Ünal Aysal, Tekrar Galatasaray Başkan Adaylığını Düşünüyor

Ünal Aysal dönemi : Para harcadık, sportif başarı geldi.
Duygun Yarsuvat dönemi : Para harcamadık, sportif başarı geldi.
Dursun Özbek dönemi : Para harcamadık (Son sezon hariç), sportif başarı yok.
Mustafa Cengiz dönemi : Gayet iyi para harcandı, sportif başarı yok.
Burak Elmas dönemi : Para harcadık, --

Gel başkanım, gel.

Aday olacagi cok belli,kivirmaya gerek yok artik.dursun ozbekte fatih terimle anlasarak donme niyetinde,taraftari cezbedecek akli sira.ama aysalin surpriz yapması mumkun tabi-terimle.boyle bisey imkansiz gelsede,bekliyorum.aysal aday olup secilmeyecegi bi baskanliga girmez,terimi de alir saflarina,o terim hakkindaki dusunceleri de 0lanir.taraftar ne isterse o oluyor neticede di mi🙂

Ünal aysal eski ünal aysal değil aynı işsiz burak gibi kendisinin durumu da iflas etmiş olması başkan olmaması için yeterli

Aysalin donecegini de soyledim ben gecen yaz de mi😗vay babayn canina.ne tuhaftirki 2011de jupiter balık- kocta şampiyonluğa oynayan trabzonun şampiyonluğu çalınmışti.yine bir jupiter balik-kocta trabzon şampiyonluğa oynuyo ve trabzon bu sefer sahiden sampiyon olacak.2011 de jupiter balik-kocta secim konusuldu,adnan polat indirildi aysal aday oldu.simdi aynisini burak elmas yaşayacak ve yine aysal aday olacak.bu döngüleri seviyorum,bi kendim icin kullanamadim bu astrolojiyi ☹

Ünal aysal eski ünal aysal değil aynı işsiz burak gibi kendisinin durumu da iflas etmiş olması başkan olmaması için yeterli
Hala Turkiyenin 40.zengini falanmis sanirim 2021 verilerine gore,ali kocu da gecmis.cogu sirketi yurt dışında diye biliyorum.batmasi hikaye

Kemal Kılıçdaroğlu (1948)
Ünal Aysal (1941)

Yeni dönemin eski yüzleri ?

Her secim dönemi kendi reklamini yapiyor

Ama simdilik bir secim dönemi yok yönetimin ibra edilmeme durumu var,gercekten aday olabilir

Başkanım gel artık.

Burak gitsinde kim gelirse gelsin ayrıca lisenin yaş ortalaması düşünülünce Aysal başkanımız genç sayılır

Galatasaray’a katabileceği birşey olduğuna inanmıyorum.

Ali Babacan benzeri bizim ekonomik durumu düzeltecek eski bir siyasetçi lazım

Eger gelirse Erden Timur mutlaka listede olmali ve 3 sene sonraya hazirlanmali.

Geri
Üst Alt