Ünal Aysal şuanda Futbol Gündemi'nde | Lig TV Canlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal şuanda Futbol Gündemi'nde | Lig TV Canlı

Bahri sonunda yani .. girin bakalım o konulara küller ne demek yarataacaz ne demek anlattırın adama.. :)

2000den beri Galatasaray kötü yönetiliyor.

[QUOTE ] Murat Berkcan Nickli Üyeden Alıntı

Helvacı için müthiş laf koydu şansal soruyor helvacı'ya özür borcunuz var ünal başkan'da; hiç bir çalışınıma özür borcum yoktur !!!

Allah aşkına yapmayın bunun nesi muthiş cevab ? bu basbaya yukardan bakma kendini beğenme? tam para bende itaat edin demek değilmidir ..insan gerektiğinde çalışanından da özür diler...[/QUOTE]

orası öyle de orada amaç helvacı'ya laf çarpmak. gerekeni de yaptı. bütün amacı ortalığı karıştırıp ünlü olmaya çalışmak olan helvacı'ya böyle laflar gelmesi lazım.

ÜNAL AYSAL, ALİ DÜRÜST, AKA G.ÖZDMR,ADNAN ÖZTÜRK, REFİK ARKAN, ALİ GÜRSOY, ADNAN NAS, ABD.ALBYRK, FATİH GÖKŞEN, CELAL GÜRCAN, METE BAŞOL, SEDAT DOĞAN, AHMET YÜCE, MEHMET CİBARA

listenin bu olduğu söyleniyor açıklasada öğrensek artık

Ünal Aysal: 22 şirketim var

Ya bilen var mı bu Bahri Havadır kimin torpillisi? Bu kanalda nasıl çalışıyor? Hoş gerçi Ömer Güvenç gibi konuşma özürlü bir adam bile çalışıyor ya onun torpili Şansal!

katılım yüksek olmalı...diyo başkan

külleerdenn yaratıcazz lafını açıyorr şimdi...

uefadan sonraa düşüşteyiz yönetim bazındaa...

21. asrı yakalayamadıkkk... camiaa yalnış anlamasın. değişim dönemindeyizz.... katılım yüksek olmazsaaa kazansaktaa güven vermediler sayarım gibisinden bişey dedi.

Şu ana kadar ki bir kaç başlık:

- Futbol Şubemiz diye bir oluşum yok. Daha geniş düşünüyoruz.

- Futbol'un başı Ali Dürüst değil. Futbol 1 kişinin insiyatifinde olamayacak kadar büyük bir yapı.

-Uzun AIG hisseleri açıklaması (sonra yazrım)

- Helvacı'ya: Belgeler neyse getirsin görelim

- Helvacı ya: Ben şu ana kadar hiç bir çalışanımdan özür dilemedim

- Helvacı ya: Klübün nakite ihtiyacı yok açıklaması yanlış olmuş. Şu an çok ciddi nakit ihtiyacı var. Bu sadece banka kredileriyle olacak bir şey değil.

- Şu ana adar 6 ay Türkiye de bulunuyordum. Bu andan sonra hayatımın önceliği Glatasaray.

galatasarayın borcu ne kadar mış?

330 milyon euro

adnan polat...

Galatasaray Başkan adaylarından Ünal Aysal, şu anda Lig TV'de Şansal Büyüka ve Bahri Havadır'ın sorularını yanıtlıyor!

Aysal'ın merak edilen konularda yaptığı açıklamaları Ligtv.com.tr'den de takip edebilirsiniz...

İŞTE AYSAL'IN AÇIKLAMALARI:

Bir kere ben çok erken yurt dışına çıktım. Galatasaray’ı ben her şekliyle takip ettim. Ne arkadaşlarımdan ne de Galatasaray’dan kopmadım. Aynı zamanda eski bir Galatasaray amatör sporcusuyum. Kürekçiydim. Ben kendimi uzun süre üye zannediyorum. Bir gün bir kardeşim sordu bana üye numaramı, ben de sorup öğrenmesini rica ettim. Böyle ortaya çıktı üye olmadığım. Ben 2000 senesinde üye oldum kulübe.

"KIRAÇ'TAN TEKLİF GELMEDİ"

İnan Kıraç benim çok yakın bir dostum ve ağabeyim. O yüzden onun teklif edeceği şeyi ben zaten reddedemem ama olay böyle gerçekleşmedi. Biz Galatasaray’ın içinde bulunduğu durumu nasıl düzeltebiliriz diye düşünüyorduk. Onunla bu konuda biraz dertleştik.

"POLAT'IN DEVAM ETMESİNİ İSTİYORDUM"

Ben 2012’ye kadar Polat’ın devam etmesini isteyenlerdenim. İnan Kıraç’ın bana bir baskısı olmadı. Galatasaray’a uygun bir başkan adayı olacağımı düşünüp lutfetmiş. Bunu televizyonda açıklayınca bana da sürpriz oldu.

"KIRAÇ'IN SORUMLULUĞU BÜYÜK"

İnan Kıraç’ın başında bulunduğu çok ciddi bir sorumluluğu var. Sayın İnan Kıraç senelerdir Galatasaray'a hizmet eden bir insan. Bugün kendisinin büyük bir sorumluluğu var. Kendisi bu sorumluluğu kime devrederim diye düşünüyor zaten.

"ALİ DÜRÜST TEREDDÜT ETMEDİ"

Ali Dürüst idealist bir Galatasaraylı. Kendisine onu projemde görmek istediğimi söylediğim vakit tereddüt etmedi. Futbol Şubesi diye bir şey yok. Galatasaray'da futbolun çapı çok büyük. Futbolun sorumluluğu 1 kişiye verilemeyecek kadar büyük bir sorumluluk.

Her branşın başına profesyonel isimler gelecek. Başarısızlıkta ceza kesilecek, gerekirse yollar ayrılacak.

POLAT SEÇİME GİRMELİ MİYDİ?

İsteyen herkes bu seçime girmeliydi. Genç ve dirayetli kadroların gelip göreve talip olması isterdim. Ama baktım ki böyle bir oluşum olmadı. Bu yüzden ben talip oldum.

AIG KONUSU

Ben bir borsacı değilim. Özellikle Galatasaray'ın hisse senetlerini bugüne kadar ne aldım, ne sattım. Yalnız bundan iki sene önce Özhan Canaydın beni ziyaret ettiler. Çok kısa bir süremiz kaldı. AIG'yle olan kontrattaki 23.5 milyon dolar ödeyemezsek 60 milyon dolar ödemek zorunda kalacağız. Ben tereddüt ettim. 'Galatasaray'a başka hizmet isterseniz yapayım' dedim. İlerleyen günlerde yine geldiler. Ben de en sonunda parayı AIG'ye gönderdim. hisseleri de Galatasaray'a gönderdim.

"C HİSSELERİNİ KULÜBE DEVRETTİM"

C Hissesi denilen bir hisse vardı ve yönetim hakkı veriyordu. Ben o hisseyi elimde tutabilirdim ama aynı gün o hisseyi götürüm başkan teslim ettim. Bunu o günkü yöneticilerin hepsi bilir. O hisse şu anda kulüptedir. Galatasaray dedi ki; 'Ben senden bu hissleri 1 sene sonra alacağım'. Fakat 2 sene geçti, kulüp hisseleri alamadı. Bu sırada Ünal Aysal hisseleri elinde tutuyor diye haberler çıktı. Başkan da 'istersen piyasaya sat' dedi. Ben de piyasaya sattırdım 34 milyon dolara gitti. Aradaki 12 milyon dolarlık farkı kulübe verdim.

Yılın 5-6 ayı yurt dışında yaşıyorum ama bu görevi bana uygun görürlerse bu alışkanlığımı değiştireceğim.

HELVACI'YA ÇOK AĞIR YANIT

Ben bugüne kadar para verdiğim hiçbir çalışanımdan özür dilemedim.

"İŞADAMI OLMAYAN PARAYI YARATIR"

Galatasaray'ın bugün ciddi bir nakite ihtiyacı var. Yok demek şovenizim olur. İhtiyaçlarımız büyük. Ama bunu şahısların cebinden çıkarıp vermesi çok sakıncalı. Çok kısıtlı düşünmemek lazım. Önemli olan parayı nasıl yaratacağınız. İşadamlarının hüneri olmayan parayı yaratmaktır. Olan parayı herkes harcar.

borcumuzzz bakalımm ne kadarr????

330 milyon euroo borcumuz haziran ayındayız mayıs ayındayız mayın ayına geliyoruzzz ???

Şu ana kadar ki bir kaç başlık:

- Futbol Şubemiz diye bir oluşum yok. Daha geniş düşünüyoruz.

- Futbol'un başı Ali Dürüst değil. Futbol 1 kişinin insiyatifinde olamayacak kadar büyük bir yapı.

-Uzun AIG hisseleri açıklaması (sonra yazrım)

- Helvacı'ya: Belgeler neyse getirsin görelim

- Helvacı ya: Ben şu ana kadar hiç bir çalışanımdan özür dilemedim

- Helvacı ya: Klübün nakite ihtiyacı yok açıklaması yanlış olmuş. Şu an çok ciddi nakit ihtiyacı var. Bu sadece banka kredileriyle olacak bir şey değil.

- Şu ana adar 6 ay Türkiye de bulunuyordum. Bu andan sonra hayatımın önceliği Glatasaray.

Teşekkürler. İş yerinde olduğum için açıp izleyemiyorum, bu şekilde ara ara açıklarsanız gerçekten çok memnun olurum.

yeni yönetim gelir gelmez ilk iş olarak borçları yeniden vadelendirmeli diyor. yoksa bir anda çökecek bankalar üzerimize.

bu arada yakın zamana 50 milyona ihtiyaç varmış borç ödemesi için, aysal da haberim var, bakacağız dedi. dur bakalım :)

Mayis sonunda 50 milyon dolar ödememiz lazimmis. Tesekkürler Polat. :o

fatih gökşende başkan kim olursa olsun farketmiyor sürekli yönetimde ya :D

Ntv spor da yorum yapan hurriyet muhabiri unal aysal şu an ekibiyle toplantı yapıyor diyo ama unal aysal şu an ligtv'de canlı yayında:)))

:asd: :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt