Ünal Aysal: "Prandelli ile 5 dakikada ayrılabilirler"

Halim Koçer

Kırmızı Üye
G.Saray’da Abdurrahim Albayrak’ın Ünal Aysal ve yönetimi hakkında yaptığı sert açıklamalara Aysal’dan zehir zemberek bir yanıt geldi.

Önce Mancini’nin ayrılması ve Prandelli’nin gelişine açıklık getiren Aysal, “Mancini’yi beş dakikada getirdim, 5 dakikada da öpüşerek ayrıldık. Prandelli için de aynı şey geçerlidir. Daha önce de açıklamıştım ama iyi anlaşılmamış, ya da anlamak istememişler. Sözleşmede cezai madde olmadığını bir kez daha belirtmek isterim. Mancini nasıl ayrıldıysa, Prandelli ile de beş dakikada öpüşüp ayrılabilirler. Ama isterlerse” dedi.

Dört takım çalıştırma meselesini de anlatan Aysal, “Sanırım o da anlaşılmamış. Bu benim bir hayalimdi. Avrupa’da Galatasaray ismiyle özdeşleşen dört takım olmasını istiyordum. Ama sözleşmede bununla ilgili herhangi bir şey zaten yok” ifadesini kullandı.

Tehdit gibi!

“Bu yönetim enkaz edebiyatı üzerinden beni vurmaya çalışıp meşhur olmak istiyor” diyen Ünal Aysal, sözlerini şöyle tamamladı:

“Daha düne kadar kapımda dolaşıp bana yalvaranların bu yaptıkları açıklamaları anlamak mümkün değil. Her türlü yalan yanlış ifadeye rağmen, Galatasaray’ı düşünerek konuşmama düşüncesindeydim. Ama şahsıma yapılan bu açıklamalara dayanamadım. Ben buradayım. Ve verilmeyecek hiçbir hesabım yok. Ayrılmadan önce uluslararası bağımsız denetim kuruluşlarına yaptırdığım çalışmalar ortada. O raporda her şey ayrıntılarıyla yazıyor. Gerekirse bundan sonra da başka açıklamalar yapabilirim. Umarım buna mecbur kalmam.”
Sporx

Sözleşmede cezai madde olmadığını bir kez daha belirtmek isterim. Mancini nasıl ayrıldıysa, Prandelli ile de beş dakikada öpüşüp ayrılabilirler. Ama isterlerse

REZILLIKKKKKK bunlar dogruysa

Cezai madde yoktur ama çar çur edilecek para var mı?

Prandelli BÜTÜN BAŞARI BONUSLARINI (LİG, TK, UEFA/CL Primi) ne varsa hepsini isteyecektir.

4 Milyon Euro ona verirsen yollar ayrılır.

Yarsuvat yönetimi Aysal'a olan tepkileri hafifletmek icin gelmis bir yönetim.

Yani taraftarı bunaltacaklar ve Mayıs'ta herkes Aysal'ın geri gelmesi icin gün sayacak. Tepkiler ile giden Aysal bu kez alkıslar ile gelecek ama futboldan gram anlamadıgı düsünülürse, kulübü daha pis batıracak.

İnsallah Adnan Öztürk gelirde Aysal'danda, Albayrak gibi piyonlardanda kurtulmus oluruz.

“Daha düne kadar kapımda dolaşıp bana yalvaranların bu yaptıkları açıklamaları anlamak mümkün değil. Her türlü yalan yanlış ifadeye rağmen, Galatasaray’ı düşünerek konuşmama düşüncesindeydim. Ama şahsıma yapılan bu açıklamalara dayanamadım. Ben buradayım. Ve verilmeyecek hiçbir hesabım yok. Ayrılmadan önce uluslararası bağımsız denetim kuruluşlarına yaptırdığım çalışmalar ortada. O raporda her şey ayrıntılarıyla yazıyor. Gerekirse bundan sonra da başka açıklamalar yapabilirim. Umarım buna mecbur kalmam.”

Başkan gibi Başkan

değerin bilinmedi

Arkadaş ekonomik açıdan batırmış olan kaçmış denilen başkan gidip bağımsız kuruluşlara denetim yaptırır mı ?
Anlayın adamın kendine güvenini...

Adamın vizyonunu çakamadı kimse anca laf atıyorlar...

Şu kadarını çok açık söylüyorum ki

Abdurrahim albayrak ın ve diğer yöneticilerin söylediği herşey yalandır !

Bir bir de yalanlanıyor zaten...

Bu kadar akıllı bir adam görmedim tanımadım. Aysal konustuğu sürece hep kendini haklı çıkarabilir. Şu anki total borç *2 bile yapsa mali tablo o kadar da berbat olsa gene haklı çıkarır kendini

Ya insanları geri zekalı mı sanıyor bu adam? Sürekli tazminat yok, cezai madde yok vs. demesinin hiç bir anlamı yok. Adamla 2 senelik sözleşme imzalamışsınız ve adamı bugün kovmak istersek geleceğe yönelik tüm alacaklarını ödememiz gerekiyor. Bunun dışında bir cezai şart veya tazminat olmamasının bir önemi yok. Adamı kovmak için kulübün 4 milyon Euro veya daha fazla nakit para vermesi gerekiyor.

Aziz Yıldırım gibi konuşursam çok kötü olur ayaklarını da bıraksın, çıksın konuşsun. Verilmeyecek hiç bir hesabım yok diyor ama kulüpte bir kuruş para bırakmadan kaçtı gitti resmen, bir milyar TL gibi uçuk bir geliri yok etti; bunların hesabını nasıl verecek? Beylik laflar etmekle olmuyor bu iş, durum ortada; eğer bu insanlar yalan söylüyorsa ve kulübün durumu kötü değilse çıksın açıklasın o zaman, biz de öğrenelim.

Abdürrahimin nasıl biri olduğunu anlayın işte.

Ya nasıl hak veriyorsunuz Ünal Aysal'a? İlk iki senede yapılanlar doğruydu ama şu açıklamaya nasıl hak verirsiniz? Basketbol takımına 1 kuruş para verilemiyor, futbol takımın hali ortada. Bin bir tane rezalet almış yürümüş, adam resmen kaçmış bizi ortada bırakmış, hala "büyük başkan" bilmem ne nasıl diyorsunuz?

Yine her yaptigi gibi, tatli sözlerle taraftari dolandirmayi çalisiyor

Prandelliyle 2 senelik sözleşme imzaladik ve adamı bugün kovmak istersek geleceğe yönelik tüm alacaklarını ödememiz gerekiyor. 4mden fazla ödemek gerekiyor. Madde filan hiç önemi yok.

Sinsi herif.

Büyük baskaniz kulübün için sçti, daha hala onu destekliyorsunuz.

Nasil bir taraftar grubuna sahibiz ya.

Antu dan neredeyse betersiniz.

Muhteşem ekonomimiz 100 bin dolar bulamayıp basketçi kaçırıyor evet.

Ünal Aysal'a inanacak kadar sığ görüşlü değilim şükür.

Şu adamı hala savunan varsa Burak ve Selçuk'a 2019 yılına kadar ödenecek paraya baksın anlar Aysal'ın ne kadar ağır manyak olduğunu.
Terim'i de Allah bilir aysel yollamıştır Demirören'in kucağına bknz: ali dürüst : terim zaten gönderilecekti.

Gitmeden 5 dakikanı ayırıp gönderseydin o zaman senin dediğin 1 kelimeye inanın...

Laf kalabalığı yapma sözleşmede tazminat zaten olmaz.. Dua et 2 yıllık emeğine saygım var.. Madem enkaz bırakmadın açıklasana borç yok şu kadar azalttım.. Şunları yaptık diye.. Yalan de geçir..

Oyunlar oynandi, o oyunlar oynamasaydilar Aysal Prandelliyi kovacakti, suç Fener ve Demirören dekajrelsrjwalkj

Hataları var kulübü zora da soktu maddi açıdan. Ama Abdürrahim yalan söylüyor 4 takim konusunda da tazminat konusunda da. Bundan eminim.

N5

Enkaz bırakmamışmış ama nedense bütün basket takımı şu an serbest kalabilir.
Tazminat olmayabilir ama bence burada laf oyunu var.Tazminat yok ama sözleşme bitene kadar ki tüm maaş verilmeli gibi bir madde vardır.Aysal'ın yalanlarına karnımız tok.Sizde büyük başkan deyip iyice aptal durumuna düşmeyin.

Geri
Üst Alt