Ünal Aysal Özel Uçakla Madrid'e Gitti

Cevap: Ünal Aysal özel uçakla Madrid'e gitti

Bu oyuncular 1 sezonluğuna alınmayacaklar herhalde.Seneye Ş.ligine katılırsak bu oyuncuları aldığımız fiyata satabilecek miyiz?

niye satiyoruyzki anlamdim

eger SL kalirsak zaten bunlar goturdu bir iki takviyeyee gideriz iste

niye satalimki Pazardamiyiz

Ne ara vize çıkarttın ne ara uçak getirttin. Helal olsun :005:

Siradan Türk oyuncular: Selcuk Inan ve Ceyhun Gülselam, ikiside bedava daha ne ister akli basinda bi taraftar? Siradan olan sensin, hatta degilsin bile.

Aylar önce forumu katletti artık girmem dedi yine gelmiş.Herhalde canı sıkıldı tekrar siteye girip insanları rahatsız etmeden kendi içi rahat etmiyor belli ki.

Bu uçak nerede la? :D

Uçağın sefer sayısı kaçmış geçen içinde Drogbanın oldugu idda edilen uçağı izlediğimiz gibi izleriz bunuda radar sitesinden :D

Ujfalusi yi almayın sakın.

boşun burun kıvırmayın bu oyuncular bizi üç kademe yukarı çıkarır. iyice fenerlilere döndük, memnuniyetsizliğe gerek yok

Ujfalusi müthiş olur beyler Neill gelmeden neler dendiğini unutmayın.

ujfalusi gelmesinde stopere kim gelirse gelsin 33 yasındakı artık bıtmıs bı adam cok sacma olur,bırsuru stoper var 6 7 10 milyon olsun hadı cok ıyı stoper alınabılır.

Dibe çökmüş bir futbol takımı,gelecek sene Avrupa'da yok ve acil başarı lazım..

Gelmesi beklenen oyunculara bakıyorum...

Hımmm burun kıvırmaya lüksümüz yok...

Ben de arkadaşlarla aynı düşünüyorum.Ujfalusi iyi oyuncudur ama Neill'den iyi değildir.Neill'ı elimizde tutsaydık böyle bir hamleye gerek kalmazdı.

Kaç kişilik bu jet? Bizim baskan ve yoneticiler hariç kaç kişilik yer kalıyor? Madem iyice plan, bilim kurgu isine girdiniz. Bende bir fikir atayım.

Geri
Üst Alt