Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 18.956
- 3.973
- 1.328
Burak Selçuk'la yaptığı sözleşme bile ihraç için yeterli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enkaz bırakmamışmış ama nedense bütün basket takımı şu an serbest kalabilir.
Tazminat olmayabilir ama bence burada laf oyunu var.Tazminat yok ama sözleşme bitene kadar ki tüm maaş verilmeli gibi bir madde vardır.Aysal'ın yalanlarına karnımız tok.Sizde büyük başkan deyip iyice aptal durumuna düşmeyin.
Yarsuvat yönetimi Aysal'a olan tepkileri hafifletmek icin gelmis bir yönetim.
Yani taraftarı bunaltacaklar ve Mayıs'ta herkes Aysal'ın geri gelmesi icin gün sayacak. Tepkiler ile giden Aysal bu kez alkıslar ile gelecek ama futboldan gram anlamadıgı düsünülürse, kulübü daha pis batıracak.
İnsallah Adnan Öztürk gelirde Aysal'danda, Albayrak gibi piyonlardanda kurtulmus oluruz.
Renk tamam seviyor olabilirsin lakin vizyon deyip prandelli gibi futbol fakiri bir adamı takımın başına getirmek tam bir VIZYONSUZLUK örneğidir.. Saygılar...Arkadaş ekonomik açıdan batırmış olan kaçmış denilen başkan gidip bağımsız kuruluşlara denetim yaptırır mı ?
Anlayın adamın kendine güvenini...
Adamın vizyonunu çakamadı kimse anca laf atıyorlar...
Şu kadarını çok açık söylüyorum ki
Abdurrahim albayrak ın ve diğer yöneticilerin söylediği herşey yalandır !
Bir bir de yalanlanıyor zaten...
Ya insanları geri zekalı mı sanıyor bu adam? Sürekli tazminat yok, cezai madde yok vs. demesinin hiç bir anlamı yok. Adamla 2 senelik sözleşme imzalamışsınız ve adamı bugün kovmak istersek geleceğe yönelik tüm alacaklarını ödememiz gerekiyor. Bunun dışında bir cezai şart veya tazminat olmamasının bir önemi yok. Adamı kovmak için kulübün 4 milyon Euro veya daha fazla nakit para vermesi gerekiyor.
Aziz Yıldırım gibi konuşursam çok kötü olur ayaklarını da bıraksın, çıksın konuşsun. Verilmeyecek hiç bir hesabım yok diyor ama kulüpte bir kuruş para bırakmadan kaçtı gitti resmen, bir milyar TL gibi uçuk bir geliri yok etti; bunların hesabını nasıl verecek? Beylik laflar etmekle olmuyor bu iş, durum ortada; eğer bu insanlar yalan söylüyorsa ve kulübün durumu kötü değilse çıksın açıklasın o zaman, biz de öğrenelim.
Bizde zeki insana tapılır, Aysal zeki ama şark kurnazı biri.
Denetim yaptırmakta ne var, gider basar parayı, tanıdık birine sahte denetim raporu çıkarttırır kendini aklar.
Güçsüz başkan demedik ki hiç bir zaman.
Haddinden fazla alengirli biri.
EDIT: Tabi bu benim şahsi fikrimdir kimseyi de bağlamaz.
Belgede sahtecilik Besiktas'a ozel bir durum.
Tulun-SONG-Polat
olayı Tulun-Aysal arasında bitmeyen diyalog...
Üst üste koyunca ortaya benim zihnimde bu düşünce beliriyor.
Sen bunu dersen, bu sike yaptigimiz anlamina da gelir yanliz.
Aysal'in boyle basit islere girecegine inanmiyorum. Ya cikip aciklama yapmasina bile gerek yok aslinda adamin.
Benim icin Aysal'in ne dedigi Albayrak ve Prandelli'den cok daha inandirici. Albayrak hakimiyeti kaybediyor kamera gorunce.
Ha Ali Durust cikip konussa her sey netlik kazanacak ama o da arka planda kalmayi tercih ediyor.
Şike değil evrakta sahtecilik.
Song'a 1.000.000 alacağını elden ödeyip bildirmiyoruz.
Kayda geçmeyen para olduğundan, devlete para kaptırmamak için vergi oalrak yapılan bir şey yani.
Ha ahlaksızlık mı kesinlikle... Ama şike değil. BJK'nin yaptığının küçüğü.