- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Cevap: # Ünal Aysal
Devrim degil Conflict olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fazla beklenti içerisine girerseniz tabi soğursunuz. Bir kere adamlar sihirbaz değil, temkinli konuşmaları kadar doğal bir şey yok.Ayrıca neden CEO sistemine karşısınız anlamadım.
![]()
Zaten Ali Durust ve Adnan Ozturk'e birakacakti. Adnan Ozturk ben proflara birakirim dedi dun. Demek ki Ali Durust ve Fatih Terim'e kalacak futbol.
Bu mu profluk sayin Aysal
Biz bir aileyiz.
Siz degilsiniz
Prof Dr Mehmet Helvaci
“Futbol takımını toparlamak için öyle bir teknik adam getirmeliyiz ki, güncel sonuçlardan etkilenmemeli ve futboldaki bütün yükü kaldırmalı. Bizimde diğer işlerle rahat bir şekilde uğraşmamızı sağlamalı. Bu kişi de Terim’dir. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nin seyirci kapasitesini 7 bin kişiden 50 bin kişiye çekmek için mutlaka dünya yıldızı transfer edeceğiz. Ünal Bey bildiğim kadarıyla da 3 dünya starı ile de şimdiden pazarlıklara başladı. Galatasaray taraftarının hoşuna gidecek transferler yapılacak. Aysal, Galatasaray için bir şanstır...”
Yıldız yağacak, Star Gazetesi
Bu kişi de Terim'dir demiş midir abi bu adam. Yoksa gazete mi uydurdu. Duymadık çünkü hiç bir yerde
Zaten Ali Durust ve Adnan Ozturk'e birakacakti. Adnan Ozturk ben proflara birakirim dedi dun. Demek ki Ali Durust ve Fatih Terim'e kalacak futbol.
Bu mu profluk sayin Aysal
Biz bir aileyiz.
Siz degilsiniz
Prof Dr Mehmet Helvaci
Oyunuz Sn.Helvacı'ya mı Sn.Cund ?
Benim oyum Sn.Aysal'a.
Uye olabilsem Prof Dr Mehmet Helvaci'ya oyum kesindi. Ama olamadim gardas.
SPOR BÜLTENİ - Canal Turk - Yildiz.tv / Nar.tv - Tv izle, dizi izle, film izle, Canli izle
19.38.51 e dikkat
Aşağı yukarı Faa.....,elimde 2 tane altenatifim var
![]()
Helal Murat iyi yakalamışsın.Tam Fatih Terim diyecekken frenlemiş.
Haksizlik olmasin, ben yakalamadim, baska bir arkadas yakalamis.![]()