Ünal Aysal Yeniden Başkan Olmalı mıdır?

Ünal Aysal Yeniden Başkan Olmalı Mıdır?

• Kesinlikle olmalı

Oy: 47 64,4%
  • Olsa da olur olmasa da

Oy: 5 6,8%
  • Olmamalı

Oy: 5 6,8%
  • Kesinlikle olmamalı

Oy: 14 19,2%
  • Kararsızım

Oy: 2 2,7%

• Kullanılan toplam oy
    73
  • Anket kapatılmış .
Gelsin de az daha borclandirsin
2008-2011 yıllarında da başarıdan başarıya koşuyorduk zaten hiiiiç para harcamadan.

Allahım mantığa gel. Ne bekliyordunuz para harcamadan ne halt yiyeceksin, sihirli bir değnek değsin de para harcamadan birden uçalım kupadan kupaya koşalım demi.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Benim anlamadığım Aysal ve Süren den önce nasıl bir başarılı başkan profili vardı ki bu kulüpte de ölümüne eleştiriyorlar batırdı kulübü diyorlar istemiyorlar nefret kusuyirlar.

Çok basit bir soru.

Nasıl bir beklenti içinde bu insanlar? Mevcut durumda ne Aysal dan ne de Süren den daha iyi bir başkan göremez bu kulüp bu kadar basittir.

Aynı adamlar da zaten mesela her zaman kötüye gidince "Çözüm Terim" derler kendilerine göre daha iyi bir alternatif ve seçim olmadığı için.

Bununla yüzleşmek lazım.

Aysal ve Süren dışında zaten güçlü Başkan profili bizde pek yok. Bu kulüp iyi bir lider çıkaramıyor bunu kabul etmek lazım. Aysal'ın ciddi hataları var ilk 2 yıldan sonra.

Ders aldıysa büyük işler başarabilir. Ama özellikle mali projeler artık sportif projeler kadar önemli.

Türkiye'nin en iyi liselerinden birinden mezun olanların yönettiği kulübü de görüyoruz işte. Burada taraftara açılmak derken herhalde ultraslanın peşine takılıp, ona buna sataşan sucukcu tayfadan bahsetmiyoruz. Lise mezunu olmayan, futbolu liselilerden belki yüzlerce kat iyi bilen, en az onlar kadar iyi eğitimli milyonlarca Galatasaray taraftarı var. Mesela biri sen olabilirsin Alpay. Kulüp mutlaka taraftara açılmalı, lise ile sim hakkı sözleşmesi yapıp bağını koparmalı. Zaten üyelikler yine referans üzerinden olacağı için rastgele üye olunmaz. Üstelik o mali yüke de herkes katlanamaz.

Kontrollü biçimde olacaksa tabi ki açılabilir ama öyle 1 Milyon Üye vs tarzı asla olmaz kulüplerde.

Profesyonel bir ekip kurulur mülakat ile seçilerek üye alımı yapılabilir. Parayı değil aslında akılı ve vizyonu koyan yönetmeli.

Bende bu yönetim havuzunun yönetiminden memnun değilim.

Alpay, denenmiş ama sonuçta denenip başarısız olmuş bir adam değil. Sportif anlamda çok başarılı olmuş. Ekonomik olarak evet borca soktu ama şu anki yönetim de borcu indiremiyor ve borç artıyor. Ortada sportif başarı da yok. Kurumlarda hakkımız korunamıyor, ezdiriyorlar bizi. Ünal Aysal basket takımını finale çıkartmadı haksızlık yapıldığında. Tüm dünyada yankı getiren bir karar aldı. Kimine göre yanlış olabilir bu ama o hamle bana göre doğruydu.

Ünal Aysal Drogba'ya, Sneijder'e çok para verdi diyorlar da bu adamlar sayesinde de şampiyonlar liginde belki 20-25 milyon euro kaldırdık. Bu adamlar sayesinde forma satıldı. Sonuç olarak verdiği parayı geri aldı.

Şimdiki yönetim futbolculara o kadar para vermiyor ama gelir de gelmiyor karşılığında. Maç izlemeye 1000 kişi gidiyor.

Şu anki yönetimi savunmadığını biliyorum da şu anda onlar var ve sözde para harcamayan ve ekonomik olarak Galatasaray'ı iyi idare ettiğini söyleyen bir yönetimya o yüzden onlarla kıyaslıyorum.

Açıkçası bizi düzlüğe çıkaracak, denenmemiş, daha genç bir aday da yok, çıkmaz da.

Bilemiyorum şahsen ben iyi niyetine çok güvenmiyorum. İkincisi de dediğim gibi Aysal bu ülkede hiç bilinmeyen siyaset ve sicili temiz biçimde girdi. Ama 2. yılından sonra çizdiği profil ile başarılı olma şansı şu siyasi iklimde zerre yok.

Dursun'dan beter ederler. Başarı da gelmez, şimdiden kötü olmaz tabi ki takım saha içinde ama şampiyon yapmazlar kesin kaldığı sürece. Üzerine de ton ile borç artar.

Bilemiyorum şahsen ben iyi niyetine çok güvenmiyorum. İkincisi de dediğim gibi Aysal bu ülkede hiç bilinmeyen siyaset ve sicili temiz biçimde girdi. Ama 2. yılından sonra çizdiği profil ile başarılı olma şansı şu siyasi iklimde zerre yok.

Dursun'dan beter ederler. Başarı da gelmez, şimdiden kötü olmaz tabi ki takım saha içinde ama şampiyon yapmazlar kesin kaldığı sürece. Üzerine de ton ile borç artar.

Evet çekincelerini anlıyorum, ortam nahoş bir ortam doğru ama kimse bu kadar önemli iş adamlarını barındıran Galatasaray camiasını tamamiyle karşısına almak istemez.

Evet çekincelerini anlıyorum, ortam nahoş bir ortam doğru ama kimse bu kadar önemli iş adamlarını barındıran Galatasaray camiasını tamamiyle karşısına almak istemez.
Olmaz denilen herşey oldu bu memlekette. O yüzden riske girmemek lazım. Yeni bir yüz çıkmalı. Bir şekilde çıkarmalılar.

ustunberk.jpg

Basket takımı ile olumlu işler yapan Hakan Üstünberk olabilir mesela. İyi bir yönetim kurabilirse tabi.

Benim anlamadığım Aysal ve Süren den önce nasıl bir başarılı başkan profili vardı ki bu kulüpte de ölümüne eleştiriyorlar batırdı kulübü diyorlar istemiyorlar nefret kusuyirlar.

Çok basit bir soru.

Nasıl bir beklenti içinde bu insanlar? Mevcut durumda ne Aysal dan ne de Süren den daha iyi bir başkan göremez bu kulüp bu kadar basittir.

Aynı adamlar da zaten mesela her zaman kötüye gidince "Çözüm Terim" derler kendilerine göre daha iyi bir alternatif ve seçim olmadığı için.

Bununla yüzleşmek lazım.

Ya kardeş bunların akıl hocaları fener medyası zaten...Adamlar demirkolu,rıdvanı,sinan engin'i izleyip,bu adamların ciddi ciddi tarafsız olduklarını düşünüp,bunların söylediklerini ciddiye alıyor.

Bu adamlar aysal kulübü batırdı diyor bunlarda aynısını söylüyor.

Bu adamlar melo gitmeli,pislik diyor ,bunlar da gaza gelip melo gibi adam gidince sıradan normal bir olay gibi karşılıyorlar.

Bu adamlar selçuk hep oynamalı diyor, bunlar da selçuk 1-2 maç oynamayınca sağda solda ''selçuk kaptanımızdır,canımızdır''diye atıp tutuyorlar.

Bu adamlar sabri'den iyisi mi var diyor, bunlar da çıkıp aynısını söylüyor.

Bu adamlar ''dursun başkan borçları indiriyor'' diyor bunlarda aynı gece twitterda '' yaşa var ol dursun başkan'' nidaları atıyor.

Bu kulüp için fener medyası ve onların tarafsız gözüken sinsi piyonları çok büyük tehlike.Onlardan daha büyük tehlike ise bu adamların her dediğine inanan,kendini akıllı zanneden ama kafası bir halta basmayan boş taraftarlar.

Bu kulübün yönetimi,kadro kalitesi yavaş yavaş,sinsi sinsi yerle bir edildiyse bunda en büyük suçlu bu fener medyasının gazına gelip her yararlı parçası bu kulüpten ayrılınca zevk çığlığı atan saf taraftarlarıdır.

Etrafımda da çok var bu tiplerden.Bunlar çay,kahve eşliğinde maç izler,maç sırasında elli tane şeyle uğraşıp televizyona bile bakmaz.Çoğu kez maçı bile izlemez özetine bakar.Ondan sonra açar fenerli abilerini gaza gelir.

Çok şey yazılır bu boş beleş taraftar görünümlü adamlara ilgili ama neyse...

Bize çok para harcatıp kısa vade transferlerle taraftarı şımartan popülistler yerine sağlam uzun vade planı olan, fazla para harcatmayan, kulübün geleceği düşünen, etrafını futboldan anlayan ve profesyonel kulüp yönetme kabiliyeti olan insanlarla dolduran bir başkan şart. Aysal bu profile uymuyor.

11/12 ve 12/13 sezonlarda öyleymiş gibi gözüktü ama daha sonra etrafındakileri gönderip boş beleş adamlarla kulubu yönetmeye çalıştı, hata üstüne hata yaptı.

Kaçtıktan sonra, pardon gittikten sonra hatalarından ders aldığını da göstermedi. Röportajları ve açıklamalarında hala kendisini aklama derdinde, hala herşeyi ben yaptım ben ettim havasında.

Ne Aysal ne Dursun bu kulübün başkanı olmalı

Son düzenleme:
olmaması gibi bi ihtimal yok.mecbur.

2008-2011 yıllarında da başarıdan başarıya koşuyorduk zaten hiiiiç para harcamadan.

Allahım mantığa gel. Ne bekliyordunuz para harcamadan ne halt yiyeceksin, sihirli bir değnek değsin de para harcamadan birden uçalım kupadan kupaya koşalım demi.

Uefa'dan neden 1 yil ceza yedik?

Alex Telles'i almak icin banka'dan kredi ceken kim?

Neden UEFA maaslar icin 65m limiti koydu?

Dursun kulube kendi cebinden 120m TL vermis, kim ne derse desin bana gore Dursun ekonomik acidan basarili, ha bizim icin tabi ki onemli olan sportif basarilar, o konuda basarisiz, bunu inkar eden yok.

Son düzenleme:

Dursun kulube kendi cebinden 120m TL vermis, kim ne derse desin bana gore Dursun ekonomik acidan basarili, ha bizim icin tabi ki onemli olan sportif basarilar, o konuda basarisiz, bunu inkar eden yok.

:oley:

Hahahahahaha sana ne yazsam az.

Dursuna ne konuda olursa olsun başarılı diyen beyin hücrelerini kaybetmiştir.

Beyin ölümün gerçekleşmiş, geçmiş olsun.

Bu arada başkanlardan bağımsız şunu söylemekte fayda var. Kulübü batıraan Sneijder, Muslera, Drogba, Bruma, Telles vb. transferler değil, Aksine düşük maliyet gibi görünen Hajrovic, Ontivero, Burdisso, Veysel, Tarık, Olcan, Greuskreutz, Sightorson, Jem, vb. transferlerdir. Yukarıdaki isimlerin yarısı bugün de takımı ayakta tutuyor. Mesela az ya da çok maliyet değil, doğru ve iyi oyuncu almak.

Hahahahahaha sana ne yazsam az.

Dursuna ne konuda olursa olsun başarılı diyen beyin hücrelerini kaybetmiştir.

Beyin ölümün gerçekleşmiş, geçmiş olsun.

Dogru, unal aysal'in bunlari yaptiklarini gorunce bende ''hahaha'' diyorum.

Kulube kendi cebinden para vermis, dursun'dan istedigin kadar nefret edebilirsin ama bazi seyler gormezden gelemezsin.

Eger sen bir kac yil daha uefa'ya gitmemeye raziysan, kulubun biraz daha borclandirmasina raziysan, ozaman buyursun gelsin Unal Aysal.

Dogru, unal aysal'in bunlari yaptiklarini gorunce bende ''hahaha'' diyorum.

Kulube kendi cebinden para vermis, dursun'dan istedigin kadar nefret edebilirsin ama bazi seyler gormezden gelemezsin.

Eger sen bir kac yil daha uefa'ya gitmemeye raziysan, kulubun biraz daha borclandirmasina raziysan, ozaman buyursun gelsin Unal Aysal.
Hala para verdi diyorsun yahu. Yalan o.

Forumda konusu var hatta bile. Etiketledim seni oku biraz.

Bence sorulmasi gereken öncelikli soru, neden Dursunun göreve geldigidir. Bunu cözebilirsek, bence Dursun sonrasi sorusunu daha net bir sekilde cevapliyabiliriz.

Çok belli değil mi.Hükümet-cemaat kavgasından dolayı değişen konjonktüre uyum sağlamak için getirildi.Aysal şike de şike derken Yarsuvat'ın şike bir komploydu demesi başka neyle açıklanabilir sence?

Başarı başarı başarı lafıyla taht kurmuştu. Ama işin bir de ekonomik tarafı var. Kendinden sonrakilere neler bıraktı. Bir nevi onun yüzünden Galatasaray'ımız bu halde. Gelmesin

Hala para verdi diyorsun yahu. Yalan o.

Forumda konusu var hatta bile. Etiketledim seni oku biraz.

Dursun geldikten sonra borclar azaldi mi, azalmadi mi?

Kulube para vermistir vermemistir, ben yoneticinin soyledigini soyluyorum. Yoneticinin agzindan cikana degil de kimin soylediklerine bakacagiz?

Tekrar soyluyorum, Unal Aysal mi Dursun mu, tabi ki Unal Aysal, bizim icin onemli olan sportif basarilar ama borclari gormezden gelemezsin. Unal Aysal yuzunden 1 yil uefa'ya gidemedik.

Geri
Üst Alt