- 29 Ekim 2014
- 9.866
- 61
- 323
Soru gayet net. Böyle bir söylenti var. Doğruluk payını bilmiyorum. Görüşlerinizi merak ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aysalin haberi var mi peki baskan olacagindan ?
Selçuk'un Burak'ın sözleşmelerini eleştirip Aysal'ı istemekte ayrı ironi. Mevcut başkanın felaket olması Aysal'ı iyi yapmıyor.
Selçuk'un Burak'ın sözleşmelerini eleştirip Aysal'ı istemekte ayrı ironi. Mevcut başkanın felaket olması Aysal'ı iyi yapmıyor.
Selçuk ve Burak'ın sözleşmeleri konusunda hemfikirim. Ama o dönemin şartlarında tekrar düşündüğümüzde zannedersem eldekileri kaptırmamak için yapılmış bir hareketti. Şimdi aynı hataya düşeceğini sanmıyorum. Zaten bizim belimizi büken yerli kuralıydı. Şu da var ama, en azından mutluyduk. Bu 1 sezon geçmek bilmedi. :S
ozamanlar yabanci kisiltlamasi vardi. Bundan dolayi Salih,veysel,Tarik,onti,pandev gibi cöpler geldi. Simdi öyle bir zorunluluk yok. Cok merak ediyorum böyle bir zamanda ne yapabilir
Melo, Eboue, Drogba, Sneijder, Muslera vs. vs. vs. gibi müthiş örnekler varken yabancı sınırı Ünal Aysal zamanında olmasaydı o sözleşmelerin yapılacağına gerçekten inanıyormusun ?
@Mete Temiz
Bak mesela Tarık yazmışsın, sözleşmesi biterken bedavaya almadık sonra 4.5 milyon verdik bu normal mi? Eleştirdiğim bunun gibi işler sadece sözleşme kısmına takılmayın.
Dediğim gibi yabancı sınırı sözleşmeleri meşru kılmıyor ki zaten totale bakarsak 30 milyon edecek oyuncu gurubuna 50 milyon maaş ödüyoruz, burada Aysal'ın suçu yok mu?