Ünal Aysal: "Prandelli ile 5 dakikada ayrılabilirler"

images

fanboylardan şöyle bir resim bekliyorum, adamlar ünal babalarını allah bellemiş

yav he he boş konuşma aysal batırdığının yüzde birini temizlemek istiyorsan sağlam bir bütçe ile basketbola sponsor ol

Yaptığı sözleşmelerin zararı ortada ancak enkaz edebiyatı gerçekten sıktı. Komisyoncu bey'in kovulmasını bekliyorlar sanırım prandelli'yi göndermek için.

bu ne ya koskoca kulübü ne hale getirdiler hepsi bir birinden kara taraftarımız umarım bi silkeler şu yönetimi

Birşey olduğu yok Abdülrahimciğime çakı çakıvermiş ünal başkan :D Abdülrahim allah bir dese inanmam ama aponun söylediklerini Ali Dürüst çıkıp söylerse işte o zaman ünal aysal'ın karakterinden ben de şüphe duyabilirim lakin aponun sözleriyle değil...

Sözleşme mevzusuyla ilgili zaten Ali Dürüst bie aynısını söylemedi mi ?

Başkanim seni sevmeyenlerin yüzüne tükür. Değerini anlayacaklar biraz zaman geçsin.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abdurrahim Albayrak ın nasıl yalancı olduğunu bir kez daha gördük..

Prandelli ye kendi ağzıyla söylediği zölerin yalan oldugunu söylemiş..

Be adam canlı yayında söylemişsin utanmadan nasıl yalanlıyorsun...

Senin gibi sahtekar yalancıyı bu büyük kulübe yöteci değil çaycı bile yapmam..

Albayrak'a yalanci diyenler Aysal hakkinda ne diyorlar acaba?

Albayrak hatasiz degil tabii ama adam Yarsu ve Dürüstle Aysalin yaptigi tüm kirli isleri temizlemesi lazim - sonuçta bizi onca borçlara, onca vasat oyuncularla sözlesme yapan sayin Ünal Aysal'di. Basketbol subesinin hali ortada, futbol subesinin hali de ortada.

beyler lutfen alıntı yaparak kavga edin.
takip etmekte zorlanıyoruz.

Hee parasını kendi cebinden ödersen 5 dkda ayrılır
burdaki saftirik aysal fan boysu, hajrovic fifa davasını kazanıp milyonlarca euroyu götürünce görecem ben

hala konuşuyor.4haftada bırakıp kacmış pandev cemaılıılerı transfer dıye yutturmuş.hajrovıç neden kactı koskoca ergın ataman ylan mı söyler.aylardır basketbolculara parasını oduyemıyor bu klup.arroya harıcınde herkes ıstese gıdebılır.gıttıgın hafta guvenlık görevlılerı paralarını alamadı dıye statta kavga cıkarttılar.her dedıgın yalan dolan.

Geri
Üst Alt