Ünal Aysal: "Prandelli ile 5 dakikada ayrılabilirler"

Burak Selçuk'la yaptığı sözleşme bile ihraç için yeterli.

bu adamın agzından cıkan her soze dini emir gibi inanan adamlar var sasıyorum hala..yahu albayrak salak mı? her mac 3 yada 4 yıyoruz nıye yolları ayırmasın 5 dklık iş olsa? hersey ortadaymıs.kadın erkek basketbolun durumunu goruyoruz hersey ortada haklısın..yarın bırgun futbol takımında da dedıkodular cıkar.ınanmayın su adama hayatı yalan

Olm enfes sacma bir durum degil mi? Abdurrahim ciksa oyuncu sozlesmeleri bizi zor duruma soktu dese herkes hak verecek hem de hakkaten Aysal'in en buyuk sacmaligi onune soru olarak konmus olarak birak onu cevaplasin biz de ogrenelim sokaktan cevirdigi adama niye hayvani sozlesmeler imzalatmis.

Ama sen tutup kimsenin ciddiye almadigi, belli ki bir sohbet esnasinda dillendirilmis 4 takim mevzunu resmi biseymis gibi dillendirirsen adam da gelisine cakar sana.

Adam olduren adama sen imzada sahtecilik yapmissin dersen adam da oyle yapmadigini ortaya koyarsa o gene katildir ama o anda hakli duruma gecer sen de hakliyken yalanci olursun. Oyle acayip bir durum

Enkaz bırakmamışmış ama nedense bütün basket takımı şu an serbest kalabilir.
Tazminat olmayabilir ama bence burada laf oyunu var.Tazminat yok ama sözleşme bitene kadar ki tüm maaş verilmeli gibi bir madde vardır.Aysal'ın yalanlarına karnımız tok.Sizde büyük başkan deyip iyice aptal durumuna düşmeyin.

Bunun maddesi olamaz/olmazda. Bu gayet normal olan birsey. Sen 2 yillik imza atmisin, isveren seni kovarsa, o 2 senelik kontratdaki parayi alirsin. Dunyanin heryerinde bu boyle. Bunun icin ozel bir madde eklenmez. Ozel madde sadece erken kovulmayi engellemek icin ekstra para cezasi olabilir. Genelde kariyerleri buyuk hocalar boyle maddeler koyar. Aysal in bunu soylemesi neden tuhaf geliyor size ?
Herkes Mancini degildir, Mancini de geldiginde 3 yillik imza atmisti, 1 sene sonra gitti. Sadece o 1 senelik maasi alip gitti, o 2 senenin parasini istemedi. Cunku o gercek bir adam. Ama herkes Mancini degil bunu demek istiyor Aysal..

Abdurrahim Albayrak yine saçmaladı.Hem Ünal Aysal hem Ali Dürüst tazminat yok sezon sonuna kadar alacakları verilir diye açıkladı.Trabzonspor da bu şekilde gönderdi.

4 takım çalıştırma mevzusunda da ayrı saçmaladı.Biri Abdurrahim'i sustursun artık.

tapatalk

Yarsuvat yönetimi Aysal'a olan tepkileri hafifletmek icin gelmis bir yönetim.

Yani taraftarı bunaltacaklar ve Mayıs'ta herkes Aysal'ın geri gelmesi icin gün sayacak. Tepkiler ile giden Aysal bu kez alkıslar ile gelecek ama futboldan gram anlamadıgı düsünülürse, kulübü daha pis batıracak.

İnsallah Adnan Öztürk gelirde Aysal'danda, Albayrak gibi piyonlardanda kurtulmus oluruz.

çok film izliyosun, planlara bak . işi gücü yok bu kadar önemli bir iş adamının, böyle küçük salakça planlar yapacak. he yah he diyorum.

sözleşmede tazminat maddesi yok ama sözleşmesi feshedilen kişiye tazminat ödeme zorunluluğu var. istersen 5 dakikada kovarsın pranmdelliyi ama adam fifaya giderse 8-10 milyon euronu çatır çatır çatır alır

İkisine de %100 inanmıyorum ama Abdürrahim'e daha çok inanıyorum.

Arkadaş ekonomik açıdan batırmış olan kaçmış denilen başkan gidip bağımsız kuruluşlara denetim yaptırır mı ?
Anlayın adamın kendine güvenini...

Adamın vizyonunu çakamadı kimse anca laf atıyorlar...

Şu kadarını çok açık söylüyorum ki

Abdurrahim albayrak ın ve diğer yöneticilerin söylediği herşey yalandır !

Bir bir de yalanlanıyor zaten...
Renk tamam seviyor olabilirsin lakin vizyon deyip prandelli gibi futbol fakiri bir adamı takımın başına getirmek tam bir VIZYONSUZLUK örneğidir.. Saygılar...

Açik ara ligin en pahali kadrosunu kurdu. Ayni zamanda en kötü oynayan kadrosunu. Bu kadro hiçbir yaristan gelir elde edemez. Seyirci ve sponsorda çekemez. Aysal enkaz birakti. Bunu taraftar görüyor. Ama ha bire çöp transfer edilirken alkis tutan taraftarda suçsuz degil.

Diplomat olacak adam valla çok konuşup aslında hiçbir şey söylememek ve hiçbir şey söylemediği halde bir kısım insanı etrafın da toplayabilmek büyük beceri.

Bizde zeki insana tapılır, Aysal zeki ama şark kurnazı biri.

Denetim yaptırmakta ne var, gider basar parayı, tanıdık birine sahte denetim raporu çıkarttırır kendini aklar.

Güçsüz başkan demedik ki hiç bir zaman.

Haddinden fazla alengirli biri.

EDIT: Tabi bu benim şahsi fikrimdir kimseyi de bağlamaz.

Ya insanları geri zekalı mı sanıyor bu adam? Sürekli tazminat yok, cezai madde yok vs. demesinin hiç bir anlamı yok. Adamla 2 senelik sözleşme imzalamışsınız ve adamı bugün kovmak istersek geleceğe yönelik tüm alacaklarını ödememiz gerekiyor. Bunun dışında bir cezai şart veya tazminat olmamasının bir önemi yok. Adamı kovmak için kulübün 4 milyon Euro veya daha fazla nakit para vermesi gerekiyor.

Aziz Yıldırım gibi konuşursam çok kötü olur ayaklarını da bıraksın, çıksın konuşsun. Verilmeyecek hiç bir hesabım yok diyor ama kulüpte bir kuruş para bırakmadan kaçtı gitti resmen, bir milyar TL gibi uçuk bir geliri yok etti; bunların hesabını nasıl verecek? Beylik laflar etmekle olmuyor bu iş, durum ortada; eğer bu insanlar yalan söylüyorsa ve kulübün durumu kötü değilse çıksın açıklasın o zaman, biz de öğrenelim.

Ya yok oyle bir sey kim soyluyor 4 milyon vermek zorundasin filan diye. Adamin bu sene ki alacaklarini verirsin yollarsin bu kadar basit. Albayrak'in beceriksizligi. Aysal 10 milyona yakin tazminati olan Mancini'yi 5 kurus vermeden, guzelce yolluyabiliyorsa sende 1.5milyon alacagi olan Prandelli'yi ya parasini vererek yollayacaksin, ya da oturup konusarak. Bu kadar basit bu is.

Ne yani bir hoca ile ise baslayacaksin, 3 ay calisacaksin, sonra da kapi onune koydugunda adama hic para vermeyecekmisin? Nerede gorulmus bu.

Burada Prandelli geldiginde buyuk baskan diyenler, simdi yeni yonetim gonderemiyor diye adama salliyor.

Ali Durust'un arka planda bu kadar kalmasi cok uzucu, cunku bu yonetimde sorun cozecek tek adam o ama oda arka planda kaliyor. Su kulupte Ali Durust ve Aysal disinda cikip konusmasini bilen yonetici gormedim.

Son düzenleme:
Bizde zeki insana tapılır, Aysal zeki ama şark kurnazı biri.

Denetim yaptırmakta ne var, gider basar parayı, tanıdık birine sahte denetim raporu çıkarttırır kendini aklar.

Güçsüz başkan demedik ki hiç bir zaman.

Haddinden fazla alengirli biri.

EDIT: Tabi bu benim şahsi fikrimdir kimseyi de bağlamaz.

Belgede sahtecilik Besiktas'a ozel bir durum.

Son düzenleme:
Tulun-SONG-Polat

olayı Tulun-Aysal arasında bitmeyen diyalog...

Üst üste koyunca ortaya benim zihnimde bu düşünce beliriyor.

Sen bunu dersen, bu sike yaptigimiz anlamina da gelir yanliz.

Aysal'in boyle basit islere girecegine inanmiyorum. Ya cikip aciklama yapmasina bile gerek yok aslinda adamin.

Benim icin Aysal'in ne dedigi Albayrak ve Prandelli'den cok daha inandirici. Albayrak hakimiyeti kaybediyor kamera gorunce.

Ha Ali Durust cikip konussa her sey netlik kazanacak ama o da arka planda kalmayi tercih ediyor.

Sen bunu dersen, bu sike yaptigimiz anlamina da gelir yanliz.

Aysal'in boyle basit islere girecegine inanmiyorum. Ya cikip aciklama yapmasina bile gerek yok aslinda adamin.

Benim icin Aysal'in ne dedigi Albayrak ve Prandelli'den cok daha inandirici. Albayrak hakimiyeti kaybediyor kamera gorunce.

Ha Ali Durust cikip konussa her sey netlik kazanacak ama o da arka planda kalmayi tercih ediyor.

Şike değil evrakta sahtecilik.

Song'a 1.000.000 alacağını elden ödeyip bildirmiyoruz.

Kayda geçmeyen para olduğundan, devlete para kaptırmamak için vergi oalrak yapılan bir şey yani.

Ha ahlaksızlık mı kesinlikle... Ama şike değil. BJK'nin yaptığının küçüğü.

Şike değil evrakta sahtecilik.

Song'a 1.000.000 alacağını elden ödeyip bildirmiyoruz.

Kayda geçmeyen para olduğundan, devlete para kaptırmamak için vergi oalrak yapılan bir şey yani.

Ha ahlaksızlık mı kesinlikle... Ama şike değil. BJK'nin yaptığının küçüğü.

Dogrudur, o olayi net olarak takip etmedim. Tulun ve Polat'dan beklenir.

Geri
Üst Alt