Ünal Aysal: "Prandelli ile 5 dakikada ayrılabilirler"

Nasil yok ? Diyelimki derin Galatasaray operasyon geregi bir kuklayi Galatasaray baskanligina getirdi, aldi kapiciyi, bir takim elbise giydirip koydu oraya. O kukla menejerlere talimat verdi, bosta olan bir yildiz oyuncuyu getirin diye, sartlari sonuna kadar zorlayin dedi. O yildiz oyuncu bosta ve en cok parayi veren takima gidecek, sen de o parayi teklif ettin 5 milyon avro net civarinda, simdi bu adam gelmiyecek ? Baska takima gitse 2.5-3 Milyon brüt alicak maksimum, sen zaten iki katini net teklif ediyorsun. Türkiye´ye gelen her yabanci bundan geliyor zaten, kimse baskanin kaina gözüne hasta degil.

Yahu BJK neydi de Carew gibi adami getirdi ? Demirören Besiktas kasasindan onca transfere milyarlar döktü, kulübü batirdi. Bir an icin Demirören´i Galatasaray baskani olarak düsün, 1/4 bütce ile Simao, Q7, Guti, Fernandez gibi adamlari paket yaptiran insan, 4 kati bütceye sahip Galatasaray icin nasil bir kalibrede olan oyuncularin pesinden kosardi ? Maddi olarak elestirdigimiz Aysal, 1/5 kadar kulübün parasini carcur etme pesinde degildi... Simdi vizyonlu bir adam mi bu tüpcü ? Yildiz getirmek icin vizyon mizyon gerekmiyor, tabiki kapici örnegi abartili ama sonucta baskana göre hareket edecegini sanmiyorum oyuncunun.
Milyonlarca Euro dökerek yapabilirsin ama bizde öyle olmadı ki, Aysal gitti Moratti ile yemek yedi 7,5 milyona aldı geldi. X bir başkan olsa mümkün değil o paraya alamazdık.

Ek olarak bir de ikna muhabbeti var, her oyuncu paraya tav olmaz. Görüşmelerde güzel bir izlenim bırakman gerekir. Onu yapacak olan da yönetimdeki kabiliyetli insanlardır.

Adem son yorumundan sonra öğleye kadar linç edilmiş olursun heralde.
eğer bir mucize olurda hayatta kalmayı başarırsan akşama doğru görüşürüz.

Kadin basket mi ? Ben kadinlarin spor yapmasina karsi degilim, lakin onlara kiyamadigim icin böyle agir sporlar ile ugrasmalarini istemiyorum. Mesela Kelsey Bone, nekadar zarif ve narin bir hanimefendi, evimin kadini dedigimde, gözlerim önünde canlanan zerafet. Ev, coluk cvocuk ile ugrasmak varken, bir yuva icinde mutlu olmak varken, neden bu kaba ve agir bir spor ile kendine zarar vermek, diye, kara kara, düsünüyorum hep.

Kadin basket mi ? Ben kadinlarin spor yapmasina karsi degilim, lakin onlara kiyamadigim icin böyle agir sporlar ile ugrasmalarini istemiyorum. Mesela Kelsey Bone, nekadar zarif ve narin bir hanimefendi, evimin kadini dedigimde, gözlerim önünde canlanan zerafet. Ev, coluk cvocuk ile ugrasmak varken, bir yuva icinde mutlu olmak varken, neden bu kaba ve agir bir spor ile kendine zarar vermek, diye, kara kara, düsünüyorum hep.

reis alıntıyı yanlış kişiden yaptın. o lafı söyleyen fenerli serkan şakraktı

Milyonlarca Euro dökerek yapabilirsin ama bizde öyle olmadı ki, Aysal gitti Moratti ile yemek yedi 7,5 milyona aldı geldi. X bir başkan olsa mümkün değil o paraya alamazdık.

Kaca verecekti Moratti yoksa ? Snejder 6 yada 7 Milyon avro kadar brüt bir para aliyordu. Moratti haril haril kulüb aradi Sneijder´i satmak icin, cünkü insanlar bizim gibi enayi degil. Biz yeri geldiginde 50 milyon tl tribüne gömüyoruz, lakin bu yabanci kulüpler bizim kadar enayi degil.... Sneijder´in istedigi ücretten dolayi büyük bir takim, yada avrupaddan orta seviyeli bir takim yaklasmadi, oda bize kaldi. Sneijder parayi tercih etti, yoksa makul bir ücrete her türlü yer bulurdu kendine. Lakin ben Sneijder olsam, zaten yasamisim kariyerimin zirvesine, parayi düsünürdüm. Bun üstüne birde Galatasaray herseye ragmen sexy bir kulüb, BJK ve FB´den daha cekici oldugumuzu düsünüyorum.

Hadi diyelim ki kulübün baskani Haci-Murat olsaydi 10 Milyon avro öderdik, gerci ben pazarliklarin uzadikca, 7.5´dan bile asaga düseceginden eminim. Sonucta bana göre büyük bir fark yok.

Kaca verecekti Moratti yoksa ? Snejder 6 yada 7 Milyon avro kadar brüt bir para aliyordu. Moratti haril haril kulüb aradi Sneijder´i satmak icin, cünkü insanlar bizim gibi enayi degil. Biz yeri geldiginde 50 milyon tl tribüne gömüyoruz, lakin bu yabanci kulüpler bizim kadar enayi degil.... Sneijder´in istedigi ücretten dolayi büyük bir takim, yada avrupaddan orta seviyeli bir takim yaklasmadi, oda bize kaldi. Sneijder parayi tercih etti, yoksa makul bir ücrete her türlü yer bulurdu kendine. Lakin ben Sneijder olsam, zaten yasamisim kariyerimin zirvesine, parayi düsünürdüm. Bun üstüne birde Galatasaray herseye ragmen sexy bir kulüb, BJK ve FB´den daha cekici oldugumuzu düsünüyorum.

Hadi diyelim ki kulübün baskani Haci-Murat olsaydi 10 Milyon avro öderdik, gerci ben pazarliklarin uzadikca, 7.5´dan bile asaga düseceginden eminim. Sonucta bana göre büyük bir fark yok.

Tamamen yanlış sneijder dünya kupasında boy göstermek adına bizi tercih etti. Hem Ş.ligine direkt katılacak bir takım olma olasılığı yüksek olan bir takım vardı.

Para'da bu sebepler içinde fakat parayı tercih etseydi yatardı yine aynı parayı interden alırdı

Tamamen yanlış sneijder dünya kupasında boy göstermek adına bizi tercih etti. Hem Ş.ligine direkt katılacak bir takım olma olasılığı yüksek olan bir takım vardı.

Para'da bu sebepler içinde fakat parayı tercih etseydi yatardı yine aynı parayı interden alırdı

Tamamda Liverpool´a giderdi adam, yada her türlü bir takim bulurdu makul bir fiyata. CL´de oynamasi önemli degil, büyük bir ligde, marathon icerisinde gösterilen performanslara cok daha fazla deger veriyorlar. Türkiye ligine gitmesinden dolayi, zaten baya bir reputation kaybetti.

Dedigim gibi zaten Galatasaray´in da bir cekiciligi var, ama bana göre para en önemli faktördü. Tabiki yatmak icinde gelmedi, adam rüya gibi bir ülkede oynuyor (Futbolcu icin), cok iyi para kazaniyor ve Milli takimda görevine devam ediyor... Sadece para icin tabiki gelmedi, yoksa arap ülkelerinde fazlasini kazanirdi.

Abi Fb'li Angel Mccoughtry senin bu çağrına kulak vermiş ve evinin kadını olma yolunda ilk adımı atmış.Nişanlanmış kendisi.

Sen şampiyonluk primi olarak 1 M € verirsin.. Adamlar 150 bin $ bu taraftan bakarsak işe ne olacak sir Aysal?

Şuna inanıp yönetime sallayanlar vardı.

Hadi yönetime sallanır ama bu Aysal'a uyarak olması çok saçma.

cezai madde yok ama adam 2 senelik parasını istiyor.
kime inanalım anlayamadım ama hayrovij olayı furkan olayı ünal başkanı yalanlıyor.

Geri
Üst Alt