# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

Devrim degil Conflict olur

Fazla beklenti içerisine girerseniz tabi soğursunuz. Bir kere adamlar sihirbaz değil, temkinli konuşmaları kadar doğal bir şey yok. :) Ayrıca neden CEO sistemine karşısınız anlamadım. :)

Fazla beklenti içerisine girerseniz tabi soğursunuz. Bir kere adamlar sihirbaz değil, temkinli konuşmaları kadar doğal bir şey yok. :) Ayrıca neden CEO sistemine karşısınız anlamadım. :)

fazla beklenti değil bu. insanlar politik konuşmalardan sonra aynı şeyler tekrarlanıyorsa sıkılırlar bu doğal bir durum.

ben isim vermlerini değil ancak

mesela

teknik direktör konusunda bazı isimlerle görüşmelerimiz var. ortak fikirler çıkıyor ortada galatasaray gerekli olan yapıyı oluşturucak isimler üzerinde duruyoruz gibi. hem ünal aysal ilk zamanlar kendi bu beklentiyi ortaya çıkardı eski teknik adam deği galatasarayda başarıya ulaşmış tecrübeli isimler dedikten sonra kimseyle görüşmedik diye bir laf söylenirse ekibi tarafından bu düşündürür insanı.

transfer konusunda da futbolcular ön görüşmeler halindeyiz. takımı başarılara götürcek genç ve tecrübeli yanı sıra yıldız futbolcularla ilgili çalışmalarımız hız kazandı denilebilir.

ünal aysal ve ekibi kulubun gerekli olan huzurun ve yükselmesin konusunda hem fikiriz bunu yapacaktır.

belki burdaki arkadaşların böyle karamsar olmasının nedeni istenilen ve buraya yazılan isimlerin başka kulupler tarafından transfer edilmesi veya bu oyuncuların artık kendi yollarını çizecek şekilde görüşmelerde bulunması

misal hamit-tawio-serdar kesimal-sezer öztürk-ismi geçen kaleciler-bir kaç forvet ismi. herkes takımda görmek istedği faydalı olacağı isimlerin yavas yavas başka kuluplerde tercihini yapması yine geç kalıyoruz piyasadaki iyi yerli ve yabancıları kaçırırsak nasıl iyi bir takım oluşturcaz kaygısıdır.

seçime 3 gün kala yapılan tüm konuşmalarda ya sadece başkan olmak için bol keseden atma var veya hiçbir şey konuşmayıp çok şey konuşuyor gibi görünüp belirsizlik var.

bencede soğuyor insanlar. büyük beklenti içinde değiliz çünkü ünal aysal ve ekibin başkanlık ve yönetim şekli bize umut vermekte ama sıra futbola gelince böyle temkinli davranılması sorulara ve beklemeye geçmek insanı sıkıyor...

Faizi yemis Galatasaray'dan Unal babut

Baskanliktan cekilse yeridir. Ya da Mehmet Helvaci'yi para verip calistirsin boylece kimseden ozur dilemek zorunda kalmaz.

LESH

Seçilirse futbolu ve basketbolu profesyonel insanlara bırakması gerek kesinlikle.

Zaten Ali Durust ve Adnan Ozturk'e birakacakti. Adnan Ozturk ben proflara birakirim dedi dun. Demek ki Ali Durust ve Fatih Terim'e kalacak futbol.

Bu mu profluk sayin Aysal :o

Biz bir aileyiz.

Siz degilsiniz

Prof Dr Mehmet Helvaci

Zaten Ali Durust ve Adnan Ozturk'e birakacakti. Adnan Ozturk ben proflara birakirim dedi dun. Demek ki Ali Durust ve Fatih Terim'e kalacak futbol.

Biz bir aileyiz.

Siz degilsiniz

Prof Dr Mehmet Helvaci

Oyunuz Sn.Helvacı'ya mı Sn.Cund ?

Benim oyum Sn.Aysal'a.

Ünal Aysal forever. Kapaklar az gelmis Helvaci´ya. Daha fazla kapaklayin diyor

“Futbol takımını toparlamak için öyle bir teknik adam getirmeliyiz ki, güncel sonuçlardan etkilenmemeli ve futboldaki bütün yükü kaldırmalı. Bizimde diğer işlerle rahat bir şekilde uğraşmamızı sağlamalı. Bu kişi de Terim’dir. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nin seyirci kapasitesini 7 bin kişiden 50 bin kişiye çekmek için mutlaka dünya yıldızı transfer edeceğiz. Ünal Bey bildiğim kadarıyla da 3 dünya starı ile de şimdiden pazarlıklara başladı. Galatasaray taraftarının hoşuna gidecek transferler yapılacak. Aysal, Galatasaray için bir şanstır...”

Yıldız yağacak, Star Gazetesi

Bu kişi de Terim'dir demiş midir abi bu adam. Yoksa gazete mi uydurdu. Duymadık çünkü hiç bir yerde

Biz bir aileyiz.

Siz degilsiniz

Prof Dr Mehmet Helvaci

suphanaallaahh

Uye olabilsem Prof Dr Mehmet Helvaci'ya oyum kesindi. Ama olamadim gardas.

Onu diyorum ben de işte. :D

Oyumuz moyumuz yok ................. ................!!!

Ne diye ateşli millet bu kadar anlamadım. Kimi seçerse kongre ona biat edecez el mahkum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt