Ünal Aysal: "Tüm düşmanlar çok erken maskesini indirdi"

Başkan çok konuşma da yıllar önce verdiğin sözü tutup sponsor ol. Şu K.O.Ç.'un Fener'e hibe ettiği paranın yarısını versen Aralık'ta şampiyon oluruz. Göğsümüzde pizza yazacağına Les Ottomans filan yazar.

Belki teklif etmiştir ama yönetim Fatih Hoca ile aralarındaki husumet nedeniyle kabul etmemiştir.

Faruk suren de hep sessiz
Faruk Süren'nin nasıl bir adam olduğunu öğrenmek istiyorsan..AIG anlaşmasına bak.. 7-8 sene bu anlaşma yüzünden fetret devrine girdi bu kulüp..Canaydın'ın ömrünü tüketen adamdır Süren..Bu adam Galatasaray tarihinin gördüğü en rezil başkandır... Kimse UEFA kupası demesin , kendisi 10 numara 5 yıldız miras yedidir..

Yaptigi aciklamalari ile Aziz ve Mahmut Uslu yu köpek gibi kudurtuyordu.

Bunlarin anladigi dil budur, kem küm etmeden yüzlerine vuracaksin nasil bir pislik olduklarini.

terim de hata yaptığını anladı aysalda. ikisi bence tam anlasacaklari dönemden geçiyor. terimede aysalada siyasi güçler engel oldular

ağlamıyorum toz kaçtı

:cry::cry:
sneijderle tudor arasında tam karar vermedım reis td görevi ıcın. yonetım ağırlıklı olarak tudor mentalitesinden olustuğu ıcın tudor dedim. fakat işler kötü gidecek olursa sanki 2. bi sneijder savası yasanacak gibi sonrada seçime gidilir heralde.

Mustafa Cengizin getirini götürünü yapar.İmparatoru gönderen adam büyük başkan olamaz göndermeseydi eğer belki şimdi 5.yildızı takmıştık tamamen şampiyonlar liginde çeyrek finallerin gediklisi bir takım olmuştuk.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca'yı Ünal Başkan göndermedi. CB Hoca'yı kahvaltıya davet etti ve "Milli Mesele" kozuyla zorla Milli Takım'ın başına getirtti. Amaç Milli Takım'ı iyileştirmek değil, GS'nin önünü kesmekti.
Hoca da ketenpereye geldi. Mecbur kaldı. Kabul etmeseydi iş vatan hainliğine kadar giderdi.
Ben Hoca'yla da kızmıyorum, Ünal Başkan'a da kızmıyorum. Ünal Başkan'ın siyasi iktidara eyvallahı yoktu ama siyasi iktidar takımımıza zarar vermeye başlamıştı. Bunu gören Aysal sırf kulüp zarar görmesin diye görevi bıraktı.
Bu siyasi iktidar olduğu sürece de geriye dönmez.
Ünal Aysal en zor dönemlerde (yabancı sınırı, borçlar vs) çok doğru işler yapmıştı. Hoca'dan sonra doğru kararlar veremedi ama bence son derece başarılıydı.)
Kulübü kötü yönettiği ve borclandirdigi bilgisi Duygun ve Özbek gibi neydüğü belli olmayan, foyalari sonradan meydana çıkan güruhların karalamalariydi. Aysal'ın sırf kuru sabitlemesi bile çok büyük bir hamleydi.

sneijderle tudor arasında tam karar vermedım reis td görevi ıcın. yonetım ağırlıklı olarak tudor mentalitesinden olustuğu ıcın tudor dedim. fakat işler kötü gidecek olursa sanki 2. bi sneijder savası yasanacak gibi sonrada seçime gidilir heralde.

bu yapının seçime gitmesi düşünülemez caiz değil zinhar

bu ekibin halifetulcimbom kabul edilmesi lazım

şıno:altyapı direktörü

Barışsanız mı diyorum ha
ne dersiniz
Hepsini monacoysak ha ?..

fft64_mf1782979.webp

Geri
Üst Alt