Ünal Aysal ve Necati Demirkol Vizyon Toplantısında

Kimi sevdiysek karanlık tarafa geçti arkadaş. Belki mecburiyetten belki değil, ama üzülüyoruz artık. Bize de yazık.

Fatih terim hüülooğcu

Demiörörenle kanka yarın birgün fenere gider

Başbakanın önünde nasıl ceketini ilikliyo vs.

Bakalım başkana ne diyecekler oda fenere başkan mı olcak?

Vizyon ne vizyonu şike vizyonumu yolsuzluk mu hırsızlıkmı

Hayatının her aşamasını bu şekilde düz mantık yaparak mı sürdürüyorsun?

Adnan Polat döneminden beri Başbakanla aramız limoni.Albayrak ve Terim geldikten sonra biraz düzeltmiş gibiydik ama ikisi de yok şimdi.Görünen o ki en az 5-6 sene daha iktidar AKP.Arayı fazla açmamamız lazım zira işimiz düşebilir.

GALATASARAY bir tarafın değil, tum ülkenin takımıdır .

devlete,taraftarının oy verdiği hükümete küs olma gibi bir luxü yoktur .

Başkan oraya davet edildiği için gitmiş ,g,,t kılı olmaya değil .

O ne saçma bişe la önden bakınca rıdvan yandan bakınca fiko tövbe est. oruç mu vurdu acaba bana.

Bu sitede ünal aysalı ne kadar savunduğum bilinir.

ama bu kareden sonra savunmam.

derhal istifa etmelidir.

bugün kebap yiyecektim yine

vaz

gectim

Taraftar gibi davranip bn size küsüm gitmicem banane mi diyecekti.

Salak salak yorumlar mevcut.

cingıl bels

Mecburen gitmiştir muhtemelen ama yine de yaptığı hata.Ayrıca bu olay üzerinden Terim ve Arda aklanamaz.Onlar çok farklı boyutta.

İnsanların beyni bunu almakta zorlanıyor zaten, defalarca söylendi, ülke futbolu gibi bir kuruma davet edinildiği zaman kimse hayır diyemez,

ister sağcı olun ister solcu, ister pkk ister alevi, şaket toplumun geniş bi kesmine hitap eden bi kurum kuruluş parti dernek.. vs gibi bi yerde görevliyseniz,

başbakanlık gibi bir kurum da sizi davet ediyorsa icabet etmek mecburiyetindesiniz, insanlara m.k atmaktan bi vazgeçelim..

Toplantıdaki ortam acayip saçmaymış :D

Bu arada genel olarak başlıktan anladık ki Fatih Hoca'ya yöneltilen eleştiriler genelde mabaddan anlaşılmış.

Şu hayatı futbol topundan ibaret sananlara lafım,

Kendi şahsi istikbali içinde gitmiş olabilir. En kötü ihtimalle gelen davete icabet etmiş.

Ama bugüne kadar Sandıkta görüşüz minvalinde celallendikten sonra apış arasında gezinirken görmedim ben başkanı.

Sayın aysalı sevmem başkan olarak ama burda savunmak zorundayım.

Türkiye cumhuriyetin başbakanı seni davet etiyse sen Galatasaray başkanı olarak gitmelisin.

rte saygısından değil ama makamı saygısından dolayı.

Oturdukları koltuklar davetli olanların isimleri yazılı. Isteyerek tüpcünün yanında oturmadı

Geri
Üst Alt