki kızı:lol:

Tevez yakışıklı falan tabirine pek uymuyor:o Keşke olsa halay çekerim de sanmıyorum zaten ülkesine dönmek istiyordu. Bendtner olabilir onun da çocuğu yok galiba 6 yaşında yani erkenden postaladıysa bilemem tabi. Pavlychenko bu kadar yaygara koparacak bi adam değil. İş yapar ama değil. Bence yüzde 1 milyon Berbatov.

İsimler konusunda o kadar şeffaf olamam getiremeyebilirim. Taraftarımızı hayal kırıklığına uğratmak istemem. Ben görüşümü söylerim belki hocayı da ikna ederim ama hocadan görüş gelmesini beklerim. İngiltere'de oynayan bir oyuncu belki de. İri yapılı, beyaz tenli, güçlü diyebilirim. 6 yaşında bir kızı olduğunu da söylemeyeyim.

Yakisikli demedi mi:D

Pavlyuchenko'nun kizi Kristina 2006 dogumlu, yani yaklasik 6 yasinda.

Belki Ünal Başkan gönül yakışıklılığından bahsetmiştir.Evet Tevez olabilir.

Pavlyuchenko'nun kizi Kristina 2006 dogumlu, yani yaklasik 6 yasinda.

Tamam beyler isim belli,Pavlyuchenko.

Yaz döneminde istedigimiz basina yansimisti zaten,Seref Aydin basinda cikan haberlerin cogu dogru diyordu.

pavlyuchenkoAI_450x350.jpg

Sadece adını vermemiş başkan. "İri yarı, mavi gözlü, yakışıklı, 6 yaşında kızı var."

Belki Ünal Başkan gönül yakışıklılığından bahsetmiştir.Evet Tevez olabilir.

Hele hele gönül yakışıklılığı ise konu Tevez hiç olamaz. Onun kadar problemli bir oyuncu hatırlamıyorum. Gayet de tembel. Adam sanırım 6 senedir İngiltere'de İngilizceyi öğrenememiş. Türkiye'ye gelirse o ilgiden kendini kral sanar..

Tamam beyler isim belli,Pavlyuchenko.

Yaz döneminde istedigimiz basina yansimisti zaten,Seref Aydin basinda cikan haberlerin cogu dogru diyordu.

Çağatay reis de ilgilendiğimizi söyledi. Gelse mutlu olurum, ama Tevez gelse ............. olurum. "..........." yerine gelmesi gereken kelime Türkçe'de yok. Hiç bi dilde yok. :D

Geri
Üst Alt