Ali Sezgin
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 3.236
- 2.941
- 1.148
Nevzat Dindar haberi. Gökyüzü mavi dese şüpheyle yaklaşırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resmi agizdan bi haber yok galiba di mi?milliyet,nevzat vs haberler.yalan yani.daha cok haber cikacaktirAday olmayacakmis.
(ilk mesaj duzenlendi)
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alper Mert Aysal'a yakın bir gazeteci diye biliyorum ki kendisine güvenirim de en azından bir yanlışını- algı haberini görmedim şimdiye kadar Galatasaray'a karşı.
Kendisini duymadim ama Unal Aysal genelde direk videolu aciklamada bulunmuyor eskisi gibi, yani arkadas ortaminda veya bir gazeticiye direk konustugu goruluyor daha cok. Zaten aday falan olmaz 80 yasini gecmis, eskisi gibi baskanlik yapacak bir ortam da kalmadi bu, Faruk Suren gibi insanlar artik aday falan olmazlar.Resmi agizdan bi haber yok galiba di mi?milliyet,nevzat vs haberler.yalan yani.daha cok haber cikacaktir
Fikrine saygi duyuyorum tabi ama su an algı dolu haberlerle mesgul ortam.aciklama bulunacagi gazeteci alper mert ya da aysal hesabina sahip bi twitter fenomeni vardi ya aysal baskan görüsmüştü hatta,cilek transferleri donemi. haberlerden ondan bile gelebilir.Kendisini duymadim ama Unal Aysal genelde direk videolu aciklamada bulunmuyor eskisi gibi, yani arkadas ortaminda veya bir gazeticiye direk konustugu goruluyor daha cok. Zaten aday falan olmaz 80 yasini gecmis, eskisi gibi baskanlik yapacak bir ortam da kalmadi bu, Faruk Suren gibi insanlar artik aday falan olmazlar.
14 aylık oldu. Yavaş yavaş yürümeye başladı. Tehlike saçıyor etrafa
Senin yavru aslan nasıl?
Adam adam olmayacağını açıklamış zaten hala ne hissediyorsunuz