Alihan İlter
Kırmızı Üye
- 8 Temmuz 2010
- 1.529
- 27
- 1.158
Türk statüsünde oynamayacaksa ne yapayım ben bu adamı tribüne transfer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla türk olmayacaksa çok saçma bence bu transfer,tamam sol bek transferi gerekiyordu ama hayroviçten pek umudum yok benim
valla türk olmayacaksa çok saçma bence bu transfer,tamam sol bek transferi gerekiyordu ama hayroviçten pek umudum yok benim
Yinede ortaligi yangin yerine cevirmiyelim,belki Tff'ye yem atiyordur Baskan,hani ne yaparsaniz yapin bizi durduramazsiniz gibisinden.
Fazla iyimser oldugumu kabul ediyorum![]()
Türk pasaportunu İç İşleri'nden alırız. Onu aldıktan sonra yerli statüsünde oynatılması konusunda TFF'nin olumsuz bir karar yahut oyalama durumu olamaz. Zaten aralar gergin, ortada Kasımpaşalı topçu örneği var..Yine de elimizi çabuk tutmakta fayda var.
Yalnız Kasımpaşalı'nın annesi Türk idi sanırm. Burada öyle bir durum yok galiba. Amcası 20 sene Türkiye'de yaşamış falan deniyor ama ne ölçüde doğru bilinmez.
Ama eğer Türk olamayacaksa da transfer yapmış olmak için yapıldığını sanmıyorum. Bence vardır bir planımız. Rastgele iş yaptığımızı sanmıyorum.
Niye yabancı oluyorsa gereksiz transfer oluyor anlamadım zaten Amrabat ve Dany ikilisi kesin gidecek kafadan, muhtemeldir ki Riera da gidecek bunların yerlerine genç gelecek vaad eden oyuncu alınmasının ne zararı var biri açıklayabilir mi?
Sizin mantığınıza göre kadroda sadece 6 yabancı bulundurmak en mantıklısı ne de olsa ilk 18 kontenjanı 6 kişilik.
yabancı alınacaksa Sneijder kalitesinde adamlar alınmalı,Dany Riera Amrabattan ağzımız yanmış zaten,şimdi bu adamla da yapılacak 3-5 yıllık sözleşmeler, sırtımızda bir kambur daha,hadi Dany Riera Amrabat ile yollar ayrıldı diyelim,kontenjan yine doluyor hatta 8'e düşecek seneye bir değişiklik olmazsa, seneye kimle yolları ayırıp transfer yapacağız?
Alex-Hajrovic bitti sayılır. Salih de bitti diyorlar. Bilmediğimiz 1-2 yerli oyuncu daha olabilir. Ve bunların hepsi genç futbolcu. Helal olsun valla. Geleceğin kadrosunu kuruyorlar. Şimdi sıra takımdaki temizleme operasyonunda. Amrabat, Riera, Dany, Eboue, Chedjou bana kalsa bunlar boşuna kontenjan işgal ediyor. Bi tek belki Eboue kalabilir, o da CL de ekstra performans sergiliyor o yüzden. Kalan hepsi gitmeli.