GSC Haber Ünal Aysal Tüm İddialara Cevap Verdi ve Patladı!

Yahu Aysal ı savunan arkadaşlar bana şunu açıklayabilir mi rica ediyorum, Hayroviç, Ontivero vs. Geçelim dünyanın her kulübünde başarılı başarısız transfer olur,ama normalde daha mukavele bitimine ikişer yıl olan,son derece kötü performans gösteren oyuncularına çok daha fahiş ücretler vererek sözleşme uzatmanın mantıklı yanı nedir?

Sony Xperia

iyide onu herkes eleştiriyor zaten bize niye soruyorsun ki? :asd:

eleştiriyi de mantıklı yapmak lazım hacı. burada sanki adam kulübü mükemmel bir durumdayken alıp, batırdı gibi anlatıyor millet. bazılarınız unutmuş olabilir, rakip tribünlerin kümeye dediği, aziz yalakası başkanı, paraların hunharca savruluşunu, zapata'ları, sarp ve barış'ları, neredeyse kümeye düşecek olmamızı, milletin sorumluluk almamak için başkanlığa sırt çevirip ünal aysal'a yalvarmalarını çok iyi hatırlıyorum bro.

iyi durumdan almadigina katiliyorum. ama iyi durumda da birakmadi kulübü.
sermayemiz okadar ekside degil belki ama borc ayni borc.
verdigi sözler ile kiyasliyorum biraz yani. sözünü tutumu birakirken ona bakiyorum . tutumu sence ?!
iyi oldugu noktalari hepimiz az cok biliyoruz bu arada zaten sportif anlamda.
o noktada basarisiz saymamayiz kendisini genel anlamda. ( tüm branslari sayarsak belki tarihimizin en basarili baskanidir)

Barcelona 6 kupa aldığı sezondan sonra bile borç batağında yüzdüğü için 12 amatör şubesini kapatmak zorunda kaldı, bizimkiler de bir sene çeyrek final oynadık diye ooo gelirlerimiz uçtu, Real Madrid'le kapışıyoruz bilmem ne moduna sokmuşlar kendilerini. Futbolcu maaşlarını ve sözleşmelerini, personel giderlerini ve sayısını her daim eleştiririm ona lafım yok ama bu kadar da bakkal hesabıyla kulüp yönetilmiyor bir zahmet idrak edin şunu.

50 60 milyon euroyu biz ne ara kazandik clden la

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

2012-2013
Grup katılım parası 8,6 M €
Toplam 5 galibiyet 5 M €
Toplam 2 beraberlik 1 M €
2. Tura katılım hakkı 3,5 M €
Çeyrek F. katılım hakkı 3,9 M €
Toplam:22 M €

2013-2014
Grup Katılım Payı:8,6 M €
Toplam 2 galibiyet 2 M €
2. Tur katılım payı 3,5 M €
Toplam 15,1 M €

2014-2015
Grup Katılım payı 8,6 M €
1 Beraberlik 500 bin €
Toplam: 9,1 M €

Toplam 46,2 Milyon € gelir elde edildi yayın havuzu hariç.. İlk yıl yayın havuzundan yaklaşık 6 M € gelmişti. Tek katılan takım olduğumuz için diğer yıllarda da aynı para gelmiştir muhtemelen 15 M € civarı bir para sayarsak

Toplam 61,2 M € gibi bir para gelmiş.. Yani en az 50 M € geldi de..

iyi durumdan almadigina katiliyorum. ama iyi durumda da birakmadi kulübü.
sermayemiz okadar ekside degil belki ama borc ayni borc.
verdigi sözler ile kiyasliyorum biraz yani. sözünü tutumu birakirken ona bakiyorum . tutumu sence ?!
iyi oldugu noktalari hepimiz az cok biliyoruz bu arada zaten sportif anlamda.
o noktada basarisiz saymamayiz kendisini genel anlamda. ( tüm branslari sayarsak belki tarihimizin en basarili baskanidir)

bro adam mevcut gelirlerle zaten bir şey yapamazdı. allah aşkına şu kulübün başına dünyanın en iyi adamlarını getir yine bir şey yapamaz çünkü gelir inanılmaz az. benim anladığım adam galatasaray'ın mal varlıklarını değerlendirip, borcu eritmekti ama kuruldan izin çıkmadı. ki, satalım demedi, sadece değerlendirelim dedi. yani şöyle düşün, 10 zirilyon mangırın var, borç içindesin ve o parayı yastık altında saklıyorsun. bizim durumda tam olarak bu.

bro adam mevcut gelirlerle zaten bir şey yapamazdı. allah aşkına şu kulübün başına dünyanın en iyi adamlarını getir yine bir şey yapamaz çünkü gelir inanılmaz az. benim anladığım adam galatasaray'ın mal varlıklarını değerlendirip, borcu eritmekti ama kuruldan izin çıkmadı. ki, satalım demedi, sadece değerlendirelim dedi. yani şöyle düşün, 10 zirilyon mangırın var, borç içindesin ve o parayı yastık altında saklıyorsun. bizim durumda tam olarak bu.

niye ki. yapa bilirdi ki aslinda yaptida diye biliriz o gereksiz harcamlari yapmasaydi, özelikle futbolda.
tamam söyledigi gibi 160 milyon seviyesine indiremezdi belkide borcu ama söyle 200-250 milyon seviyelerine indire bilirdi rahatlikla .
Arti+, yapamiyorsa gelip yapacam diye Galatasaray camiasina bos sözler vermemelisin ama bu bos vaatleri herkez veriyor zaten siyasete veya kulüp seviyesinde olanlar.

2012-2013
Grup katılım parası 8,6 M €
Toplam 5 galibiyet 5 M €
2. Tura katılım hakkı 3,5 M €
Çeyrek F. katılım hakkı 3,9 M €
Toplam:22 M €

2013-2014
Grup Katılım Payı:8,6 M €
Toplam 2 galibiyet 2 M €
2. Tur katılım payı 3,5 M €
Toplam 15,1 M €

2014-2015
Grup Katılım payı 8,6 M €
1 Beraberlik 500 bin €
Toplam: 9,1 M €

Toplam 46,2 Milyon € gelir elde edildi yayın havuzu hariç.. İlk yıl yayın havuzundan yaklaşık 6 M € gelmişti. Tek katılan takım olduğumuz için diğer yıllarda da aynı para gelmiştir muhtemelen 15 M € civarı bir para sayarsak

Toplam 61,2 M € gibi bir para gelmiş.. Yani en az 50 M € geldi de..

resmi bir kaynak var mi elinde?
yayin geliri havuzunu gördükten sonra bu rakamlara resmi bir belge olmadan inanmiyorum artik

niye ki. yapa bilirdi ki aslinda yaptida diye biliriz o gereksiz harcamlari yapmasaydi, özelikle futbolda.
tamam söyledigi gibi 160 milyon seviyesine indiremezdi belkide borcu ama söyle 200-250 milyon seviyelerine indire bilirdi rahatlikla .
Arti+, yapamiyorsa gelip yapacam diye Galatasaray camiasina bos sözler vermemelisin ama bu bos vaatleri herkez veriyor zaten siyasete veya kulüp seviyesinde olanlar.

hacı verse ne olacak adamı zaten yaka paça getirdiler kulübe. adam ben bir şey yapmam kardeşim dese bile kimse gıkını çıkaramazdı o dönem. ayrıca dolar ve oyrodaki artışı da unutuyorsunuz. neredeyse 2 katı mayış ödendi. tabii boırçlar da aynı oranda yükseldi.

yolsuzluklara cevap vermişmi açıp okuyasım gelmiyo bu adamı
pavalı başkan

hacı verse ne olacak adamı zaten yaka paça getirdiler kulübe. adam ben bir şey yapmam kardeşim dese bile kimse gıkını çıkaramazdı o dönem. ayrıca dolar ve oyrodaki artışı da unutuyorsunuz. neredeyse 2 katı mayış ödendi. tabii boırçlar da aynı oranda yükseldi.

neyseee... kafam zurna oldu. belki sen haklisin. Ünal aysali aramak gerekir aslinda. seni avukat olarak tutsun bu konular ilgili internet dünyasinda. iyi finazman ama bu artislarida hesaplamasi gerekirdi.
"hacı verse ne olacak adamı zaten yaka paça getirdiler kulübe."
bu konuda maalesef 100de100 haklisin.

iyide onu herkes eleştiriyor zaten bize niye soruyorsun ki? :asd:
Şunun için Aysal bir.daha gelsin en başarılı sensin vs söylemleri bana göre çok saçma ex başkan ilk geldiğinde başarılı işler yaptı yapmadı değil ama o başarıları saçmasapan işlerle batırdı dolayısı ile yeniden gelmesin benim görüşüm bu

Sony Xperia

Unal aysal sportif ve mali konular yuzunden degil, baska sebeplerden dolayi gitmek zorunda birakildi (agzimi actirmayin simdi)

Ayrica unal aysal'in da dedigi gibi: borc bugun bu durumdaysa, bu en basta canaydin-polat ikilisinin sucudur

neyseee... kafam zurna oldu. belki sen haklisin. Ünal aysali aramak gerekir aslinda. seni avukat olarak tutsun bu konular ilgili internet dünyasinda. iyi finazman ama bu artislarida hesaplamasi gerekirdi.
"hacı verse ne olacak adamı zaten yaka paça getirdiler kulübe."
bu konuda maalesef 100de100 haklisin.

haklıyım lan tabi. :asd:

harbiden gelsin bidahaki seçimde
gelsin bu millet ağzına edeni seçmeyi seviyor zaten

"antrenörler yerli kalitesini beğenmedi, yabancı sınırı vardı"

selçuk-burak sözleşmesini de bunun için mi yaptı?bu adam botokslu değil, yüssüzlükten yüz kasları akmış...pinokyo v2

"antrenörler yerli kalitesini beğenmedi, yabancı sınırı vardı"

selçuk-burak sözleşmesini de bunun için mi yaptı?bu adam botokslu değil, yüssüzlükten yüz kasları akmış...pinokyo v2

Sanki de yabanci sinirlama sadece bizim için geçerli, Ligimizdeki diger 17 Kulüp isterseler 11 yabanciyla oynayabilirler her hafta.

Son düzenleme:
Başkanda şeytan tüyü var. Yararı olduğu kadar zarar verdiğini de biliyorum ama bir yandan da anlattıkları gayet mantıklı ve doğru geliyor.

Garip bir şekilde etkisi altına alıyor insanı.

Geri
Üst Alt