GSC Haber Ünal Aysal Seçime Gitme Kararı Aldı

Omurilik sogani beyninden buyuk olanlar var hayatlari ezber, sorgulamaktan bi haber yasayip gidiyorlar.

Buyuk yanlislari da var Oguzhan. Totalde artida da olsa sevmeyeni, elestireni anliyorum. Ama bu kadar yogun saldiri ve baski altinda birlik olup bu baskiya karsi durmak varken, "ehe ehe yok ki oyle bisey baaane ehe ehe" diye dolasan tipler var. Bunlar varken de dusmana ne hacet.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Araya giriyorum ama bence Ünal Aysal'ın gitmesini isteyen kişi sayısı çok çok azdır burada.

3 senelik başkanlık döneminde doğru ve yanlış olarak ayrılabilecek kararların yanında doğruluğu konusunda tereddüt edebileceğimiz subjektif kararlar da oldu.

Ünal Aysal'ın şu aşamada bırakması ise facia olur bizim için.

Çünkü

• Fatih Terim'in gönderilişi sonrası taraftar arasında ortaya çıkan bölünme Aysal'ın da gidişi sonrası iyice tavan yapar. (Şu başlıktan bile belli ki , bir sorna ki başkan için ortam çok zor olur.)
  • Aysal'ın Avrupa bağlantıları kuvvetli. Ve ben bu kulüp bünyesinde bu derece bu yönde kuvvetli bir ismin daha varlığına asla inanmıyorum.
  • Maddi yönetim bazında kendisinden beklediğim atılımı yapamasa da, daha tamamlamadığını iddia ettiği kurumsal yapıyı mali açıdan oturtamadan giderse, benim açımdan hayal kırıklığı olacak, bence çoğu kişi için de olur.

Uzun lafın kısası -> Aysal en az 2 sene daha kalmalı. Ama bu yönetim ile asla olmaz.

Ülkede ki bazı dengeleri AZ ÇOK HEPİMİZ BİLİYORUZ.

Dik duracak yönetim olucna canı acıyan da yine biz olacağız.

Normalde insan veya grup davranışlarını önceden tahmin etmek zordur bu sebeple sosyal bilimler'de ortaya konulan tezler'de yanılma payı büyüktür ama ne hikmetse bu arkadaşların daha bir kere bile yanılttığını görmedim, birisi uğraşsa bu davranış kalıplarını matematiksel formüle bile dönüştürebilir

Araya giriyorum ama bence Ünal Aysal'ın gitmesini isteyen kişi sayısı çok çok azdır burada.

3 senelik başkanlık döneminde doğru ve yanlış olarak ayrılabilecek kararların yanında doğruluğu konusunda tereddüt edebileceğimiz subjektif kararlar da oldu.

Ünal Aysal'ın şu aşamada bırakması ise facia olur bizim için.

Çünkü

• Fatih Terim'in gönderilişi sonrası taraftar arasında ortaya çıkan bölünme Aysal'ın da gidişi sonrası iyice tavan yapar. (Şu başlıktan bile belli ki , bir sorna ki başkan için ortam çok zor olur.)
  • Aysal'ın Avrupa bağlantıları kuvvetli. Ve ben bu kulüp bünyesinde bu derece bu yönde kuvvetli bir ismin daha varlığına asla inanmıyorum.
  • Maddi yönetim bazında kendisinden beklediğim atılımı yapamasa da, daha tamamlamadığını iddia ettiği kurumsal yapıyı mali açıdan oturtamadan giderse, benim açımdan hayal kırıklığı olacak, bence çoğu kişi için de olur.

Uzun lafın kısası -> Aysal en az 2 sene daha kalmalı. Ama bu yönetim ile asla olmaz.

Ülkede ki bazı dengeleri AZ ÇOK HEPİMİZ BİLİYORUZ.

Dik duracak yönetim olucna canı acıyan da yine biz olacağız.

Ya mali yapi falan kimsenin umurunda degil. Fatih Terim den dolayi nefret duyanlar var onlara saygim var gene adam seviyor karismak bana dusmez. Ama asil gitsin isteyenleri yukarida gordun iste, 3 temmuz falan hepsi yalan, yeter ki Galatasaray diz coksun kafasindalar.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Xhemaili Allah sana beyin vermiş kullan diye neden millete hakaret ediyorsun? insan gibi cevap versene tezlerine.

Tapa

adam 7 mesaj yazmış 5'i hakaret ban yiyincede, mod'lar taraf tutuyor oluyor, bir mesajda bile kendi fikirlerini ortaya koymamış millete çöp diyip duruyor, gerçekten enteresan.

Son düzenleme:
Şunları banlayın ya çok mu zor. Laflara bak mutluluktan havalara uçacakalar nerdeyse. Her zaman kendi taraftarımız yüzünden zarar görmekten bıktım valla.

Adamlar tayyibe asik. Galatasaray falan hikaye.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt