Ünal Aysal Yeniden Başkan Olmalı mıdır?

Ünal Aysal Yeniden Başkan Olmalı Mıdır?

• Kesinlikle olmalı

Oy: 47 64,4%
  • Olsa da olur olmasa da

Oy: 5 6,8%
  • Olmamalı

Oy: 5 6,8%
  • Kesinlikle olmamalı

Oy: 14 19,2%
  • Kararsızım

Oy: 2 2,7%

• Kullanılan toplam oy
    73
  • Anket kapatılmış .
Olacak, olacak. Az kaldı. Topunuzu satın alacak büyük başkan

Ülkede seçimlerin nasıl kazanıldığını gösteren güzel bir örnek olmuş bu anket.

hala ünal aysal diyen var cezayı neden yedik acaba?

1-Özet: Faruk Süren Mehmet Cansun'a kulübü 44 M $ borç ile, Cansun Canaydın'a 42,1 M $ ile,Canaydın Adnan Polat'a 109 M $ borç ile bırakmıştır
2-Başarısızlıklarla dolu sezonlar yaşatan,o dönem Aziz'in tüm hegamonyasını üstüne kurduğu Polat,109 M$ borcu Aysal'a 328 M $ olarak devretti.
3-Aysal sadece 328 M $ olarak değil,üstüne 81,4 M $ faiz ve finansman borçlanmasıyla beraber 409,4 M $ borcu devralmıştır.
4-Polat bu kadar borcu devrederken, yeni stadın 2019'a kadarki isim hakkı parasını,forma gelirini ve 3 yıllık loca&vip gelirlerini de almıştı.

Tek bir soru,Bu borç 109 milyon dolardan nasıl 409 milyon dolara çıkar?
Yahu kimsenin utaması da yok.Hadi Aysalı eleştirin,eleştirilecek işler de yapı ama borcu 109 milyon dolardan 409 milyon dolara çıkartan kim?

Bu buyuk camia Unal Aysal dışında güçlü bir başkan cıkaramıyorsa yazıklar olsun ..

UEFA cezasının 1 numaralı sorumlusunu tekrar baskan olarak dusunmek bile bu kulube ihanettir..

Benim başkan adayım belli : Tek care H. Ulusoy

kapıya kilidi vurup gitsin ondan sonra efsane efsane takılırsınız...

GSC halkı %65 ' kesinlikle olmalı ' ile tartışmalara son noktayı koymuş.

GSC içerisinde yapılanmış Ft lobisinin çöküşünün resmidir bu, zafer Sn. Ünal Aysal'ın ve onun kutlu yolunda ilerleyen GSClilerindir.

Azınlık Türkiye'de haklıdır!!!
Bu değişmeyen bir gerçek

Fatih sinirlendirme beni, bak %65'i evinde zor tutuyorum. Aman diyorum sakatlık çıkmasın.

GSC içerisinde yapılanmış Ft lobisinin çöküşünün resmidir bu, zafer Sn. Ünal Aysal'ın ve onun kutlu yolunda ilerleyen GSClilerindir.
dedik_ya_inlerine_girecegiz_girdik_giriyoruz_h328306_aebbe.jpg

Terimcileri hafife almayın bence. %65 içerisinde Terimciler de vardır bence

Galatasaray temelli batip bitip tükensin istiyorsak kesinlikle olmalı.

Olmamalı
Kesinlikle olmamalı
Kararsızım
diyenlerin fikrinde değişim var mı ?

Geri
Üst Alt