Ünal Aysal: "Prandelli ile 5 dakikada ayrılabilirler"

Şurada Ünal Aysala giydirenleri çok merak ediyorum Şamp. liginde çeyrek finale çıkınca avazları çıkıncaya kadar sevinmediler mi ?
Sneijderin golüyle juventusu eleyip 2.tura çıkınca bende ses kalmadı sevinmekden...

Senin rakiplerin edirneden öeteye gidemezken sen sana bunları yaşatan adama demediğini bırakmıyorsun.

Diyoruz ki eleştir..

De ki Başkan son senesinde çok yanlış transferler yaptı çok fazla para harcadı
De ki yönetime çok yanlış adamlar sokdu GS ekonomik sıkıntıya girdi

kimse sana haksızsın demez.

Ama sen sana bu kadar büyük başarılar yaşatan başkana HAİN dersen ağzına geleni sayar GS ı batırı dersen orada büyük hata yaparsın...

Ben ünal başkana büyük başkan demekle yalamalık yapmıs olmam
Ama siz GS ı batırdı derseniz nankörlük yapmış olursunuzzz..

Gözünüz aydın işde adam gitti.

Görücem sizi 10 yıl bu başarıları bir daha yakalayabilecekmiyiz..

Görücem yeni gelen yönetimlere neler neler diyeceksiniz..

Diyorum ya Adnan Kahveciler Mehmet Helvvacılar Abdurrahim albayrak Adnan Polatlar yakısır size...

Arkadaş ekonomik açıdan batırmış olan kaçmış denilen başkan gidip bağımsız kuruluşlara denetim yaptırır mı ?
Anlayın adamın kendine güvenini...

Adamın vizyonunu çakamadı kimse anca laf atıyorlar...

Şu kadarını çok açık söylüyorum ki

Abdurrahim albayrak ın ve diğer yöneticilerin söylediği herşey yalandır !

Bir bir de yalanlanıyor zaten...

bağımsız denetim ZORUNLUDUR.....

Şurada Ünal Aysala giydirenleri çok merak ediyorum Şamp. liginde çeyrek finale çıkınca avazları çıkıncaya kadar sevinmediler mi ?
Sneijderin golüyle juventusu eleyip 2.tura çıkınca bende ses kalmadı sevinmekden...

Senin rakiplerin edirneden öeteye gidemezken sen sana bunları yaşatan adama demediğini bırakmıyorsun.

Diyoruz ki eleştir..

De ki Başkan son senesinde çok yanlış transferler yaptı çok fazla para harcadı
De ki yönetime çok yanlış adamlar sokdu GS ekonomik sıkıntıya girdi

kimse sana haksızsın demez.

Ama sen sana bu kadar büyük başarılar yaşatan başkana HAİN dersen ağzına geleni sayar GS ı batırı dersen orada büyük hata yaparsın...

Ben ünal başkana büyük başkan demekle yalamalık yapmıs olmam
Ama siz GS ı batırdı derseniz nankörlük yapmış olursunuzzz..

Gözünüz aydın işde adam gitti.

Görücem sizi 10 yıl bu başarıları bir daha yakalayabilecekmiyiz..

Görücem yeni gelen yönetimlere neler neler diyeceksiniz..

Diyorum ya Adnan Kahveciler Mehmet Helvvacılar Abdurrahim albayrak Adnan Polatlar yakısır size...
Senin bu dediklerin aysalın başarısıysa neden 1,5 sene gelenden geçenden tokat yer haline geldik?
terimin ergin hocanın vs başarısını şu adama mal etmeyin görünen köy kılavuz istemez
terimle devam etcez dedi kovdu
manciniyle devam etcez dedi ayrıldı
kendisi zaten kaçtı
sneijdere zam ve kaptanlık vaadinde bulundu
prandelliye sana 4 klüp çalıştırcam dedi
tvlere çıkıp daha kaç kez yalan söyledi
neden renkten renge giriyosunuz

Tazminat ayrı bir konu. Açıklayacaksa Mancini yi neden gönerdiğini, yerine Prandelli yi neden getirdiğini açıklasın. Canımızı yakan bunlar.

Yarsuvat yönetimi Aysal'a olan tepkileri hafifletmek icin gelmis bir yönetim.

Yani taraftarı bunaltacaklar ve Mayıs'ta herkes Aysal'ın geri gelmesi icin gün sayacak. Tepkiler ile giden Aysal bu kez alkıslar ile gelecek ama futboldan gram anlamadıgı düsünülürse, kulübü daha pis batıracak.

İnsallah Adnan Öztürk gelirde Aysal'danda, Albayrak gibi piyonlardanda kurtulmus oluruz.
Aysal futboldan anlamıyor öztürk zidanela aynı takımlarda oynadı öylemi ? ya tutarlı olun be arkadaşım bu ne saçmalık hamasete göre konuşuyorsunuz
kim iyi hamaset yaparsa en başarılı odur mantığı,sorsam öztürükün reelde ne iş yaptığını bile bilmezsin

Senin bu dediklerin aysalın başarısıysa neden 1,5 sene gelenden geçenden tokat yer haline geldik?
terimin ergin hocanın vs başarısını şu adama mal etmeyin görünen köy kılavuz istemez
terimle devam etcez dedi kovdu
manciniyle devam etcez dedi ayrıldı
kendisi zaten kaçtı
sneijdere zam ve kaptanlık vaadinde bulundu
prandelliye sana 4 klüp çalıştırcam dedi
tvlere çıkıp daha kaç kez yalan söyledi
neden renkten renge giriyosunuz

Terimin başarısı dimi hepsi ?

Madem keramet sadece Terimde madem terimin başarısı neden Milli takım gelenden gidenden 3 yiyor şamar oğlanı oluyor ?
Terimde ya keramet niye bu haldeyiz ?

Madem Terimde keramet niye Özhan Canaydın yönetiminde herşey ona bırakılmısken 6. yolduk ?

Ya anlamıyorum bu işleri Seni 2 kere satan yüzlerce yalan söyleyen adamı savunuyorsun

Ama Çapı yetmediği için Ünal Aysalı anlamayan adam yüzünden Ünal Aysala giydiriyorsun...

Ünal Aysal ın bahsettiği yöntemi kendide açıkladı zaten. Sözleşemede yok.

Amaç 3-4 ülkede takım alıp aynı hoca tarafından aynı taktikle oynatmak. Göze batan iyi oytuncu olursa GS a almak böylece hem taktik hem hoca açısından yabancılık çekmemek..

Ama öyle sandığın gibi hepsinin başında bilfiil ilginecek gibi geğil..

Neyse uzatmıyorum. Terimci bir adama birşey anlatamam...

Bu konuyu bile Terime bağladınız Helal olsun !

Sanki ihtiyar adam takimin teknik direktörüydü gibi konusuyorsunuz, Juventus filan hakkinda konusunca.
Adam etseydi, 5 maçta 19 gol yiyen Galatasaray baskani olacakti. Ama o tabii sorumluluktan kaçti. Prandelli'yi kim aldigini unutmamak lazim.

Aysaldan önce pek maddi durumumuz hakkinda konusulmadi, gittikten sonra birden patlama yaptik. Albayrak, Yarsu ve Dürüst kulübü pek iyi yönetmiyor ama bunlar Prandelli'yi kovmamak hariç ne suçlari var? Kulübü bu kadar kötü hale getiren Ünal Yalanciydi.

Terimin başarısı dimi hepsi ?

Madem keramet sadece Terimde madem terimin başarısı neden Milli takım gelenden gidenden 3 yiyor şamar oğlanı oluyor ?
Terimde ya keramet niye bu haldeyiz ?

Madem Terimde keramet niye Özhan Canaydın yönetiminde herşey ona bırakılmısken 6. yolduk ?

Ya anlamıyorum bu işleri Seni 2 kere satan yüzlerce yalan söyleyen adamı savunuyorsun

Ama Çapı yetmediği için Ünal Aysalı anlamayan adam yüzünden Ünal Aysala giydiriyorsun...

Ünal Aysal ın bahsettiği yöntemi kendide açıkladı zaten. Sözleşemede yok.

Amaç 3-4 ülkede takım alıp aynı hoca tarafından aynı taktikle oynatmak. Göze batan iyi oytuncu olursa GS a almak böylece hem taktik hem hoca açısından yabancılık çekmemek..

Ama öyle sandığın gibi hepsinin başında bilfiil ilginecek gibi geğil..

Neyse uzatmıyorum. Terimci bir adama birşey anlatamam...

Bu konuyu bile Terime bağladınız Helal olsun !

ben terimci falan değilim defalarca söyledim ama terim bazılarınızın psikolojisini fena bozmuş
yahu adam 7 sene çalıştırmış 6 şampiyonluk uefa ve türkiye kupaları daha başarılısı varmı yok
aysal dediğin adam 10 yıl önce üye olmuş parası var diye başkan seçilmiş
bitek terim başarılıdır diyemem (ancak milli takım örneği vermen o kadar saçma ki bak galatasarayın 11ine hagiler popescular musleralar melolar sneijderler drogbalar mı var milli takımda ? )

kazandığımız 2 şampiyonluk tamamen terimin değil yanlışta anlaşılmasın o bir ekip işiydi ali dürüst terim abrürrahim alb. Adnan öztürk
eğer sen haklı olsaydın bu adamların hepsini kovduğunda şampiyon olurduk zaten. Oda sizin gibi kendi marifeti sandı sonra kaçtı

hadi kovdun terimi yaptığı söylediği sözler nedeniyle belki iyide yaptın ama geliyosun alman ekolü hoca getirecem diyosun sonra anlaşamayınca KIVIRIYOSUN

bu adamı sırf parası var diye başkan seçtiler onunda bi faydası olmadı
klüpte yaşanan yolsuzluklarıda sineye çekersiniz ya da onuda terim yapmıştır sizce

edit:adam zaten futboldan anlamam diye kendisi söylüyor başarı aysalındı diyosunuz

Son düzenleme:
ben terimci falan değilim defalarca söyledim ama terim bazılarınızın psikolojisini fena bozmuş
yahu adam 7 sene çalıştırmış 6 şampiyonluk uefa ve türkiye kupaları daha başarılısı varmı yok
aysal dediğin adam 10 yıl önce üye olmuş parası var diye başkan seçilmiş
bitek terim başarılıdır diyemem (ancak milli takım örneği vermen o kadar saçma ki bak galatasarayın 11ine hagiler popescular musleralar melolar sneijderler drogbalar mı var milli takımda ? )

kazandığımız 2 şampiyonluk tamamen terimin değil yanlışta anlaşılmasın o bir ekip işiydi ali dürüst terim abrürrahim alb. Adnan öztürk
eğer sen haklı olsaydın bu adamların hepsini kovduğunda şampiyon olurduk zaten. Oda sizin gibi kendi marifeti sandı sonra kaçtı

hadi kovdun terimi yaptığı söylediği sözler nedeniyle belki iyide yaptın ama geliyosun alman ekolü hoca getirecem diyosun sonra anlaşamayınca KIVIRIYOSUN

bu adamı sırf parası var diye başkan seçtiler onunda bi faydası olmadı
klüpte yaşanan yolsuzluklarıda sineye çekersiniz ya da onuda terim yapmıştır sizce

edit:adam zaten futboldan anlamam diye kendisi söylüyor başarı aysalındı diyosunuz

Tamam hocam başarı terimin haklısın hepsi terimin
Basketboldaki başarılarıda terim yaptı zaten Herşeyi terim yaptı..

Kendin diyosun Hagi Drogba Sneijder varmı milli takımda diye ? Kim getirdi onları ? Onlar varken başarılı yokken başarısız ise bir hoca o zaman etkisi sıfır tüm etki oyuncu ve getiren yönetimde ?

Neyse sıkıldım ben bu mevzudan

herkesin görüşüne saygım var uzatmayacam artık

Tamam hocam başarı terimin haklısın hepsi terimin
Basketboldaki başarılarıda terim yaptı zaten Herşeyi terim yaptı..

Kendin diyosun Hagi Drogba Sneijder varmı milli takımda diye ? Kim getirdi onları ? Onlar varken başarılı yokken başarısız ise bir hoca o zaman etkisi sıfır tüm etki oyuncu ve getiren yönetimde ?

Neyse sıkıldım ben bu mevzudan

herkesin görüşüne saygım var uzatmayacam artık

Bu saydigin oyuncularin hic bir tanesi yokken, Galatasaray bir sampiyonluk yasamisti, CL´de gruplardan cikmisti ve süper kupada Fenerbahce´yi tokatlayarak kupa almisti. Zaten bunlar olmasaydi, sen maddi olarak bukadar acilamazdin, ve hic birisi gelemezdi... Ve yildiz oyuncu transfer etmek hic bir kabiliyet gerektirmiyor. Degil Ünal Aysal, oraya bir kapiciyi baskan diye koysan, oda gerekli imzalari atabilir. Lakin 200 Milyon dolar geliri olan bir takim söz konusu, istedigin gibi acilirsin. Milli takim calistirmak ve kulüp takim calistirmak ayri bir konudur. Fatih Terim Galatasaray ile bir mucize gerceklestirdi, 8. aldigi takimi iki kere üst üste sampiyon yapti. Milli takim ayni durumda, ve yine mucize bekleniyor. Kulüp takiminda oyuncularin ile her hafta birliktesin, Milli takimda ise zaman zaman bir hafta. Galatasaray´da teknik adamlik yapmak zaten zor, orada daha bile zor.

Kadin basketbol acikcasi umrumda degil, lakin Ergin Ataman cok büyük bir sans bu kulüp icin. Bu adamin kisisel mücadelesi ile ayakta duruyor zaten takim, oda giderse Galatasaray karanlik günler yasayacaktir.

Son düzenleme:
Adem son yorumundan sonra öğleye kadar linç edilmiş olursun heralde.
eğer bir mucize olurda hayatta kalmayı başarırsan akşama doğru görüşürüz.

Bu saydigin oyuncularin hic bir tanesi yokken, Galatasaray bir sampiyonluk yasamisti, CL´de gruplardan cikmisti ve süper kupada Fenerbahce´yi tokatlayarak kupa almisti. Zaten bunlar olmasaydi, sen maddi olarak bukadar acilamazdin, ve hic birisi gelemezdi... Ve yildiz oyuncu transfer etmek hic bir kabiliyet gerektirmiyor. Degil Ünal Aysal, oraya bir kapiciyi baskan diye koysan, oda gerekli imzalari atabilir. Lakin 200 Milyon dolar geliri olan bir takim söz konusu, istedigin gibi acilirsin. Milli takim calistirmak ve kulüp takim calistirmak ayri bir konudur. Fatih Terim Galatasaray ile bir mucize gerceklestirdi, 8. aldigi takimi iki kere üst üste sampiyon yapti. Milli takim ayni durumda, ve yine mucize bekleniyor. Kulüp takiminda oyuncularin ile her hafta birliktesin, Milli takimda ise zaman zaman bir hafta. Galatasaray´da teknik adamlik yapmak zaten zor, orada daha bile zor.

Kadin basketbol acikcasi umrumda degil, lakin Ergin Ataman cok büyük bir sans bu kulüp icin. Bu adamin kisisel mücadelesi ile ayakta duruyor zaten takim, oda giderse Galatasaray karanlik günler yasayacaktir.

:38573:Kadın basketbola laf ettirmem Adem kardeş

Adem arada kaynamış

Böyle bir şey yok.

Nasil yok ? Diyelimki derin Galatasaray operasyon geregi bir kuklayi Galatasaray baskanligina getirdi, aldi kapiciyi, bir takim elbise giydirip koydu oraya. O kukla menejerlere talimat verdi, bosta olan bir yildiz oyuncuyu getirin diye, sartlari sonuna kadar zorlayin dedi. O yildiz oyuncu bosta ve en cok parayi veren takima gidecek, sen de o parayi teklif ettin 5 milyon avro net civarinda, simdi bu adam gelmiyecek ? Baska takima gitse 2.5-3 Milyon brüt alicak maksimum, sen zaten iki katini net teklif ediyorsun. Türkiye´ye gelen her yabanci bundan geliyor zaten, kimse baskanin kaina gözüne hasta degil.

Yahu BJK neydi de Carew gibi adami getirdi ? Demirören Besiktas kasasindan onca transfere milyarlar döktü, kulübü batirdi. Bir an icin Demirören´i Galatasaray baskani olarak düsün, 1/4 bütce ile Simao, Q7, Guti, Fernandez gibi adamlari paket yaptiran insan, 4 kati bütceye sahip Galatasaray icin nasil bir kalibrede olan oyuncularin pesinden kosardi ? Maddi olarak elestirdigimiz Aysal, 1/5 kadar kulübün parasini carcur etme pesinde degildi... Simdi vizyonlu bir adam mi bu tüpcü ? Yildiz getirmek icin vizyon mizyon gerekmiyor, tabiki kapici örnegi abartili ama sonucta baskana göre hareket edecegini sanmiyorum oyuncunun.

Geri
Üst Alt