Ünal Aysal Transferleri Açıkladı

Türk statüsünde oynamayacaksa ne yapayım ben bu adamı tribüne transfer

valla türk olmayacaksa çok saçma bence bu transfer,tamam sol bek transferi gerekiyordu ama hayroviçten pek umudum yok benim

Yinede ortaligi yangin yerine cevirmiyelim,belki Tff'ye yem atiyordur Baskan,hani ne yaparsaniz yapin bizi durduramazsiniz gibisinden.

Fazla iyimser oldugumu kabul ediyorum:)

valla türk olmayacaksa çok saçma bence bu transfer,tamam sol bek transferi gerekiyordu ama hayroviçten pek umudum yok benim

Türk pasaportunu İç İşleri'nden alırız. Onu aldıktan sonra yerli statüsünde oynatılması konusunda TFF'nin olumsuz bir karar yahut oyalama durumu olamaz. Zaten aralar gergin, ortada Kasımpaşalı topçu örneği var..Yine de elimizi çabuk tutmakta fayda var.

Niye yabancı oluyorsa gereksiz transfer oluyor anlamadım zaten Amrabat ve Dany ikilisi kesin gidecek kafadan, muhtemeldir ki Riera da gidecek bunların yerlerine genç gelecek vaad eden oyuncu alınmasının ne zararı var biri açıklayabilir mi?

Sizin mantığınıza göre kadroda sadece 6 yabancı bulundurmak en mantıklısı ne de olsa ilk 18 kontenjanı 6 kişilik.

Yinede ortaligi yangin yerine cevirmiyelim,belki Tff'ye yem atiyordur Baskan,hani ne yaparsaniz yapin bizi durduramazsiniz gibisinden.

Fazla iyimser oldugumu kabul ediyorum:)

:) inşallah ama türk statüsünde oynayacak gibilerinden konuşmadı başkan,bekleyip görmek lazım

Türk pasaportunu İç İşleri'nden alırız. Onu aldıktan sonra yerli statüsünde oynatılması konusunda TFF'nin olumsuz bir karar yahut oyalama durumu olamaz. Zaten aralar gergin, ortada Kasımpaşalı topçu örneği var..Yine de elimizi çabuk tutmakta fayda var.

Yalnız Kasımpaşalı'nın annesi Türk idi sanırm. Burada öyle bir durum yok galiba. Amcası 20 sene Türkiye'de yaşamış falan deniyor ama ne ölçüde doğru bilinmez.

Ama eğer Türk olamayacaksa da transfer yapmış olmak için yapıldığını sanmıyorum. Bence vardır bir planımız. Rastgele iş yaptığımızı sanmıyorum.

Yedekte +30'luk Riera duracağına 22lik Hajro dursun...

Alex-Hajrovic bitti sayılır. Salih de bitti diyorlar. Bilmediğimiz 1-2 yerli oyuncu daha olabilir. Ve bunların hepsi genç futbolcu. Helal olsun valla. Geleceğin kadrosunu kuruyorlar. Şimdi sıra takımdaki temizleme operasyonunda. Amrabat, Riera, Dany, Eboue, Chedjou bana kalsa bunlar boşuna kontenjan işgal ediyor. Bi tek belki Eboue kalabilir, o da CL de ekstra performans sergiliyor o yüzden. Kalan hepsi gitmeli.

Yalnız Kasımpaşalı'nın annesi Türk idi sanırm. Burada öyle bir durum yok galiba. Amcası 20 sene Türkiye'de yaşamış falan deniyor ama ne ölçüde doğru bilinmez.

Ama eğer Türk olamayacaksa da transfer yapmış olmak için yapıldığını sanmıyorum. Bence vardır bir planımız. Rastgele iş yaptığımızı sanmıyorum.

Yani. Alınma ihtimali olan bir sürü isim varken neden İzet. Yoksa fiyasko bir transfer olur. Çok kaliteli bile olsa genç oyuncu devamlı oynamayınca sorun oluyor.

Niye yabancı oluyorsa gereksiz transfer oluyor anlamadım zaten Amrabat ve Dany ikilisi kesin gidecek kafadan, muhtemeldir ki Riera da gidecek bunların yerlerine genç gelecek vaad eden oyuncu alınmasının ne zararı var biri açıklayabilir mi?

Sizin mantığınıza göre kadroda sadece 6 yabancı bulundurmak en mantıklısı ne de olsa ilk 18 kontenjanı 6 kişilik.

yabancı alınacaksa Sneijder kalitesinde adamlar alınmalı,Dany Riera Amrabattan ağzımız yanmış zaten,şimdi bu adamla da yapılacak 3-5 yıllık sözleşmeler, sırtımızda bir kambur daha,hadi Dany Riera Amrabat ile yollar ayrıldı diyelim,kontenjan yine doluyor hatta 8'e düşecek seneye bir değişiklik olmazsa, seneye kimle yolları ayırıp transfer yapacağız?

gencecik adam neyini beğenmediniz anlamadım, koskoca mancini liste yapıp bu adamında ismini vermişse durup bir bekleyelim derim. ribery geldiğindede ben dahil burun kıvırmıştık. şimdi al bakalım para ile alabiliyor musun????

Başkanın konuşması samimi, esprili ve umut vericiydi.

Anladığım kadarıyla Hayro bitti. Telles iki güne bitecek. Bundan sonrasında ise gazeteciler her gün yerli transfer haberi yazacak.

Satır aralarında güzel sözler vardı. Yaş ortalamamızı düşürmemiz gerek. Ne kadar çalıştırılsa da bünyenin izin verdiği kadar koşabiliyoruz. Daha atletik ve daha savaşçı bir ekip kurulmalıdır. İskelet oluştu. Şimdi etrafında daha fazla mücadele edecek oyuncularla geleceği oluşturma planları yapıyoruz.

Cümleler birebir bunlar olmasa da anlam bu. Ve bence sıkıntıyı bulup, çözüm yolları için harekete geçilmiş.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Zce69sMKaeo[/media]

abi dedik size türk olma ihtimali çok düşük telles ve izet kapalı kutu ve büyük risk bu ortamda hayırlısı olsun

yabancı alınacaksa Sneijder kalitesinde adamlar alınmalı,Dany Riera Amrabattan ağzımız yanmış zaten,şimdi bu adamla da yapılacak 3-5 yıllık sözleşmeler, sırtımızda bir kambur daha,hadi Dany Riera Amrabat ile yollar ayrıldı diyelim,kontenjan yine doluyor hatta 8'e düşecek seneye bir değişiklik olmazsa, seneye kimle yolları ayırıp transfer yapacağız?

Dany, Riera ve Amrabat kötü örnekler önümüzde Bruma var amaç takımı gençleştirmek diyor hedef konuluyor ona göre transfer yapılmaya çalışıyor hem genç hem Sneijder kalitesinde adam da almak kolay olmadığına göre Hajrovic denemesinden zarar çıkmaz kaldı ki yerli statüsünde oynama şansı bile var bu adamın o bile denemeye değer.

Kaldı ki çok abuk subuk paralar ödeneceğini düşünmüyorum.

Alex Telles, Bruma, Hajrovic bunlar güzel transferler bu mantık için.

Alex-Hajrovic bitti sayılır. Salih de bitti diyorlar. Bilmediğimiz 1-2 yerli oyuncu daha olabilir. Ve bunların hepsi genç futbolcu. Helal olsun valla. Geleceğin kadrosunu kuruyorlar. Şimdi sıra takımdaki temizleme operasyonunda. Amrabat, Riera, Dany, Eboue, Chedjou bana kalsa bunlar boşuna kontenjan işgal ediyor. Bi tek belki Eboue kalabilir, o da CL de ekstra performans sergiliyor o yüzden. Kalan hepsi gitmeli.

salihten geleceğin oyunucu falan olmaz :)olsa olsa 1950 leri oyuncusu olur

Geri
Üst Alt