# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

Ünal Aysan'da boş çıktı gibi.

Ali Dürüst,Bülent Tulun,Geretes,Terim ve şaş gibi isimleri aklından bile geçirmemeliydi.

Bi denge gözetmek zorunda olduğunu kendisi söyledi.. eğer umutsuzluğa kapılacaksan bu yüzden kapılma.. başka sebebler var.. ama umarım Ünal Aysal başkan olur çünkü taraftar çok istiyor

isin celebi konusunda bende cok yanildim yazik olacak diyordum bende isin celebi ye telegole cok cikiyor isin celebi sanki resmi tv kanaltürk bizim turgay kirana destek mi verceklermis? yok artik

unal_aysal_polis_dayagi.jpg

adam giderkende zengindi :D polis dayağıyla filan gelen servet biraz acıtasyon olmuş :)

Arkadaşlar Aldığım Bir Bilgiyi Sizlere Aktarıyorum (kaynak kesin doğru) başkan adaylarimizdan Ünal Aysal Teknik Direktörlük için Eric Gerest'le DEĞIL Mircea LUCESCU'YLA Anlaşmıştır. Ali Dürüst ise Fatih TERIM'LE görüşmelerini Devam Ediyor. Büyük Bir Ihtimalle Abdullah Avcı 2 Yıl Lucescu'nun Yardımcılığını Yapacak. Sonra Tek Yetkili Olacak -Facebook "ultrAslan"Tepe Sayfası-

Umarım doğrudur heyecanlandım

Arkadaşlar Aldığım Bir Bilgiyi Sizlere Aktarıyorum (kaynak kesin doğru) başkan adaylarimizdan Ünal Aysal Teknik Direktörlük için Eric Gerest'le DEĞIL Mircea LUCESCU'YLA Anlaşmıştır. Ali Dürüst ise Fatih TERIM'LE görüşmelerini Devam Ediyor. Büyük Bir Ihtimalle Abdullah Avcı 2 Yıl Lucescu'nun Yardımcılığını Yapacak. Sonra Tek Yetkili Olacak -Facebook "ultrAslan"Tepe Sayfası-

luce ile anlaşılmızsa terimle neden görüşülüyor?

Abdullah Avcı yardımcılık yapmaz bu saatten sonra. Çok büyük vaadler verilmesi lazımki bu yazılanlar olsun. Luce 2 yıl gibi kısa bir planlamada yer almaz

suan bülent tulun'u dinliyorum cine5'ten

takimin 3/4 kalacak diyor...!!!

ben sogudum acikcasi ünal aysal ve ekibinden. helvaci en azindan 10 tane yeni adam getirecek. yani suanki takimin en az yarisi gidecek, ki buda gerekli zaten.

bundan sonra ben helvaci'ciyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt