Ünal Aysal ve Necati Demirkol Vizyon Toplantısında

Bu tabloya kizamayiz malesef.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

terime hiçbir zaman siyasi görüşünden dolayı vurmadığım için şahsım açından sıkıntı yok

ama terime her gün rte üzerinden bombardıman yapanlar bugün biraz bu konuyu irdelemeli

ohaaa.

helal sana be. çocuk der geçerdim ama benim diyen abilerden daha abi çıktın helal bro.

gün içinde 250 layk mesajlarına dağıtılacaktır tarafımdan.

Bu tabloya kizamayiz malesef.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Neden kızamayız renkdaş? Buna kızmayacağız da neye kızacağız? Biz aylardır ne konuşuyoruz ne düşünüyoruz? Başkan ne yapıyor? Bunun benim açımdan bir izahı yok malesef :mad-49:

Bu tip toplantılarda kafanıza göre oturamazsınız bir plan vardır ama hangi başkanın yanında teknik direktörlük yapabileceginize özgür iradenizle karar verebilirsiniz parayı bile elinizin tersiyle itebilirsiniz

iyi bilale uzak oturmush cebi kollamayi iyi biliyor bajkan

resim 1 fiko demirörenin yanında.

resim 2 fiko başka yere geçmiş Rıdvan fikonun yerinde.

istediğin gibi oturursun bahane aramaya gerek yok ancak;

diğer başlığada yazdım o onun yanına oturmuş bu bunun yanına oturmuş falan çocukça şeyler. biz burada bırbırımızı yıyelım o adamlar tv de bır bırlerıne gıydırırler 2 gun sonra bir iş konusunda yan yana gelırler gocunmazlar. hayatları bunu gerektırıyor.bizim gibi düşünmezler asla şunu artık bir öğrenelim.

konu pek çok tartışmaya polemiğe tokat gibi yanıt oldu. gecen hafta ft nın dövme konusunda gülerek değil koşa koşa gidip kafa atması gerektiğini söyleyenler bel altı çalışanlar bugün birazcık olsun empati yapmayı öğrenebılırler umarım. bazı şeyler hele bu ülkede okadar kolay değil.

Ne işi var orada arkadaş yaaa... "Davet edildi gitti" ne demek ? Gidilecek yer var, gidilmeyecek yer var.

bizim millette genel bir anlayış var.arda acunla yan yana gelmeyecek, aziz i görürse uçan tekme atacak, aynı şekilde başkan başbakana posta koyacak, terim hepsine birden girişecek filan.ben bunları normal karşılıyorum, zira hayatları bizden çok farklı.

Baskan keyfinden gitmemistir oraya. Sonucta gs'nin ve 25 milyon taraftarin sorumlulugu var sirtinda. Bizim haklarimizi korumak icin gitmistir. Lakin hande yener vb gibilerinin ne isi var acaba orada?! Kendilerini rte ile nasil özdeslestiriyorlar acaba?! Yoksa hande yener artik kapanmaya mi karar vermis?!

Başkan değilde terim olsa şimdi herkes ana avrat düz gitmişti

Bb azizi mahmutu koçu neden davet etmemişki

Yeniden yargılama sözünü aldılar katılmadılarmı yoksa

bizim millette genel bir anlayış var.arda acunla yan yana gelmeyecek, aziz i görürse uçan tekme atacak, aynı şekilde başkan başbakana posta koyacak, terim hepsine birden girişecek filan.ben bunları normal karşılıyorum, zira hayatları bizden çok farklı.

arda örneği hariç evet

arda sevgi gösterisinde bulunuyor resmen

Terim'e olan kızgınlığımın sebebi bizi satması.Siyasi görüşü pek umrumda değil Galatasaray'ı bağlamaz.Siyasete pek karışmasak daha iyi olur ama hükümetle de arayı açmamak lazım.Sonra sıkıntı oluyor.Başkanın gitmesi yanlış değil yani.Terim ve Albayrak iyi yapıyordu bu işi.Ayrıca Ünal Aysal'ın yönetiminde Candan Erçetin,Mehmet Karlı ve Emir Sarıgül gibi muhaliflerinde olduğunu belirtmek isterim.

Dövme başlığında Candan Erçetin'in güzel bi sözünü okumuştum. bulursam editlerim mesajı buraya koyarım.

Sırf Terim'i kötü göstermeye çalışmak için Allah'ın her günü Demirören ve RTE ile yan yana fotoğraflarını koyup başkanı ilah gören ikiyüzlüleri böyle alalım..

Yalnız Aziz gitmemiş o enteresan.Fener'i ve kendisini kurtaran adama saygısızlık yapmış.

Geri
Üst Alt