- 15 Nisan 2010
- 19.476
- 3.990
- 1.618
Beyni yok fikri var arkadaşın, yazdığıma cevap bile veremiyor daha, gelmiş burda ona buna sallıyor. Çok gülüyorum böylelerine.=) coluk cocukla ugrasiyoruz.
Tapa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyni yok fikri var arkadaşın, yazdığıma cevap bile veremiyor daha, gelmiş burda ona buna sallıyor. Çok gülüyorum böylelerine.=) coluk cocukla ugrasiyoruz.
Hanımiyla haberler çıkardılar yolsuzluk haberleri çıkardılar vs. Daha neler çıkaracaklar hala bunları göremiyorlar FT Demirören hep eyvallah çekti basbakana bunları bir görün artık nasıl zamanında milletvekillerinin evlerine baskın yaptılar polislerin birbirinden haberi yok şike olayı da öyleydi basbakanın haberi olsa o operasyonda olmuycaktı uyanin hey arkadaş.Hükümet ve Aysal arasındaki soğuk savaşı göremiyorsan daha bir şey söylemiyorum. Sermaye artırımındaki türlü zorluklar, hukuk zorlanarak hatta katledilerek yapılanları görmüyorsan bir şey söylemiyorum. Hadi bunları geçtim , hükümetin getirdiği federasyonun şikecileri nasıl kolladığını Galatasaray'ı nasıl katlettiğini , nasıl yıldırma politikası güttüğünü de mi görmüyorsun? Neden bütün bunlar? Aysal'ı zor durumda bırakıp istifaya zorlamak ve kendi kuklalarını oraya koymak. Bknz: Aziz ve RTE'nin kucağından inmeyen Adnan Polat.
Ayrıca "işler tıkırında iken yönetimi değiştirdi" diyorsun. Değişen isimlere bir bak , hükümetle yakından ilişkileri var mı yok mu? Aysal neden yeni listeye almadı onları sence? Bütün bu söylediklerimi görmüyorsan, ya Galatasaray taraftarı değilsin ya da birilerinin ... kılısın.
Taraftarın maçlarda Ünal başkana, ona güvendiklerini belirtmesi lazım; pankartlar, tezahuratlar, hatta koreografi yapacaklarsa böyle bir şey için yapsınlar.
Hatta abartıyorum biraz ama Melo'nun evine gidiyorlarsa başkanın evine de gitsinler.
Bu konuda sus pus kalırlarsa Ultraslan gerçekten birilerinin(!) güdümünde demektir.
Bos konusuyorsun.
seni kendi forumuna alalım AKgenç
Derin Fatih cevap bekliyorum hala. Ali Durust neden gitmis?
Derin Fatih cevap bekliyorum hala. Ali Durust neden gitmis?
Tapada engel gelsin de su tipleri gormeyelim artıkpc de rahatız
-Tapatalk-