Ünal Aysal Yeniden Başkan Olmalı mıdır?

Ünal Aysal Yeniden Başkan Olmalı Mıdır?

• Kesinlikle olmalı

Oy: 47 64,4%
  • Olsa da olur olmasa da

Oy: 5 6,8%
  • Olmamalı

Oy: 5 6,8%
  • Kesinlikle olmamalı

Oy: 14 19,2%
  • Kararsızım

Oy: 2 2,7%

• Kullanılan toplam oy
    73
  • Anket kapatılmış .

Güven Soytürk

★★★★
Aslan Üye
Soru gayet net. Böyle bir söylenti var. Doğruluk payını bilmiyorum. Görüşlerinizi merak ediyorum.

İyi bir yönetim kurulu toplarsa, paraları çarçur yapmazsa olabilir.

Olacak, olacak, olacak!! Kuş katliamı yakındır.

Aysalin haberi var mi peki baskan olacagindan ?

Selçuk'un Burak'ın sözleşmelerini eleştirip Aysal'ı istemekte ayrı ironi. Mevcut başkanın felaket olması Aysal'ı iyi yapmıyor.

Selçuk'un Burak'ın sözleşmelerini eleştirip Aysal'ı istemekte ayrı ironi. Mevcut başkanın felaket olması Aysal'ı iyi yapmıyor.

Selçuk ve Burak'ın sözleşmeleri konusunda hemfikirim. Ama o dönemin şartlarında tekrar düşündüğümüzde zannedersem eldekileri kaptırmamak için yapılmış bir hareketti. Şimdi aynı hataya düşeceğini sanmıyorum. Zaten bizim belimizi büken yerli kuralıydı. Şu da var ama, en azından mutluyduk. Bu 1 sezon geçmek bilmedi. :S

Melo, Eboue, Drogba, Sneijder, Muslera vs. vs. vs. gibi müthiş örnekler varken yabancı sınırı Ünal Aysal zamanında olmasaydı o sözleşmelerin yapılacağına gerçekten inanıyormusun ?

Mete Temiz

Son düzenleme:

ozamanlar yabanci kisiltlamasi vardi. Bundan dolayi Salih,veysel,Tarik,onti,pandev gibi cöpler geldi. Simdi öyle bir zorunluluk yok. Cok merak ediyorum böyle bir zamanda ne yapabilir

Selçuk ve Burak'ın sözleşmeleri konusunda hemfikirim. Ama o dönemin şartlarında tekrar düşündüğümüzde zannedersem eldekileri kaptırmamak için yapılmış bir hareketti. Şimdi aynı hataya düşeceğini sanmıyorum. Zaten bizim belimizi büken yerli kuralıydı. Şu da var ama, en azından mutluyduk. Bu 1 sezon geçmek bilmedi. :S

Abi haklı olarak yabancı sınırlaması diyorsun da 34 yaşına kadar bu ikiliye senelik 3 milyon euro bağlamak hangi mantığa sığıyor? Hayır bu ikisini serbest bıraksak kim bu kadar para verip alır? Ki yabancı sınırının kalkacağını herkes biliyordu bunu bile bile uzattılar.

Şahsi fikrim Aysal yönetimi değiştirince bütün foyası ortaya çıktı, sonra beceremedi gitti zaten.

ozamanlar yabanci kisiltlamasi vardi. Bundan dolayi Salih,veysel,Tarik,onti,pandev gibi cöpler geldi. Simdi öyle bir zorunluluk yok. Cok merak ediyorum böyle bir zamanda ne yapabilir

Bak mesela Tarık yazmışsın, sözleşmesi biterken bedavaya almadık sonra 4.5 milyon verdik bu normal mi? Eleştirdiğim bunun gibi işler sadece sözleşme kısmına takılmayın.

Melo, Eboue, Drogba, Sneijder, Muslera vs. vs. vs. gibi müthiş örnekler varken yabancı sınırı Ünal Aysal zamanında olmasaydı o sözleşmelerin yapılacağına gerçekten inanıyormusun ?

@Mete Temiz

Dediğim gibi yabancı sınırı sözleşmeleri meşru kılmıyor ki zaten totale bakarsak 30 milyon edecek oyuncu grubuna 50 milyon maaş ödüyoruz, burada Aysal'ın suçu yok mu?

Son düzenleme:
Bak mesela Tarık yazmışsın, sözleşmesi biterken bedavaya almadık sonra 4.5 milyon verdik bu normal mi? Eleştirdiğim bunun gibi işler sadece sözleşme kısmına takılmayın.

Dediğim gibi yabancı sınırı sözleşmeleri meşru kılmıyor ki zaten totale bakarsak 30 milyon edecek oyuncu gurubuna 50 milyon maaş ödüyoruz, burada Aysal'ın suçu yok mu?

Sözleşme bilmiyordu.

600k vermiştik. Adamlar hayır diyip tarigi kadro dışı bıraktılar. Ardından da Tarık sozlesmesini uzattı

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yabancı sınırı konusunda taraftar uyarıda bulundu Aysal'ın yöneticileri çıkıp yok öyle bir karar dediler. TFF resmi sitesinde bile yazılı olduğunu tokat gibi yapıştırdı suratlarına.
Aysal, önceki dönemlerde olduğu gibi federasyona Galatasaraylıların girmesini istemedi. Verilen ceza ve verilmeyen cezalar malumunuz.
Atar yaptı, ya o sınır ya onu getirenler gidecek diye bir halt olmadı.
Dedik ki fenerin cezasını bitince bu sınır olayına ayar verilecek, bakın sade taraftar bu öngörüde kolaylıkla bulunabiliyor ve haklı olduğundan neredeyse yüzde yüz eminken vizyoner sıfatı yüklenmiş başkan tutup önüne gelen oyuncuyla uzun soluklu ve maaşlarının katlanması usulü ile sözleşmeler imzalıyor. Oyuncuları elinde tutma lafı ucuz bir bahanedir, hadi Selçuk-Burak diğer yerlilerden üstün olsun yahu son kazığı olan Yekta'yı kim alıp ne yapacaktı. Üstelik bir çok oyuncunun sözleşmesine 1 seneden fazla vardı.

Mancini dönemi devre arası transferleri tamamiyle fiyasko, tavsiye usulü oyuncu transfer edildi, menajerler kulübe dadandı, paralar suyunu çekince Mancini ile yollar ayrıldı, transferin son günü beklendi fiyatlar düşer diye ve iki adet performansı dip yaptığı için istenmeyen oyuncu alın size transfer diye Galatasaray'a alındı.

İlk sene transferlerin faydası hususunda kabul edin etmeyin hocanın etkisi ve taraftarın beklentilerinin payı hayli yüksekti, iyi bir kimya ve taraftar etkisiyle bugün evlat olsa sevilmez diyeceğimiz Semih dahil takım başka seviyede gözüküyordu. Drogba'yı EPL'de bir takım almasa kimsenin alacağı yoktu, az para vermedik yine de iyi hamleydi ancak aldığımız katkıyı bile tartışabiliriz, son dönemde iyice göze batmıştı, kendini takımın üstünde görüyordu, her frikiğin başına geçtiğinde küfür ediliyordu, top kayıpları yüksek seviyedeydi. Sneijder'a 7,5 ödedik, ilk sene maaşını da bonservise eklemek lazım çünkü bir senede anca toparlayacağı ayan beyan belliydi. Kaldı ki riski de büyüktü. 2010'da nirvanaya ulaştı ardından sorunlar yaşadı ve bizde de problem yaşasaydı, ki Terim istekli değildi transferinden, elimizde patlamış büyük bir kazık olacaktı. Sneijder Selçuk'u bozuyor demeyeceğim ama Sneijder'in gelişi ile Selçuk pozisyonunu kaybedecekti ya da Wes sola hapsedilecek, savunma katkısı veremeyeceği için de takımın dengesi bozulacaktı. Gerçi Burak'ın gelişi ile de dengemiz bozulmuştu ya. Netice itibari ile kadro planlamasının olmadığını, hocaya rağmen transfer yapıldığını görüyoruz. Yabancı sınırının olduğu yerde en dikkat çeken yerli oyuncuyu, o dönem adından çok söz ettiren ismi, ıskartaya çıkarmış olduk. Yerini, yapması gereken yeni rolü yadırgadı, beceremedi, kendini iyice saldı Selçuk da. O gün bugündür de göze batıyor.

Özetle bir dönem hep düşeş attı-k. Hatalar gözardı edildi.

Yeni gelir kalemleri üretmesi çok iyi bir şeydi ama kazandırdığını saçmayı da iyi bildi. Galatasaray'ı kendi şirketi gibi görse bu savurganlığı yapar mıydı. SPK'nın engel çıkarabileceği, ihtiyarların yan çizeceği risklerini hesaba katmaz mıydı?

Konu başarıysa üç kupalı Hamza der susarım, o da çok başarılı oldu ya...

Daha iyisi gelir mi gelmez mi bilemiyorum ama Aysal'ın da ideal bir başkan olmadığını belirtmek istedim.

İlk 2 sezondaki ekibi kurarsa,ego savaşlarına girmeyecekse olabilir.

Bir yandan basimiza Prandelli ve Manciniyi musallat eden ve sidik yarisi yapacagim diye kulübün içine eden baskan tekrar gelmesini istemiyorum, diger yandan durumumuz o kadar kötü ki, Dursundan daha kötü baskan olacagini zannetmiyorum. Para yokken nasil baskanlik yapacak bir de o var. Kararsizim....

Ali Dürüst & Abdürrahim Albayrak Lütfi Arıboğan&Haldun Üstünel ile beraber gelecekse takımı yeniden canlandırabilir hi. şüpemiz yokki dursun ne kadar vizyonsuzsa ünay başkan'da o kadar vizyonludur.En azından istediği oyuncuları alabiliyor adam

Başkan olmasına gerek yok.20 milyonluk yatlarından birini satıp kulübe sponsor olsun.Onu da yapamıyorsa basket takımına 3-5 bir şey atıp sözünü tutsun.

Yabancı sınırının kalkacağından emin olanlar,o dönemde konuyla ilgili mesaj attılar mı?Ne bileyim mesela "Burak ile sözleşme uzatmayın yabancı sınırı kalkacak veya Olcanı almayın,seneye ybancı sınırı kalkacak" gibi?
Şahsen 2014 Kasım veya Aralık ayına kadar konu ile ilgili kıvılcım bile yoktu.En son Demirören,kesinlikle kalkmayacak demişti.Ondan sonra birşey mi kaçırdım?

Geri
Üst Alt