GSC Haber Ünal Aysal Seçime Gitme Kararı Aldı

Hükümet ve Aysal arasındaki soğuk savaşı göremiyorsan daha bir şey söylemiyorum. Sermaye artırımındaki türlü zorluklar, hukuk zorlanarak hatta katledilerek yapılanları görmüyorsan bir şey söylemiyorum. Hadi bunları geçtim , hükümetin getirdiği federasyonun şikecileri nasıl kolladığını Galatasaray'ı nasıl katlettiğini , nasıl yıldırma politikası güttüğünü de mi görmüyorsun? Neden bütün bunlar? Aysal'ı zor durumda bırakıp istifaya zorlamak ve kendi kuklalarını oraya koymak. Bknz: Aziz ve RTE'nin kucağından inmeyen Adnan Polat.

Ayrıca "işler tıkırında iken yönetimi değiştirdi" diyorsun. Değişen isimlere bir bak , hükümetle yakından ilişkileri var mı yok mu? Aysal neden yeni listeye almadı onları sence? Bütün bu söylediklerimi görmüyorsan, ya Galatasaray taraftarı değilsin ya da birilerinin ... kılısın.
Hanımiyla haberler çıkardılar yolsuzluk haberleri çıkardılar vs. Daha neler çıkaracaklar hala bunları göremiyorlar FT Demirören hep eyvallah çekti basbakana bunları bir görün artık nasıl zamanında milletvekillerinin evlerine baskın yaptılar polislerin birbirinden haberi yok şike olayı da öyleydi basbakanın haberi olsa o operasyonda olmuycaktı uyanin hey arkadaş.

Mevcut Galatasaray yonetimine yapılan siyasi gudumlu saldırıları gormeyen adamla nasıl anlasabilirsin ki, neyi anlayabilir. Hiç uğraşmayın boşa.

-Tapatalk-

Taraftarın maçlarda Ünal başkana, ona güvendiklerini belirtmesi lazım; pankartlar, tezahuratlar, hatta koreografi yapacaklarsa böyle bir şey için yapsınlar.
Hatta abartıyorum biraz ama Melo'nun evine gidiyorlarsa başkanın evine de gitsinler.

Bu konuda sus pus kalırlarsa Ultraslan gerçekten birilerinin(!) güdümünde demektir.

Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve Haldun Üstünel'in alınması hepimiz adına en yararlısı olur sanırım.

gerçek Galatasaraylılar şimdi ortaya çıkar fatih terim yüzünden yönetime girmemek isterlerse ali dürüst(muhalefet olup bir adayın yanında olabilir) taraftarda destek vermez bence. ama albayrakın her koşulda yönetimde olacağını düşünüyorum

Baskan yeniden aday olsa bari, Haldun u alsin kadrosuna.

Taraftarın maçlarda Ünal başkana, ona güvendiklerini belirtmesi lazım; pankartlar, tezahuratlar, hatta koreografi yapacaklarsa böyle bir şey için yapsınlar.
Hatta abartıyorum biraz ama Melo'nun evine gidiyorlarsa başkanın evine de gitsinler.

Bu konuda sus pus kalırlarsa Ultraslan gerçekten birilerinin(!) güdümünde demektir.

Zaten öyle, mamalarını kesintiye uğrattı Ünal Aysal. Ellerini ovuşturuyorlardır şimdi Ünal Aysal gitsin diye

Ayrica bu Baskan a destek olacak mi taraftar onu da merak ediyorum, bu kadar kisa zamanda bu kadar hizli bir cikis yaptirdi..

Şuanki hükümetten nefret ediyorum ama burda bazı arkadaşların abarttığını düşünüyorum.Bu Aysal değilmiydi cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Tayyipin her türlü davetine katılan.Bazı yorumlar antu kafasında olmuş

Derin Fatih cevap bekliyorum hala. Ali Durust neden gitmis?

Ünal aysala başarısız diyenler var ki aman aman. Adnan polat paklar bu arkadaşları. 3 yılda 2 şampiyonluk,3 kere şl ye katılım. 1 çeyrek final 1 ikinci tur zaten babamın zamanında oldu.

Ya arkadaş dışımıdaki musibetlerle uğraşacağımıza birbirimizi yiyoruz.

Bizde başarılı adamı alaşağı etme geleneği var. Adamlar stadın yolunu bilmez, dedeler derneği hesabı genel kurullarda el kaldırıp, el indirirler.

Geri
Üst Alt