Ünal Aysal: "Prandelli ile 5 dakikada ayrılabilirler"

Olm enfes sacma bir durum degil mi? Abdurrahim ciksa oyuncu sozlesmeleri bizi zor duruma soktu dese herkes hak verecek hem de hakkaten Aysal'in en buyuk sacmaligi onune soru olarak konmus olarak birak onu cevaplasin biz de ogrenelim sokaktan cevirdigi adama niye hayvani sozlesmeler imzalatmis.

Ama sen tutup kimsenin ciddiye almadigi, belli ki bir sohbet esnasinda dillendirilmis 4 takim mevzunu resmi biseymis gibi dillendirirsen adam da gelisine cakar sana.

Adam olduren adama sen imzada sahtecilik yapmissin dersen adam da oyle yapmadigini ortaya koyarsa o gene katildir ama o anda hakli duruma gecer sen de hakliyken yalanci olursun. Oyle acayip bir durum

Abdurrahim cok saf bir insan, adam o programa aslinda sadece kadrolari kendisinin yapmadigini, hatta kendisinin de memnun olmadigini dillendirmek icin baglandi. Serhat cakal gibi laflarini agzindan aldi, hemde inanilmaz ucuz yöntemler ile.

Abdrurrahim´in bir karar alma yetkisi yok kulüpte, onu medyanin üzerine saldilar ve oyuncularin isteklerini yerine getiriyor onun disinda. Apo´nun olaylari kicindan anlama aliskanligi oldugu ortada, ama insanlarimiz balik hafizali heralde. Apo anyayi konya anliyor, bu zaten bilinen birsey...

Aysal laf cambazligi yapiyor, bunu daha TRT´de laf cambazligi yaparken ortaya cikardim bu konuda. Prandelli´ye Galatasaray yüklü bir miktarda para ödemesi lazim, sözlesmesini fesh ederse tek tarafli. Apo´nun demek istedigi de bu. Hic bir yabanci teknik adam, kendisini sigortalamadan sözlesme imzalamaz. O parayi sonra alir, yada vazgecer bu baska. Ama kendisni sigorta altina almadan, kimse sözlesme imzalamaz avrupada.

Aysal reis saç paraları görsünler senin gibi efsaneyi.
aysal reisssssssssssssssssssssss

TRT'deki programda topçuların tüm ödemelerini yaptık dememiş miydi?
Prandelli'nin sözleşmedeki tüm maaş ve prim/bonusları istemesine engel bir durum var mı? Daha önce ŞL kazandıracaktım diye yüzsüzce o primleri dahi isteyen antrenörlere tanık olduk. 5 dklık işse eğer bir zahmet kendisi yardımcı olsun neticede bu belayı başımıza kendisi sardı.

Bidaha Aysal gibi başkan bok buluruz.

Adamdaki karizmaya vizyona bakarmısın ? İstediği zaman Belçika Kraliyet Ailesinin yanına gidip yemek yiyebiliyor. Adamlarla iş birliği içinde

Bide yeni yönetime bak.

yarmadansurvat başkan = baro avukatı

abdül yarmadanbayrak = hükümet yalakası

Ulan herkes bir açıklama yapıyor. Kimin doğruyu söylediği belli değil. Bu nasıl rezilliktir? Böyle skandal bir yönetim devir teslimi Galatasaray tarihinde görülmemiştir.

Abdurrahim cok saf bir insan, adam o programa aslinda sadece kadrolari kendisinin yapmadigini, hatta kendisinin de memnun olmadigini dillendirmek icin baglandi. Serhat cakal gibi laflarini agzindan aldi, hemde inanilmaz ucuz yöntemler ile.

Abdrurrahim´in bir karar alma yetkisi yok kulüpte, onu medyanin üzerine saldilar ve oyuncularin isteklerini yerine getiriyor onun disinda. Apo´nun olaylari kicindan anlama aliskanligi oldugu ortada, ama insanlarimiz balik hafizali heralde. Apo anyayi konya anliyor, bu zaten bilinen birsey...

Aysal laf cambazligi yapiyor, bunu daha TRT´de laf cambazligi yaparken ortaya cikardim bu konuda. Prandelli´ye Galatasaray yüklü bir miktarda para ödemesi lazim, sözlesmesini fesh ederse tek tarafli. Apo´nun demek istedigi de bu. Hic bir yabanci teknik adam, kendisini sigortalamadan sözlesme imzalamaz. O parayi sonra alir, yada vazgecer bu baska. Ama kendisni sigorta altina almadan, kimse sözlesme imzalamaz avrupada.

Pardon da Mancini Afyonkarahisarlımıydı ?

he he saf bir insanmis!!seni ayakta carpar ne oldugunu bile anlamazsin,öyle saf ayagina yatip adami hoplatan cok gördüm!!her sakalliyi deden sanma diye bosuna dememis atalarimiz!!

☆$☆

Ünal baskani daha cok ariyacagiz. Albayrak gibi simitciyi hak ediyor bizim taraftar.

he he saf bir insanmis!!seni ayakta carpar ne oldugunu bile anlamazsin,öyle saf ayagina yatip adami hoplatan cok gördüm!!her sakalliyi deden sanma diye bosuna dememis atalarimiz!!
☆$☆

Muslera ile ilgili konusup, Lauro´dan bahseden birinden konusuyoruz Gökhan. Zaten tanidigimdan beri böyle potlar kiriyor. Para konusu baskadir, cahil bir insanda zengin olabilir, o konuda cakal da olabilir. Ama Albayrak´da konuyu anlama, ve kendini ifade etme problemeri var. Serhat ile programi izledin mi ? Cocuk gibi laf aldi adamin agzindan.

Galatasaray´daki monserler kulübü albayraka emanet ederler mi ? Yeni yönetim cambaza baki oynuyor... Albayrak görünen yüz, medyanin önüne saldilar oynatiyorlar, karar mekanizmalarini ise buggüne kadar duyamadim bile.

Son düzenleme:
Muslera ile ilgili konusup, Lauro´dan bahseden birinden konusuyoruz Gökhan. Zaten tanidigimdan beri böyle potlar kiriyor. Para konusu baskadir, cahil bir insanda zengin olabilir, o konuda cakal da olabilir. Ama Albayrak´da konuyu anlama, ve kendini ifade etme problemeri var. Serhat ile programi izledin mi ? Cocuk gibi laf aldi adamin agzindan.
onu 2.baskanliga layik görenler utansin adem..

☆$☆

Dogru.

Aysal kadar zeki yalanci çok aracagiz.

Albayrak pek futboldan anlamiyor ama en azindan G.Saraya sadik kaliyor, bazileri gibi en ufak sorunda kaçan ihtiyarlar gibi degil.

Galatasaray'a sadık kalan adam TVlere çıkıp beni uçağa almadılar diye ağlamaz.

Bırakın bu işleri , şuanda ki ve geçmiş yönetimlerde dahil herkes Galatasarayımızı koparma peşinde.

Taraftarlar artık ciddi ciddi yönetime DARBE'yi vurmalı.

Asırlık çınar , çakal çukal,yalaka , hırsızların yuvası olacak-oluyor!

onu 2.baskanliga layik görenler utansin adem..

☆$☆

Bunu sonradan bilakis editledim...

Galatasaray´daki monserler kulübü albayraka emanet ederler mi ? Yeni yönetim cambaza baki oynuyor... Albayrak görünen yüz, medyanin önüne saldilar oynatiyorlar, karar mekanizmalarini ise buggüne kadar duyamadim bile.

Albayrak´i kulüb icinde tutmak akilli birsey. Albayrak cahil olabilir, ama ilgilendigi oyuncularda egitimli insanlar degil, cok iyi anlasiyorlar onun ile o yüzden. Medyanin üzerine salarak onu kullaniyorlar, bir kalkan gibi. Sempatik, taraftar seviyor diye. Herkes Albayrak´i konusuyor, ama kimse karar veren adamlari konusmuyor. Bu "cambaza bak" tezgahinin fikir babasinin da Inan Kirac oldugundan adim gibi eminim.

Albayrak´in kulüb icinde bir yetkisinin oldugunu zannetmiyorum.

Bunu sonradan bilakis editledim...

Albayrak´i kulüb icinde tutmak akilli birsey. Albayrak cahil olabilir, ama ilgilendigi oyuncularda egitimli insanlar degil, cok iyi anlasiyorlar onun ile o yüzden. Medyanin üzerine salarak onu kullaniyorlar, bir kalkan gibi. Sempatik, taraftar seviyor diye. Herkes Albayrak´i konusuyor, ama kimse karar veren adamlari konusmuyor. Bu "cambaza bak" tezgahinin fikir babasinin da Inan Kirac oldugundan adim gibi eminim.

Albayrak´in kulüb icinde bir yetkisinin oldugunu zannetmiyorum.
ya bu yazdiklarinin hepsine varim ama bu abdüs denilen herif bu görevleri bilincli talip oluyor..öyle gs sevgisinden veya kaziklandigini bilmediginden dolayi degil..adam bakarkör gibi dolanmiyor kulüpte..bu adamin kendi reklamini yapma pesinde oldugunu zaten cümle alem biliyor..tvlere cikmak,siyasilere daha yakin olabilmek icin gs'i kalkan olarak kullaniyor öyle senin dedigin gibi kafaya alma olayi yok ha illa var diyorsan bu yazdiklarini apo da en az senin kadar iyi biliyor..kisaca buna ortak paydada bulusmak da diye diyebiliriz..
al gülüm ver gülüm!!

☆$☆

Kulüp batmış basketçilerimiz takımdan kaçıyor adam bi konuşmayla haklı çıkardı kendini.Herşey ortadayken hala bunu övüp zırvalayanlar olmuş.
İnsan hayret ediyor doğrusu.

Ali Dürüst ve Albayrak'ın bile açıklamaları birbirini tutmuyor.Net olarak farklı bir oyun var Prandelli mevzusunda

Kulüp batmış basketçilerimiz takımdan kaçıyor adam bi konuşmayla haklı çıkardı kendini.Herşey ortadayken hala bunu övüp zırvalayanlar olmuş.
İnsan hayret ediyor doğrusu.

Kulübün nasıl battığını söylermisin ?

ilk defa mı basketbolda oyuncular kaçıyor ?
İlk defa mı futbolda oyuncular kaçdı ?
İlk defa mı oyuncular parasını alamıyor ?

Basketbol yüzünden Ünal Aysal a vuruosun da insan biraz geçmişe bakar arkadasım.

Ünal Aysal gelmeden önce GS basketbolda nasıldı biliyormusun ?

Fenerbahçe içeride dışarıda şamar oğlanı yapıp gönderiyordu.
kadın basketbolu denen birşey yokdu

Ne erkek basketbolunda ne kadın basketbolunda bırakın Avrupada oynamayı ligde şampiyonluk hayali kuran bile yokdu
basketbol branşını gereksiz görüyordu herkes taraftarlar maça gitmiodu ki niye gitsin şamar oğlanıydık...

Peki Ünal Aysal geldikden sonra ne oldu ?

O esamesi olmayan GS erkek basketbol takımı 1 sene şampiyon oldu fenerbahçe efes Avrupada elenirken GS son 16 ya kaldı.Ertesi yıl şamp. finalinde 3-3 ken TBF ve hakemlere dayanamadık haklı olarak maça çıkmadık . Benim gönlümde o senede şampiyonuz !!!

Bayan basketbolu şampiyon oldu . Şamp. ligi finali gibi kadın basketbolunun en üst noktasında Finalde Ezeli rakibin Fenerbahçeyi eze eze ağlata ağlata şampiyon olduk EN BÜYÜK KUPAYI ALDIK

Şimdi gelmiş bize bir tane yalancının lafıyla Ünal Aysala giydiriyorsun...

Ki diyorum sana harbiden de kulübü şu ara darboğaza sokmuş olsun .. Hepimiz söylüyoruz zaten yanlış transferler yaptı diye inkar etmiyorz ki .

Ne çıkar 2-3 yıl borç yüzünden biraz kemerleri kıssak ne olur ? Olmadımı daha önce ? Canaydın la Adnan Polatla Yardım kampanyaları düzenlenecek hale geldik..

Ama ÜNAL AYSAL takımı o halde bırakmadı basındaki asparagasa nazaran o kadar da kötü durumda değiliz inan.

Üstüne üstlük 2 yılda yaşadığın şu büyük BAŞARILARA bakarmısın ?

Aziz yıldırım fenerbahçeye şu başarıları yaşatsa 10 yıl daha başımızda kal derler...

Sizin yaptıgınız AYIP AYIP NANKÖRLÜK !!!

Geri
Üst Alt