GSC Haber Ünal Aysal Seçime Gitme Kararı Aldı

ulan bu helvacinin ismi ne zaman ortaya cikiyorsa GSde ortalik karisiyor !

Ya Galatasaray devrim yapacak bu kararla ya da çokuş başlayacak! Devrim için tercih belli.. Sonuna kadar mücadele! Başkana destek zamanı beyler uyanın!

Başkanın yönetimi sertleştirmesi lazım.Şuanki yöneticiler harbiden çok yetersizlerdi belkide yönetici sertliğini arttırmak istemiş olabilir.Belkide görevi bırakmakta istiyor olabilir.Ama başkanlığa devam etmesi lazım çünkü yeni başkan gelirse 1 yıl heba olur.Hoca falan değişebilir vs vs bir sürü sorun olur.

Galatasaray o harika 2 sezonun ardından uçup gidemediyse, Türkiye'nin Bayern Münih'i olamadıysa bunun tek sorumlusu hükümettir. Resmen çelme taktılar bize. Bütün haklarımıza tecavüz ettiler. Medya Federasyon Hükümet el ele aşağı çektiler Galatasaray'ı. Ekonomik olarak zorladılar, federasyon kararlarıyla (yabancı sınırı , cezalar) zorladılar. Medyayı kullanarak bunları sakladılar, üstümüze saldırdılar. Ünal Aysal bu kadar zorluğa ve düşmana rağmen bu kulübü mükemmel yönetti. Hem ekonomik hem de sportif başarı anlamında. Umarım aday olur, olmazsa çok üzüleceğim. Galatasaray tarihine adını altın harflerle şimdiden yazdırdı benim için. Bütün bu yaşananları görebilen her Galatasaray taraftarı da eminim benim gibi düşünüyordur.

Hükümetin - medyanın - ve fenerbahce'nin istediği belli . Adnan Polat tipi bir başkan. Fenerbahçe'nin birinci , Galatasaray'ın ikinci olacağı sistem. Hem ekonomik , hem sportif açıdan.

Zaten azıcık düşünebilenler bunu görür, medyayı takip edenler, "sizi değiştireceğiz" diyenleri bilenler. Neden bu kadar nefret ediliyor Ünal Aysal'dan sizce? Galatasaray'ı Türkiye'nin 1 numarası yaptığı için olabilir mi? En çok kombine satan, forma satan, en çok gelir elde eden , sportif anlamda futbolda basketbolda Fenerbahçe'nin önüne geçtiği için olabilir mi?

imza

hükümetmis, isler tikirinda iken benmi dedim mevcut yönetimi boz diye tayyip mi yolladi senin yönetimde ki kilit isimleri. Bos konusuyorsunuz

beyler bir düşüncem var ama tamamen tahmin

şimd bu bülent tulun klübün başına bela herkes aysalın adamı sanıyor ama bu adam bence derin Galatasaraydan birilerinin adamı

bence aysala direttiler seçim zamanı bunu al diye

sonrada aysal bunu almanyaya postalayınca derin Galatasarayla arası açıldı bugünlere gelindi çünkü bir şekilde bu adamın yaptığı transferlerden pay alıyolar

ayrıca şükrü ergün hakkındaki iddialarda doğru sanırım ki toplantıya katılmamış.

Galatasarayda yolsuzluk var kabak aysala patladı

başka bir yönetimde yine bu tulunu görürseniz şaşırmayın

belliydi zaten kacip gidecegi.
Kimin muhaliflerinin mi? Yemeyip içmeyip muhalefet yapanlar eğer biraz adamsa, karşısına çıkma cesareti gösterirler seçimde eğer başkan aday olursa. Ama geçen seçimlerdeki gibi tırt tırt isimler aday olursa o muhalefette bi tane adam yok demektir.

Tapa

ali dürüstü ne edip ikna turlari baslanmasi gerekir. ha yönetim icin ha baskan olarak.
baskasi bu bu camiada spor yöneticiligi becere bilen yok anlasilan. özelikle futbol konusunda.

Kimin muhaliflerinin mi? Yemeyip içmeyip muhalefet yapanlar eğer biraz adamsa, karşısına çıkma cesareti gösterirler seçimde eğer başkan aday olursa. Ama geçen seçimlerdeki gibi tırt tırt isimler aday olursa o muhalefette bi tane adam yok demektir.

Tapa

Ali Dürüst gibi adami sildi. Ünal beyin gittigi yoldan o donüyordu.

Albayraki yonetimde gormek istemiyorum. Basbakanumlarini, cumhurbascanumlarini cekemem.

hükümetmis, isler tikirinda iken benmi dedim mevcut yönetimi boz diye tayyip mi yolladi senin yönetimde ki kilit isimleri. Bos konusuyorsunuz

Hükümet ve Aysal arasındaki soğuk savaşı göremiyorsan daha bir şey söylemiyorum. Sermaye artırımındaki türlü zorluklar, hukuk zorlanarak hatta katledilerek yapılanları görmüyorsan bir şey söylemiyorum. Hadi bunları geçtim , hükümetin getirdiği federasyonun şikecileri nasıl kolladığını Galatasaray'ı nasıl katlettiğini , nasıl yıldırma politikası güttüğünü de mi görmüyorsun? Neden bütün bunlar? Aysal'ı zor durumda bırakıp istifaya zorlamak ve kendi kuklalarını oraya koymak. Bknz: Aziz ve RTE'nin kucağından inmeyen Adnan Polat.

Ayrıca "işler tıkırında iken yönetimi değiştirdi" diyorsun. Değişen isimlere bir bak , hükümetle yakından ilişkileri var mı yok mu? Aysal neden yeni listeye almadı onları sence? Bütün bu söylediklerimi görmüyorsan, ya Galatasaray taraftarı değilsin ya da birilerinin ... kılısın.

Hükümet ve Aysal arasındaki soğuk savaşı göremiyorsan daha bir şey söylemiyorum. Sermaye artırımındaki türlü zorluklar, hukuk zorlanarak hatta katledilerek yapılanları görmüyorsan bir şey söylemiyorum. Hadi bunları geçtim , hükümetin getirdiği federasyonun şikecileri nasıl kolladığını Galatasaray'ı nasıl katlettiğini , nasıl yıldırma politikası güttüğünü de mi görmüyorsun? Neden bütün bunlar? Aysal'ı zor durumda bırakıp istifaya zorlamak ve kendi kuklalarını oraya koymak. Bknz: Aziz ve RTE'nin kucağından inmeyen Adnan Polat.

Ayrıca "işler tıkırında iken yönetimi değiştirdi" diyorsun. Değişen isimlere bir bak , hükümetle yakından ilişkileri var mı yok mu? Aysal neden yeni listeye almadı onları sence? Bütün bu söylediklerimi görmüyorsan, ya Galatasaray taraftarı değilsin ya da birilerinin ... kılısın.

Bos konusuyorsun.

Tayyibe de komplo yapılmıştı zaten türkiyenin gelişmesini istemedikleri için o muabbete dönmüş forumda

Geri
Üst Alt