GSC Haber Ünal Aysal Tüm İddialara Cevap Verdi ve Patladı!

Geçen sezon bir ve bu sezon da iki işte. :) Fatih Terim'li iki sezona lafım yok tabii.
Bu seneyi sayma gitti zaten. Ne diyeyim Aslan umarım daha iyisini bulursunuz. Kimse enkaz edebiyatı yapmasın. Asıl bu adam enkaz aldı ve bir noktaya getirdi takımı. Şimdi gönderdin tamam gelen adam başaracak o zaman. Kimse borç var falan demesin. Vizyonu daha iyi olan adamı buyrun getirin. Alın işte kulüp Apolara kaldı.

resmi bir kaynak var mi elinde?
yayin geliri havuzunu gördükten sonra bu rakamlara resmi bir belge olmadan inanmiyorum artik

46,2 Milyon € resmi rakam zaten UEFA'nın açıldığı pirimler.. Havuz konusunda da ilk yıl 6 Milyon € civarı aldığımızı biliyorum diğer rakamlar yok bu sezon zaten almadık ama yayın geliri ülkeye göre belirleniyor katılan ülkelere bölünüyor bu yıl yine biz tek katıldığımız için değişmemiştir..

Futboldan anlamıyorsun Aysal. Sen Futbol kulübünün sadece finansını yönetirsin, takımı falan yönetemessin. Yönetmek istedi ve yüzüne gözüne bulastırdı.

Ne imis, herkes uzmanlık alanı ne ise o isi yapacakmıs.

bugün hasta fenerli-azizci bririyle konuştum, tartıştığımız konular 1) ünal aysal kötü başkan 2) burakla selçuğa öyle sözleşme yapılır mı 3) emre belözoğlu iyi topçu, adamın dibi 4) gekas 2 tane burak edermiş sow 5 tane. zaten bu arkadaşım şikeyi felan hiç kabul etmez. şimdi bazıları kendilerini konumlandırsın :)

Geri
Üst Alt