- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
Top 5 heybetli p list yapsan baskanima yer verirmisin ?
2. Sırada saplasın bana
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Top 5 heybetli p list yapsan baskanima yer verirmisin ?
ünal aysalın taraftar üzerinde manyak bi etkisi var yalnız,unutulmayan,kendini hatırlattıgında can acııtan sevgili gibi.keşke ayrılmasaydık dedirtiyor dedem
kötü ya daha kullanmamHardal?
Ekli dosyayı görüntüle 60157aşkolarımmmm nedennn
hala sızlatıyo bu durum.süren-terim dönemini bile takmıyo taraftarbaskanim'dan baskan'a giden bir surec
hala sızlatıyo bu durum.süren-terim dönemini bile takmıyo taraftar
yok ya 2 haftaya söyleyecem pizzayı,bularım.ya da mcdonaldsdan tavuk alırımcitir tavuk topunu hardala buladin mi hic
yok ya 2 haftaya söyleyecem pizzayı,bularım.ya da mcdonaldsdan tavuk alırım
e bu hafta adana söyledim.hergün hazır yiyemem.saglıksızneden 2 hafta
e bu hafta adana söyledim.hergün hazır yiyemem.saglıksız
terra pizzadan neden alısverıs etmıyorsun?yok ya 2 haftaya söyleyecem pizzayı,bularım.ya da mcdonaldsdan tavuk alırım
haftaya da söylerim de cuma günü söylerim maçtan sonra.galibiyetle iyi giderhaftaya ne var o zmn? yoksa 2 haftada 1 mi
olur edemterra pizzadan neden alısverıs etmıyorsun?
bencede et reis adamlar para yağdırıyor yanı transfer isterken yuzumuz olsunolur edem
aynenbencede et reis adamlar para yağdırıyor yanı transfer isterken yuzumuz olsun
Terra pizza'nın 4 peynirlisini seviyorum ayda bir iki kere yiyorum, güzel bir hafif kırmızı şarapla yenirse lezzet artar bittabi. Koltuk altı kokan öğrenci gibi karışık pizza yiyecek halimiz yoktu, pizza muhabbeti görünce kendimi övme fırsatı vardı değerlendirdim bu bir.
İkinci olarak Aysal'ın topa girdiğini görmek güzel, umarım maddi boyutta da desteği olur, 37 yaşındaki delikanlı şakkadanak destek çıkabiliyorsa bir ayağı çukurda sayın Aysal da pekala destek çıkabilir ve çıkmalıdır da.
Gerçeklikten son derece kopuk bir beklenti gibi duruyor.Kendisi baskanlik yaparken kulübe para pompalamayan bir sahisin, kulüpten uzak kaldigi bu dönemde para yardimi etmesini beklemek, nekadar gercekci olur ?