GSC Haber Ünal Aysal Seçime Gitme Kararı Aldı

Çok komik cidden yahu.

Siyaset yasak de siyasetin tillahını yap.

Üyeye hakaret et, üzerine mesajın neden düzenlenmişmiş.

Yok ya oldu plaket verecektik. Te Allah'ım ya gece gece...

Normalde insan veya grup davranışlarını önceden tahmin etmek zordur bu sebeple sosyal bilimler'de ortaya konulan tezler'de yanılma payı büyüktür ama ne hikmetse bu arkadaşların daha bir kere bile yanılttığını görmedim, birisi uğraşsa bu davranış kalıplarını matematiksel formüle bile dönüştürebilir
Aynen öyle renkdaş :hat: Hepsi aynı kalıptan çıkmış gibi. Savundukları argümanlar hep aynı :D Lakin uzun uzun yazarsın gerçekleri bir tokat gibi ortaya dökersin gıkları çıkmaz :asd22: En fazla "Burası siyaset forumu değil" veyahut "Spora siyaset bulaştırmayın" gibisinden komik argümanlarla gelirler ki bu zaten zeka seviyelerini kabak gibi ortaya çıkarıverir :D Ulan senin tapındığın, biat ettiğin adam zaten bu siyaset denen illeti spora bulaştırdı ama anlamaz anlayamaz zekası yetmez. Ya susar ya saçma sapan konuşur. Bende senin gibi daha hiç yanıldığımı görmedim. Hepsi aynı bunların :D

Son düzenleme:
Kendi kendini batiran bir camia olduk, yillardir boyleydi hala boyle, hic bir zaman rakip takimlari ornek almam, ama su kenetlenme olayi, sahip cikma olayi kadar birtek Fenerbahce beceriyor, adamlar Baskanlari olan zatin pisliklerini bile bile yine camia yara almasin diye birlik olup rakiplerine dur diyebiliyor.
Peki ve biz? Galatasaray dagiliyor diye 'seviniyoruz', sanki cok kotu durumdayiz. Allah size akil fikir versin, dahada Avrupa nin en iyi 20 kulub arasina girmeliyiz diye apuk sapuk hedefler koymayin.

Neyse trollükler bitti, seviyeli sohbetlere devam :D

adam 7 mesaj yazmış 5'i hakaret ban yiyincede, mod'lar taraf tutuyor oluyor, bir mesajda bile kendi fikirlerini ortaya koyamamış millete çöp diyip duruyor, gerçekten enteresan.
Boşuna zavallılar ya da fasulyeden Galatasaraylılar demiyorum ben bunlara renkdaş :D

Aysal bey karakterli insandir, kendisi şike veya rüşvetle bulaştirmayan nadir başkanlardan birisi kendisi.

Fakat

o 2 şampiyonluk ve CL çeyrek final ne kadar credit vermek istiyorsaniz, yanliş transferlere çok para harcandigini inkar etmeyin.

Salih Dursun, Amrabat ve Hajrovic fiyasko transferler yaparken Alex (bedava!), Menez, Gomis gibileri kaçirdik, Nuri şahin ve Amrabat Salih ve Hajrovic yerine Remy gibi BOMBA transfer yapabilirdik. 5+3 saçma kural oldugunu hepimiz biliyoruz fakat bunun için yeterli kadro kurmak için yeterli zamani vardi, ve Olcan ve Tarik hariç pek iyi yerli oyuncu alamadik, Selçuk ve Burak gibilerin maaşi yükseldi, Drogba yerine iyi forvet alamadik ki Napolinin kazik oyuncularla kaldik.

Ondan sonra para yok diye konuşmayin.

Terim'i şimdik savunmuyorum ama bu bir gerçek: Terim gittikten beri dogru dürüst kendimize gelemedik. Mancini geldi olmadi, Prandelli geldi ilk haftalar iyi geçtigini söylemeyiz - 1.nci sirada bu durumda herkes olabilir.

Kalirsa futboldan anlayan, Galatasaraya maddi katki saglayabilecek yöneticiler gelsin.

turgay erken baslamıs konusmaya

aday olsunda alsın boyunun ölcüsünü

Cevher Cemal' Alıntı:
abdullaha söyle yarın savcılığa siteyi şikayet edeceğim eğer yarına kadar burası düzeltmezse ! haberiniz olsun !!

Arkadaşlar Cevher kızdı bundan sonra foruma girerken hâl ve hareketlerimize dikkat edersek sevinirim :D

Yarın herkes gömlek kravat girsin foruma arkadaşlar, Cevher'i kizdirmayalim.

-Tapatalk-

Terim'i şimdik savunmuyorum ama bu bir gerçek: Terim gittikten beri dogru dürüst kendimize gelemedik. Mancini geldi olmadi, Prandelli geldi ilk haftalar iyi geçtigini söylemeyiz - 1.nci sirada bu durumda herkes olabilir.

Kalirsa futboldan anlayan, Galatasaraya maddi katki saglayabilecek yöneticiler gelsin.

Futboldan anlamasina gerek yok, yeterki artik su takimin basina bir tane Sportif Direktör getirsin futbolun icinden gelen... Ayni zamanda adam gibi transfer komitesi olusturulsun, bazi eski sporcular bu komitenin icinde yer bulsun... Yerli/ yabanci fark etmez...

Foruma gireren ayakkabilarinizi cikarin beyler Cevher kiziyor.

Arkadaşlar Cevher kızdı bundan sonra foruma girerken hâl ve hareketlerimize dikkat edersek sevinirim :D

Hahaha hukumeti elestirdik diye savciliga sikayet edecek.

Abi adamlarin cogunda ki mantik bu gercekten. Akp yi elestiriyorsan vatan hainisin. Kabullenemiyorlar bunu. Nasil olur da tayyibi elestirirler.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt