# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

Bülent Tulun şu anda Cine5 te konuşuyor

futbolla ilgileneceğini söylüyor.

takımın çok kötü futbolculardan kurulu olduğuna inanmıyormuş.

gelecek sezon çok fazla değişiklik olmayacakmış.

Arda Turan gitmek istiyorsa satarmış.

Galatasaray'dan fb ye , fb den Galatasaray' transfer olmaz dersek futbol ilerlemezmiş

yani geçmiş olsun..

Bosuna demiyoruz Helvaci baskan olsun diye. Vizyonlu adamin hali baska olur tabi.

benim anlamadığım tulun,albayrak,hasan şaş çorba gibi birşey olacak.takımın çoğu kalacksa siz neden geliyorsunuz?arda yı satta fb ye görelim bakalım.bu işler öyle kot satmaya benzemez.kaldı ki ünal aysal ın açıklamaları ile cok ters açıklamalar,gerets gelmediği sürece tulun hikaye

suan bülent tulun'u dinliyorum cine5'ten

takimin 3/4 kalacak diyor...!!!

ben sogudum acikcasi ünal aysal ve ekibinden. helvaci en azindan 10 tane yeni adam getirecek. yani suanki takimin en az yarisi gidecek, ki buda gerekli zaten.

bundan sonra ben helvaci'ciyim.

Ama yeni bir kan,taraftarı heyecanlandıracak hamleler de lazım dedi.

Ama yeni bir kan,taraftarı heyecanlandıracak hamleler de lazım dedi.

bosver reis...

servet, balta vs. hayatta gitmezler bu adam gelirse...

takimin 3/4 kalacak dedi...bu benim icin yeterli secilmemesi icin.

ayrica h.sas ve tulun celiskili aciklamalar yapiyorlar.

2. bir polat-helvaci faciasi yasayabiliriz bu adamlar gelirse.

ali dürüstü de unutmayalim tabii. oda karisacaktir olaya.

Bülent Tulun takımı değiştirmeyeceğiz derken tamamen değiştiremeyiz demek istedi.Yani 15-20 kişi gönderip 15-20 kişi alamayız dedi.Şu takımı,sağlam 6-7 adam şaha kaldırır bence de.

Ünal Aysal ise Lig TV'de ciddi bir değişim olur demişti takım için. Sanırım çok ciddi bir iletişim sıkıntısı var bu ekipte. Ama yine de Aysal'a güveniyorum. Zaten Tulun'a hayatta güvenmem ben.

benim anlamadığım mutlaka Hasan Şaş da Bülent Tulun da Aysalla görüşmüştür ikiside görev alıcaz diyor.

biri yerli kalitesinin artması gerek yapılacak çok iş var, gerets bu takımla başarılı olmaz diyor

diğeri takım çok kötü değil fazla değişime ihtiyaç yok derken Geretsi ima ediyor bunlar ne çelişkili açıklamalardır.

Adamlar hala 12 milli oyuncu diyorlar. Nasıl bunlar futboldan anlıyorum diye geçiniyor bilemiyorum. Milli takım Arda hariç Galatasaray'ın bütün milli oyuncularından kurtulmaya çalışıyor ve kurtulursa ancak başarılı olur fikri Hiddink'te varken hala bu yorumlar. Seneye de Barış Sarp Hakan desinler bakalım ne oluyor.

Unal Aysal acik acik "benden bugün, yarin basari beklemeyin" diyor

Helvaci tam tersine, sportif basari ilk hedefim diyor, ne olursa olsun.

Bülent Tulun,'Arda isterse Fenerbahçe'ye gönderirim' içerikli konuşmasının sanal ortamlarda çarpıtılmasından da veryansın etti. :)

tam aksine Aysal ben sabırsız bir adamım tahamülüm yok o yüzden en kısa zamanda başarı yakalanacak ve bunuda göreceksiniz yakın zamanda dedi açık açık.

helvaci ekici ve selcuk inan ile anlasmis...

kaynak osman isik arkadas...

https://www.gscimbom.com/forum/gala...mi/64550-_-mehmet-helvaci-56.html#post2396860

ben tulun''un aciklamalarindan sonra helvaci'ciyim.

adam en azindan 10 tane adam getirecek ve takimin yarisindan fazlasini degistirecek.

Siz harbiden 10 - 15 tane futbolcunun alinip gönderileceginimi saniyorsunuz?

Kim gelirse gelsin, yok öyle birsey.

Helvaci bu futbolcularla görüyoruz cogunlugylada anlastik demisti. Zaten takimda gitmesi muhtemel isimler belli. Yabancilarin 4 tanesi gitse, 4-5 tane yeni yabanci alinmis olsa, ilk 11in yarisi degismis oluyor zaten. 2-3 tane de yerli aldimmi tamamdir bu is. Sarpi felanda yollarsin. Ama Servet Balta gibileri kalir yani.

Öyle kolaymi bu isler.

Servet Balta Sarp fln olacaksa seneye bu takimda ben artik naparim bilmiyorum. Kümeye dusseydik anasina satim, durumun ne kadar vahim oldugunu anlarlardi

Siz harbiden 10 - 15 tane futbolcunun alinip gönderileceginimi saniyorsunuz?

Kim gelirse gelsin, yok öyle birsey.

Helvaci bu futbolcularla görüyoruz cogunlugylada anlastik demisti. Zaten takimda gitmesi muhtemel isimler belli. Yabancilarin 4 tanesi gitse, 4-5 tane yeni yabanci alinmis olsa, ilk 11in yarisi degismis oluyor zaten. 2-3 tane de yerli aldimmi tamamdir bu is. Sarpi felanda yollarsin. Ama Servet Balta gibileri kalir yani.

Öyle kolaymi bu isler.

taraftarın beklediğide bu zaten 4 - 5 tane ilk 11 oyuncusu yabancı

2-3 tanede sağlam yerli istiyor taraftar başka türlü düzelmez bu takım

ama bülent tulun 4 - 5 yeni oyuncu gibi konuştu

Ardada giderse 4 - 5 oyuncu ne kadar tesir eder takıma

onlarda 3 yabancı 2 yerli olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt