GSC Haber Ünal Aysal Seçime Gitme Kararı Aldı

Galatasaray hiçbir zaman siyasi ideolojilere boyun eğmedi ama her zaman devlete ve onun hükümetlerine karşı saygılı olmuştur ve iyi geçinmeye çalışmıştır. Şimdi de mümkün olsa bunu yapar. Çünkü spor kulübüdür siyaset kulübü değil! Lakin bunun karşılığında Arena açılışında tepki oldu diye ki haklı bir tepkidir senin rahmetli olmuş Başkan'ına 50.000 Galatasaray taraftarının önünde küfür gibi sözler söylediler. Ondan sonra da gittiler sanki o stadı babasının hayrına yapmış gibi "Bu Stadyum'un yapımında Galatasaray'ın bir Allah kuruşu yoktur" gibisinden saçma sapan açıklamalar yapıldı. O gün bugündür acunlarla rıdvanlarla mahmutlarla defalarca görüşenler koskoca Galatasaray Başkan'ına bir kere dahi randevu vermemiştir. Bazı arkadaşlar ya bunları bilmeyecek kadar cahil ya da Galatasaraylı değil. Bunun ortası yok.

Biz yıkılmayan son kale muhabbeti yapmayız merak etmeyin. Biz ne Dinin ne de Atatürkçülüğün arkasına sığındık ne de bunların arkasına sığınırken binbir türlü nane yedik! Her zaman Galatasaraylılığımız ön plandadır lakin burada yazan bazı arkadaşların bırak Galatasaraylılığının ön planda olmasını Galatasaraylı olduklarına dahi ihtimal vermiyorum artık. Çakar avatarları ile dolanacağınıza gidin yanlarına işe girin junior Ahmet olarak alsınlar sizi!! Yazık!! :red:

Bir de bu arkadaşların derdi açık açık söyleyemiyorlar ama "spora siyaset girmesin" derdi değil, bunların derdi "sporda da padişaha muhalefet olmasın" derdidir. Bunu defalarca yaşadık gördük. Kimi kandırıyorsunuz arkadaş? Sizi gidi fasulyeden Galatasaraylılar sizi!

Hepmizi biliyoruz ki Fenerbahce menerbahce son Kale falan degil. Ama eger böyle seyler Ünal Aysal´a karsi ortaya ciksaydi, ben burada kimseyi "Son kale" olmadigimiza ikna edemezdim.

Bu son cümlenin üzerinde düşünülmesi lazım. Hepimiz taraftarız haliyle tarafsız değiliz ve bazen kendi dünya görüşümüze göre bazı şeyleri ya görmezden geliyoruz ya da cımbızlayıp işimize geleni seçiyoruz satır başlarından ve bunu hepimiz bilerek veya bilmeyerek yapıyoruz

Son düzenleme:
Bu ak trollerin bilincli olarak bu ve benzeri sosyal medya sitelerine talimat ile gönderildigini düsünüyorum.Ülke capinda huzur bozduklari yetmezmiscesine sanal aleme de dadandilar.Ulan BASCALANIZIN bunca rezilligini örtbas edicegiz diye kendinizde ne seref ne namus birakdiniz,biraz serefli olmayi deneyin..Bu forumda bizi birbirimize baglayan,dostuklar kurmamiza vesile olan yegane sey GALATASARAY´dir.Sokun artik bunu o satilmis beyninize...

Son düzenleme:
Valla ben siyah-beyaz kadar keskin bir durum göremiyorum ortada eğer demeçler üzerinden gidersek, ünal Aysal'ı da eleştirecek çok şey buluruz(Muhalif bakış açısıyla bakacak olursak)
ortaya birşeyler koyarak tartışan bir insana hakaret ile cevap verilmemesi gerekir ki düzgünce tartışılabilsin,neden adem Çakar'a böyle sert cevaplar verdiniz anlamadım açıkçası

Yönetim değişikliği iyi olur. Başkan değişirse kulüpteki dengeler alt üst olur. 4. yıldız sezonunda böyle bir değişikliğe hiç gerek yok. Umarım başkan bırakmaz.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aysal'ı severim. Bugüne kadar iyi işler yaptı genel olarak. Ama kalırsa kalır, giderse gider. Arkasından yas tutulmaz. Tek mesele, gitmesi ya da kalması halinde, her iki durumda da takımın bu vaziyetten olumsuz biçimde etkilenmemesi gerekliliğidir. Yoksa o gider, bu gelir. Çok da önemli değil.

Eger giderse bu sene sampıyon olamayız orası kesin

Galatasaray hiçbir zaman siyasi ideolojilere boyun eğmedi ama her zaman devlete ve onun hükümetlerine karşı saygılı olmuştur ve iyi geçinmeye çalışmıştır. Şimdi de mümkün olsa bunu yapar. Çünkü spor kulübüdür siyaset kulübü değil! Lakin bunun karşılığında Arena açılışında tepki oldu diye ki haklı bir tepkidir senin rahmetli olmuş Başkan'ına 50.000 Galatasaray taraftarının önünde küfür gibi sözler söylediler. Ondan sonra da gittiler sanki o stadı babasının hayrına yapmış gibi "Bu Stadyum'un yapımında Galatasaray'ın bir Allah kuruşu yoktur" gibisinden saçma sapan açıklamalar yapıldı. O gün bugündür acunlarla rıdvanlarla mahmutlarla defalarca görüşenler koskoca Galatasaray Başkan'ına bir kere dahi randevu vermemiştir. Bazı arkadaşlar ya bunları bilmeyecek kadar cahil ya da Galatasaraylı değil. Bunun ortası yok.

Biz yıkılmayan son kale muhabbeti yapmayız merak etmeyin. Biz ne Dinin ne de Atatürkçülüğün arkasına sığındık ne de bunların arkasına sığınırken binbir türlü nane yedik! Her zaman Galatasaraylılığımız ön plandadır lakin burada yazan bazı arkadaşların bırak Galatasaraylılığının ön planda olmasını Galatasaraylı olduklarına dahi ihtimal vermiyorum artık. Çakar avatarları ile dolanacağınıza gidin yanlarına işe girin junior Ahmet olarak alsınlar sizi!! Yazık!! :red:

Bir de bu arkadaşların derdi açık açık söyleyemiyorlar ama "spora siyaset girmesin" derdi değil, bunların derdi "sporda da padişaha muhalefet olmasın" derdidir. Bunu defalarca yaşadık gördük. Kimi kandırıyorsunuz arkadaş? Sizi gidi fasulyeden Galatasaraylılar sizi!

Iste ideolojik paranoia dedigim budur.. Beni taniyanlar siyasi konularda AKP´ye muhalif bir tutum icinde oldugumu bilir... Neymis benim derdim ? Kendi ideolojik karmasikligindan dolayi, benim fikrimi kabullenemedigin icin kendi kafana uyan bir kilifa sokmaya calisiyorsun.
Benim Galatasaray´liligimi siyasi ic güdlerin ile sorgulayan sen ? Sen aceba nasil bir Galatasaray´lisin ?

Gezi süreci boyunca AKP´liler ile sayfalarca tartistim. Ama sizlerin ideolojik olarak onlardan bir farkiniz yok, sorun da o zaten. Siz nezaman degisirseniz, onlarda bir gün degismeye baslar.

Ideolojik düsünen insanlara saygi duyarim, ama cogu insanimiz sahib oldugu ideolojiye degil, maalesef sahib oldugu ideoloji artik ona hakim olmsutur. Cevher arkadasimiz buna bir misaldir, ama bu konuda tek kisi o degil. Recep Tayib Erdogan ile Fenerbahce´nin iliskisi de kötü ama adamlar AKP´ye siyasi ve maddi yakin isimleri araya sokarak idare ediyorlar.

Erdoğan, Aziz YILDIRIM'a 'Sen Çevre Bakanı mısın' - YouTube

Başbakan Erdoğan'nın Aziz Yıldırım İle ilgili Ses Kayıtı! - YouTube

Başbakan Tayyip Erdoğan'dan Fenerbahçe Taraftarına Sert Tepki,Lanetliyorum !!! - YouTube

Aziz Yildirim baskan secilince ulu orta bombaladi Erdogan onu. Sonra tapeleri ortaya cikti oglu ile konusurken, acik acik Aydinlari destekledi Aziz Yildirim´i indirsin diye Fenerbahce genel kurulunda...

Haluk Koç'tan Erdoğan'a: Fenerbahçe'den, Aziz Yıldırım'dan sana ne? - YouTube

Haluk Koc Erdogana: Aziz Yildirim ve Fenerbahce´den sana ne ?

Hepmizi biliyoruz ki Fenerbahce menerbahce son Kale falan degil. Ama eger böyle seyler Ünal Aysal´a karsi ortaya ciksaydi, ben burada kimseyi "Son kale" olmadigimiza ikna edemezdim. Bizde Muharrem Yilmaz baskan adayi olsaydi, ve Erdogan´in onu destekleyen tapeleri ortaya ciksaydi secimde. Ve yinede baskasi Baskan secilseydi. Ne olurdu aceba... :)

Erdoğan Aziz Yıldırım'ı sevmiyordu ama Fenerbahçe'yi koruyor.

Şike olaylarında kişiler ve kurumlar ayrılsın diyerek fenerbahçeyi kurtaran Erdoğandır.

Gerekirse 5 yıl avrupaya gitmeyiz nolacak diyen Erdoğandır.

17-25 Aralık olaylarından sonra size cemaat kumpas kurdu diyerek Aziz Yıldırım'ın tekrar yargılanmasını sağlayan Erdoğandır.

Tabi bu hareketinin karşılığında Mahmut Uslu 15 Aralık darbe girişimidir demiştir :)

Noluyo burda, Adem çakarı yedirmeyiz! Ayık olun

Evet siyasi kinini disa vurmak icin artik Galatasaray'da kullaniliyor.

Galatasaray bahane, maksat ucuz muhalefet.

Son düzenleme:
Iste ideolojik paranoia dedigim budur.. Beni taniyanlar siyasi konularda AKP´ye muhalif bir tutum icinde oldugumu bilir... Neymis benim derdim ? Kendi ideolojik karmasikligindan dolayi, benim fikrimi kabullenemedigin icin kendi kafana uyan bir kilifa sokmaya calisiyorsun.
Benim Galatasaray´liligimi siyasi ic güdlerin ile sorgulayan sen ? Sen aceba nasil bir Galatasaray´lisin ?

Gezi süreci boyunca AKP´liler ile sayfalarca tartistim. Ama sizlerin ideolojik olarak onlardan bir farkiniz yok, sorun da o zaten. Siz nezaman degisirseniz, onlarda bir gün degismeye baslar.
Abi sıkıldım ya benden alıntı yapmayın allah aşkına :red: Adam akıllı birşey yazabilecekseniz yazın yazamayacaksanız alıntı yapmayın. Oradan alıyorsunuz cımbızlıyorsunuz şöyle şöyle demişsin bak sen böylesin falan filan hep aynı şeyler... Bir kere de kaçamak dövüşmeyin! Bir kere de yazdığım gerçeklere cevap verin. Mesela ilk yazdığım paragrafa Galatasaraylıyım diyen bir allahın kulu cevap versin! Ama vermiyorsunuz veya veremiyorsunuz. Muhalifliğimle tanınırım demekte ayrı bir komedi :D Siyasi güç, medyası ile kurumları ile aleni bir şekilde kulübünüze saldırıyor ve buna rağmen bu adamları Galatasaray'a tercih ediyorsunuz. Bari yalan söylemeyin...

Evet siyasi kinini disa vurmak icin artik Galatasaray'da kullaniliyor.

Galatasaray bahane, maksat ucuz muhalefet.
Türk futbolunu bu hale getiren kim? Şikeyi yapan kim? Paraları sıfırlayın diyip evinden para sayma makinaları çıkan kim? Bir gecede bütün bakanlar kurulunu lav eden kim? Bunlar polis tarafından yakalanınca ve basına sızınca bu polislere operasyon düzenleyen kim? Erdoğan önce yaptığı yolsuzlukların, sıfırlayamadığı paraların bir hesabını versin. Bu halkın yarısı bu adama oy veriyor çünkü bu halkın yarısı hırsız ve hırsızlığa prim veriyor. En baştaki çalarsa ben de yoluma bakarım diyor. Galatasaray'ı göz göre göre içinde yüzdükleri bok batağına çekmeye çalışanları ucuz muhalefet yapıyorsunuz diyerek savunmaya çalışanlar da bu yüzde ellinin içindedir. Namaz kılmakla, oruç tutmakla müslüman olunmuyor, önce doğru dürüst insan olacaksın, çalmayacaksın, yetim hakkına göz dikmeyeceksin!

Adam akıllı birşey yazamayacaksanız alıntı yapmayın diyorum hala yapıyorlar :D Bir de kompleksli olduk iyi mi :asd22:

Türk futbolunu bu hale getiren kim? Şikeyi yapan kim? Paraları sıfırlayın diyip evinden para sayma makinaları çıkan kim? Bir gecede bütün bakanlar kurulunu lav eden kim? Bunlar polis tarafından yakalanınca ve basına sızınca bu polislere operasyon düzenleyen kim? Erdoğan önce yaptığı yolsuzlukların, sıfırlayamadığı paraların bir hesabını versin. Bu halkın yarısı bu adama oy veriyor çünkü bu halkın yarısı hırsız ve hırsızlığa prim veriyor. En baştaki çalarsa ben de yoluma bakarım diyor. Galatasaray'ı göz göre göre içinde yüzdükleri bok batağına çekmeye çalışanları ucuz muhalefet yapıyorsunuz diyerek savunmaya çalışanlar da bu yüzde ellinin içindedir. Namaz kılmakla, oruç tutmakla müslüman olunmuyor, önce doğru dürüst insan olacaksın, çalmayacaksın, yetim hakkına göz dikmeyeceksin!
konuyu oruca namaza nasil getirdin, cidden bravo :D

Yolsuzluk olduguna inanmiyorum, ulkedeki donusum ve gelisimleri de takdir ediyorum. Ne diyeceksin?

Siyasi ideolejin farkli diye kendimce iyi olan seyleri inkar mi edeyim. Dunyaya seni sevindirmeye mi geldim, nedir yani derdiniiz. Once farkli fikirlere, farkli ideolojilere saygi gosterin. Daha dune kadar cam cerceve indirenleri savunuyordunuz, neyden bahsediyorsun. Begenmediigin adamlar kadar var mi icraatin hizmetin katkin?

konuyu oruca namaza nasil getirdin, cidden bravo :D

Yolsuzluk olduguna inanmiyorum, ulkedeki donusum ve gelisimleri de takdir ediyorum. Ne diyeceksin?

Siyasi ideolejin farkli diye kendimce iyi olan seyleri inkar mi edeyim. Dunyaya seni sevindirmeye mi geldim, nedir yani derdiniiz. Once farkli fikirlere, farkli ideolojilere saygi gosterin. Daha dune kadar cam cerceve indirenleri savunuyordunuz, neyden bahsediyorsun. Begenmediigin adamlar kadar var mi icraatin hizmetin katkin?
Telefon kayıtları çıkmış, daha hala inanmıyorum demek körü körüne biat etmektir. Bir tane iyi şey yapıyorlarsa üç tane kötü yaptılar. Yetkilerini kötüye kullanarak her türlü yolsuzluğu yaptılar. Şirket patronlarını telefonla arayıp ihaleye nasıl girmesi gerektiğini söyleyen bir başbakan olur mu? Kaç tane fabrika kurdu göreve geldiğinden beri? Doğuya ne kadar yatırım yaptı? İstanbul'un nüfusu neredeyse 30 milyonu buldu, bu mu geleceğin Türkiye'si? Satıp savdı her şeyi, o sıcak para girişi olmasa dımdızlak kalacak, kendisi bir katma değer üretmiş mi? Hep hazıra, ithale dayalı bir yaşam biçimi. Orta doğu politikası facia, gelecekte bizi doğu sınırımızda nelerin beklediğini bir Allah bilir. Hazineden hakkı olmayan parayı ihaleler aracılığı ile cebine indirmiş, mal varlığını açıklamaktan aciz. Sen hala ne konuşuyorsun?

AK tayfa toplanmis yine ayni isimler
Sizde bi secime gidin yenileyin olum kendinizi bıktırdınız

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt