GSC Haber Ünal Aysal Seçime Gitme Kararı Aldı

Yav siyasi tartismanin manasi yok. Kimseye onu bunu niye seviyorsun diye soran yok zaten,. Mesela ben de Unal Aysal i cok seviyorum ama yerli oyuncularla kontrat mevzunda acayip yanlis yapti. Bunu soylemem ona sevgimi degistirmiyor.

Dolayisi ile bir siyasiyi sevip, takdir edebilirsiniz. Anlamlandiramasak da laf edemeyiz. Ama amannn ha laf gelmesin diye Galatasaray aleyhine konusacak kadar duserseniz, sonra ayy benim siyasi gorusume saygi duyun diye aglarsiniz.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Başkan, şu isimleri ikna edip listesine eklemeli;

Faruk Süren
Yurdaşen Karahasan
Ergun Gürsoy
Alp Yalman
Haldun Üstünel

Ali Dürüst'ü de görmek isterim ama daha önce yol ayırımına girdiği biriyle muhtemelen bir daha çalışmayı istemez.

Erdoğan Aziz Yıldırım'ı sevmiyordu ama Fenerbahçe'yi koruyor.

Şike olaylarında kişiler ve kurumlar ayrılsın diyerek fenerbahçeyi kurtaran Erdoğandır.

Gerekirse 5 yıl avrupaya gitmeyiz nolacak diyen Erdoğandır.

17-25 Aralık olaylarından sonra size cemaat kumpas kurdu diyerek Aziz Yıldırım'ın tekrar yargılanmasını sağlayan Erdoğandır.

Tabi bu hareketinin karşılığında Mahmut Uslu 15 Aralık darbe girişimidir demiştir :)

Tabiki Erdogan´dir... Ama Fenerbahce baskanina o da nefret besliyor... Benim demek istedigim bu, Fenerbahce hükümet ile gecinmenin yolunu biliyor. Ben onun ile ilgili yol gösterdim.

Tabiki Erdogan´dir... Ama Fenerbahce baskanina o da nefret besliyor... Benim demek istedigim bu, Fenerbahce hükümet ile gecinmenin yolunu biliyor. Ben onun ile ilgili yol gösterdim.

yani rte in kilarini yalayalim fenerliler gibi diyorsun. bende öyle mide yok af edersin :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yav siyasi tartismanin manasi yok. Kimseye onu bunu niye seviyorsun diye soran yok zaten,. Mesela ben de Unal Aysal i cok seviyorum ama yerli oyuncularla kontrat mevzunda acayip yanlis yapti. Bunu soylemem ona sevgimi degistirmiyor.

Dolayisi ile bir siyasiyi sevip, takdir edebilirsiniz. Anlamlandiramasak da laf edemeyiz. Ama amannn ha laf gelmesin diye Galatasaray aleyhine konusacak kadar duserseniz, sonra ayy benim siyasi gorusume saygi duyun diye aglarsiniz.

SM-P602 cihazımdan gönderildi
Kimsenin citi cikmadi ki, cikmiyor da zaten normalde.

Fakat muhalefet etmek icin Galatasaraya saldiriyorlar, acin gozunuzu, yine mi vazgecmiyorsunuz bunlardan diyip milletin taraftarligindan (ucuz) siyasi rant cikarmaya calisan uyeler hortladi bu meseleyi.

Bir şeyler dönmüş bu konuda, belli.
Berat görmesin etkileniyor.

sen olayı yanlış anlamışsın bence. erdoğanın kini fenere değil azize, çok sevdiği kulübünü kendine yakın bi başkanın yönetmesini istiyor mesele bu. fenerli yöneticilerin erdoğanla ilişkileri iyi tutmasına gerek yok çünkü erdoğan çok sevdiği fenerine zarar verecek bişey yapmaz zaten meselesi sadece azizle fenerle değil. kişlier ve kurumlar ayrılmalı lafını da bu sebeple söyledi

konuyu oruca namaza nasil getirdin, cidden bravo :D

Yolsuzluk olduguna inanmiyorum, ulkedeki donusum ve gelisimleri de takdir ediyorum. Ne diyeceksin?

Siyasi ideolejin farkli diye kendimce iyi olan seyleri inkar mi edeyim. Dunyaya seni sevindirmeye mi geldim, nedir yani derdiniiz. Once farkli fikirlere, farkli ideolojilere saygi gosterin. Daha dune kadar cam cerceve indirenleri savunuyordunuz, neyden bahsediyorsun. Begenmediigin adamlar kadar var mi icraatin hizmetin katkin?

Burda kimse Galatasaray'ı ilgilendirmeyen konularda siyaset yapmıyor. Kimin hangi partiyi desteklediği beni ilgilendirmez. Ama eğer Galatasaray'ın haklarına saldırı varsa, şikecilik ırkçılık ahlaksızlık kollanıyorsa bunu tabi ki dile getireceğiz. Galatasaray 2 senedir siyaset eliyle katledilmiştir.

Sermaye arttırımında hukuk zorlanarak, katledilerek Galatasaray zor durumda bırakılmış mıdır?
Şikeye, şikecilere ceza verilmiş midir? Yoksa kollanmışlar mıdır? 5 sene Avrupa'ya gitmeyelim , ingilizler gitmedi de ne oldu diyen kimdir?
Federasyon eliyle Galatasaray'ın tüm haklarına tecavüz edilmiş midir? Verilen cezalar, yabancı sınırı meseleleri.. Peki bu federasyonu getiren kimdir?
Daha onlarca yüzlerce engelleme .. Erman ağabeyin soruları ortada. Bir tanesi kalkıp cevap veremedi. Kabul edin artık, desteklediğiniz hükümet Galatasaray'a resmen tecavüz ediyor.

d3c5eddc46a99abd680d88c4dcade6b5.jpg

Yüklemeyen kalmasın beyler!

Burda kimse Galatasaray'ı ilgilendirmeyen konularda siyaset yapmıyor. Kimin hangi partiyi desteklediği beni ilgilendirmez. Ama eğer Galatasaray'ın haklarına saldırı varsa, şikecilik ırkçılık ahlaksızlık kollanıyorsa bunu tabi ki dile getireceğiz. Galatasaray 2 senedir siyaset eliyle katledilmiştir.

Sermaye arttırımında hukuk zorlanarak, katledilerek Galatasaray zor durumda bırakılmış mıdır?
Şikeye, şikecilere ceza verilmiş midir? Yoksa kollanmışlar mıdır? 5 sene Avrupa'ya gitmeyelim , ingilizler gitmedi de ne oldu diyen kimdir?
Federasyon eliyle Galatasaray'ın tüm haklarına tecavüz edilmiş midir? Verilen cezalar, yabancı sınırı meseleleri.. Peki bu federasyonu getiren kimdir?
Daha onlarca yüzlerce engelleme .. Erman ağabeyin soruları ortada. Bir tanesi kalkıp cevap veremedi. Kabul edin artık, desteklediğiniz hükümet Galatasaray'a resmen tecavüz ediyor.

IMZAAAAAA!!!!

olay bukadar basit.

:hat:

Abi sıkıldım ya benden alıntı yapmayın allah aşkına :red: Adam akıllı birşey yazabilecekseniz yazın yazamayacaksanız alıntı yapmayın. Oradan alıyorsunuz cımbızlıyorsunuz şöyle şöyle demişsin bak sen böylesin falan filan hep aynı şeyler... Bir kere de kaçamak dövüşmeyin! Bir kere de yazdığım gerçeklere cevap verin. Mesela ilk yazdığım paragrafa Galatasaraylıyım diyen bir allahın kulu cevap versin! Ama vermiyorsunuz veya veremiyorsunuz. Muhalifliğimle tanınırım demekte ayrı bir komedi :D Siyasi güç, medyası ile kurumları ile aleni bir şekilde kulübünüze saldırıyor ve buna rağmen bu adamları Galatasaray'a tercih ediyorsunuz. Bari yalan söylemeyin...

Senin ilk kisminda yazdiklarin zaten benim yazimda belirtilmis konular. Zaten benim yazdiklarimi yaziyorsun, sonra bana laf cakmaya kalkiyorsun. Ben Galatasaray´in yillardan beri nasil yönetildigini yazdim, bundan üstün hayal kurup ideolojik isteklerinizi tatmin etmeyin dedim.
Burada Ünal Aysal´i bile AKP´lilerin Erdogan´i savundugu gibi savunuyorsunuz. Dis mihraklar, ic mihraklar bu Ülke´de herkez dogrularini neden baskalarini suclayarak savunma gereyi duyuyor aceba ?

Ben o yaziyi bilerek damariniza basarak yazdim. Bu Forumda insanlar AKP´yi savunuyor diye nefes alamiyacakmi ? AKP´yi savunan, yada savunmaya sadece benzeyen herseyi burada toplum icinde linc ediyorsunuz. Ozaman sizin kisisel haklari sinirlayan bir Erdogan´dan sikayet etmeye ne hakkiniz var ? Burada karsi bir görüse bile tahammül edemiyorsunuz, o adamdan niye bekliyorsunuz ozaman ?

Ben bu konuda herzaman Atatürkcü´leri savundum, daha egitimli daha ileri görüslü diyordum. Benim ailemde farkli ideolojilere sahib insanlar var, ama ben Atatürkcü bir Baba tarafindan yetistirildim, kücükken okulda Atatürk ile ilgili sunumlar yapip, resimlerini okul duvarina asiyordum, 23. Nisan´da almanyalarda siir okuyordum. Sizin AKP´ye yada Erdogan´a sallamanizdan ben zevk alirim, cünkü Türkiye´deki bütün siyasetciler gibi onlardan da nefret ediyorum. Ama AKP´lilere karsi bu sekilde davranmaniz benim icin büyük bir hayal kirikligidir. Cünkü sizinde onlardan farkli olmadiginizi gösteriyor...

Özet seklinde yazin yahu saat 1

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

başkanın en büyük hatası 2013 hazirandaki kongrede bütün aykırı sesleri temizleyip kendisine biat etmiş ve pasif isimleri yönetime alması oldu. Her işi kendi yapmak zorunda kaldı ve yıprandı malesef. A.albayrak, ali dürüst, haluk ulusoy, haldun üstünel gibi GS sevdalısı,kaliteli ve iş bitirici isimleri alsa keşke yeni yönetimine, hem güle oynaya seçimi kazanır hem de şike çetesine kök söktürür. Albayrak futbolcuların her derdine koşar, ulusoy basına/TFF'ye karşı kulis yapar, Haldun üstünel transferleri sessiz ve derinden yürütür, ali dürüst camiayla ilişkileri düzeltir vs...

sen olayı yanlış anlamışsın bence. erdoğanın kini fenere değil azize, çok sevdiği kulübünü kendine yakın bi başkanın yönetmesini istiyor mesele bu. fenerli yöneticilerin erdoğanla ilişkileri iyi tutmasına gerek yok çünkü erdoğan çok sevdiği fenerine zarar verecek bişey yapmaz zaten meselesi sadece azizle fenerle değil. kişlier ve kurumlar ayrılmalı lafını da bu sebeple söyledi

Ben zaten Fenerbahce Baskanina diyorum... Zaten Erdogan´in korudugu tapelerde ortaya cikiyor, ki bence onu görmek icin tapeye de gerek yoktur. Ama bu adam kendini coktan kaybetmis bir sahis, piskolojik ciddi rahatsizliklari var. Eger Fenerbahce kulübü araya akp´ye yakin is adamlarini sokmasa, durum cok degisik olabilirdi...
Fenerbahce´ye her türlü destek veren, Galatasaray´a her türlü köstek olan bir hükümet profili ciziliyor. Bana göre bu dogru degildir iste. Aramiz birazcik limoni, ama isteseler bize nefes aldirmazlar bile.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt