GSC Haber Ünal Aysal Seçime Gitme Kararı Aldı

ergun gürsoy ne alemde yaşıyor mu ? eğer yaşıyorsa üyeliği devam ediyor mu kulube . yönetici olma şansı var mı ?

hayri kozak denen bunak aday olsun her yönetime sallıyor buyursun aday olsun. elini taşın altına sokmuyor ancak sallıyor

Ünal Aysal-Başkan
Ali Dürüst-2.Başkan
+
Abdürrahim Albayrak

Bunların yanına gtenç dinamik isimler olursa tadından yenmez.

Eğer tekrar aday olacaksa yanına futboldan iyi anlayan ve medya gücü olan adamları almalı. Şimdiki yöneticilerin çoğunun ne işe yaradığı belli değil.

Haldun Üstünel, Ali Dürüst, Hakan Üstünberk. Bu 3lüyü listesine alan rahat kazanır ve gönlüm Başkanın bu kişileri listeye alması.

dürüst ulusoy gibi isimleri atın kafanızdan

bu adamlar bundan böyle 1.adam olurlar

albayrak ile aralarında kırgınlık yoksa albayrak geri döner cok da iyi olur

üstünel gelir belki,özer saracoglunun adı geciyor,aziz üstel diyolar bi de

güclü bir yönetim kursun baskan,dede istemiyoruz artık yav

güclü,dinamik,is yapacak adamlar gelsin

G.SARAY'DA 18-25 Ekim tarihleri arasında erken seçim. 18 Ekim'de F.Bahçe, 22 Ekim'de ise Dortmund mücadeleleri olacak.

Ali Dürüst, Albayrak, Üstünel gibi isimlerle beraber olmalı aday olursa. Tulun'u da def edin gitsin artık.

Hayırlı olsun camiamız adına, inşallah Ünal Aysal'ın son seçimde yaptığı gibi hedef şaşırtma ve otorite sağlama stratejisi gibi olmaz.

Galatasaray o harika 2 sezonun ardından uçup gidemediyse, Türkiye'nin Bayern Münih'i olamadıysa bunun tek sorumlusu hükümettir. Resmen çelme taktılar bize. Bütün haklarımıza tecavüz ettiler. Medya Federasyon Hükümet el ele aşağı çektiler Galatasaray'ı. Ekonomik olarak zorladılar, federasyon kararlarıyla (yabancı sınırı , cezalar) zorladılar. Medyayı kullanarak bunları sakladılar, üstümüze saldırdılar. Ünal Aysal bu kadar zorluğa ve düşmana rağmen bu kulübü mükemmel yönetti. Hem ekonomik hem de sportif başarı anlamında. Umarım aday olur, olmazsa çok üzüleceğim. Galatasaray tarihine adını altın harflerle şimdiden yazdırdı benim için. Bütün bu yaşananları görebilen her Galatasaray taraftarı da eminim benim gibi düşünüyordur.

Hükümetin - medyanın - ve fenerbahce'nin istediği belli . Adnan Polat tipi bir başkan. Fenerbahçe'nin birinci , Galatasaray'ın ikinci olacağı sistem. Hem ekonomik , hem sportif açıdan.

Zaten azıcık düşünebilenler bunu görür, medyayı takip edenler, "sizi değiştireceğiz" diyenleri bilenler. Neden bu kadar nefret ediliyor Ünal Aysal'dan sizce? Galatasaray'ı Türkiye'nin 1 numarası yaptığı için olabilir mi? En çok kombine satan, forma satan, en çok gelir elde eden , sportif anlamda futbolda basketbolda Fenerbahçe'nin önüne geçtiği için olabilir mi?

Şu Albayrak sevgisini anlamadım gitti.Futbol dehası falan da ben mi bilmiyorum.Aysal iktidara karşı kalkan olarak kullandı sadece.Yine aday olursa listesine alacağını sanmıyorum.

tapatalk

Tekrar güçlü bir Galatasaray istiyorsa aysal tekrar aday olmalı ve ilk 2 şampiyonluktaki gibi ali dürüstü futbolun başına getirip albayrak'ıda floryanın başına getirmeli kendisi sadece mali ve idare işlere bakmalı ilk 2 yıldaki gibi!

Galatasaray o harika 2 sezonun ardından uçup gidemediyse, Türkiye'nin Bayern Münih'i olamadıysa bunun tek sorumlusu hükümettir. Resmen çelme taktılar bize. Bütün haklarımıza tecavüz ettiler. Medya Federasyon Hükümet el ele aşağı çektiler Galatasaray'ı. Ekonomik olarak zorladılar, federasyon kararlarıyla (yabancı sınırı , cezalar) zorladılar. Medyayı kullanarak bunları sakladılar, üstümüze saldırdılar. Ünal Aysal bu kadar zorluğa ve düşmana rağmen bu kulübü mükemmel yönetti. Hem ekonomik hem de sportif başarı anlamında. Umarım aday olur, olmazsa çok üzüleceğim. Galatasaray tarihine adını altın harflerle şimdiden yazdırdı benim için. Bütün bu yaşananları görebilen her Galatasaray taraftarı da eminim benim gibi düşünüyordur.

Hükümetin - medyanın - ve fenerbahce'nin istediği belli . Adnan Polat tipi bir başkan. Fenerbahçe'nin birinci , Galatasaray'ın ikinci olacağı sistem. Hem ekonomik , hem sportif açıdan.

Zaten azıcık düşünebilenler bunu görür, medyayı takip edenler, "sizi değiştireceğiz" diyenleri bilenler. Neden bu kadar nefret ediliyor Ünal Aysal'dan sizce? Galatasaray'ı Türkiye'nin 1 numarası yaptığı için olabilir mi? En çok kombine satan, forma satan, en çok gelir elde eden , sportif anlamda futbolda basketbolda Fenerbahçe'nin önüne geçtiği için olabilir mi?
İşte bu kadar! Akıllı adamın hali bir başka oluyor tabi :H Şu yaşananları, forumda başkan ile alakalı konuşulanları hayretle izliyorum. Ünal Aysal istifa diyenleri de bir kenara yazıyorum. Eğer olur da Başkan aday olmaz ve yerine hükümet yalakası biatçı biri atanırsa burada başkan'ı eleştirenleri demiyorum bende eleştiriyorum lakin atıp tutanları istifa borozanı çalanları özellikle mentionlayarak çok hoş bir şekilde anacağım. Sonra kırılmaca darılmaca olmasın.

bizim dinazorlar tüm bunlara ragmen baskanı indirmeye calısıyorlar

baskanın aday olmama ihtimali cok yüksek diyorlar

sike lobisine yem etmemeliyiz baskanı

Biz ne yapiyoruz ben yemin ederim anlamıyorum ya bu kadar olmaz bu işlerde kimin parmağı varsa Allah onu süründürsun biz kendi ayagimiza sıkmıyoruz resmen bomba atiyoruz bomba.

Besbelli ki adam yönetemez hale gelmiş, seçime gitmeyecek de n' apcak?

Bence doğru karar.

Sorunu yine dışarda aramaya başlamışız. Mali Kongrede olanlardan, yönetim içi garipliklerden bahsetmemiş kimse.

Klasik anlayışımız. Biz hata yapmayız. Hep bu dış mihraklar böler parçalar yutar:)

Geri
Üst Alt