# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

Unal Aysal = Ozhan Canaydin

Ali Durust ve Adnan Ozturk = Adnan Polat olmak icin kapisiyorlar.

Durum net bu.

adszzos.jpg

Yanlız davete baya kişi gelmiş.Seçileceği burdan bile belli.

Ali Dürüst neden bu kadar büyütülüyor beyler? Adam çok efsane işler yaptı da ben mi hatırlamıyorum yönetimdeyken?

hic birsey yapmadi ali dürüst, ali dürüstün yaptigi isler coraplarimin kokusu kadardir ancak.

aksine, zarar verici isler yapmis diyor karsi taraf

Camia icinde asiri derecede sevilen bir adamdir Ali Dürüst. Ancak karakterinden dolayi olmali cünkü yöneticiliginde öyle ahim sahim basarilar elde edilmedi. Vardir mutlaka bilmedigimiz bir yönü :) Ama asiri derecede cok sevilir. Bir cok kisinin Baskan adayidir. Hep söylerler

Ünal Aysal konusunda beni heyecanlandıran geçen seçimde 2500 oy alan başkan vasfındaki Adnan Öztürk'ün bile onun listesine girmiş olması

Ali Dürüst'e isinmadim pek, bence sevmeyecegiz bu adami.

Önce hagi'ye sardın fos çıktı. Şimdi sıra Dürüst'te mi?

Hagi fos falan cıkmadı, yönetim istediklerini almadı veya alamadı. Tam 3 hoca geldi gecti bu sezon ki kadroyla, biridemi bilmiyor bu isi Allah icin. Senin gibi bırak Hagiyi, benimle bile ne mantıken nede fiziken futbolu tartısamayacak köstebekler olmasaydı, bu futbol dahisi gelecek sezon saat gibi isleyen bir takım kurur, Hagi efsanesi teknik direktörlükte de devam ederdi.

Diyecek lafınız olmadıgında kıvırmayın. Konu hakkında gel bana gelebiliyosan.

Hagi ve fos cikmak diye birsey tarihte gorulmemistir. Akilli olalim.

Hagi fos falan cıkmadı, yönetim istediklerini almadı veya alamadı. Tam 3 hoca geldi gecti bu sezon ki kadroyla, biridemi bilmiyor bu isi Allah icin. Senin gibi bırak Hagiyi, benimle bile ne mantıken nede fiziken futbolu tartısamayacak köstebekler olmasaydı, bu futbol dahisi gelecek sezon saat gibi isleyen bir takım kurur, Hagi efsanesi teknik direktörlükte de devam ederdi.

Diyecek lafınız olmadıgında kıvırmayın. Konu hakkında gel bana gelebiliyosan.

Hagi'nin istediği bütün adamlar alındı, Çakma-hoca olduğu için misimoviç gibi bir adamı da harcadı.

Romanya'dan ancak halı saha takımı antrenörlüğü yapacak adamı tuttular, G.Saray gibi bir takımın başına getirdiler. Vizyonsuzluk.

Önce Zapata denilen karpuzcuyu aldırdı. Sonra Stancu denilen 1m euroluk pırpıra 5m euro verdirdi. Başta getirilmesi hata idi. Neyse ki paldır küldür yollandı.

Neyse ki Tugay var da tek olumlu transfer Yekta'yı aldık. Sen burda scoutçuluk oynarken,ben senin gibilere futbol dersi veriyordum.

Anlamıyorum, burada en son elestirilicek adam Hagiydi. Taraftar medyanın gazına gelip yönetimin yıllardan beri biriken günahını Hagiye yükledi. Haginin istedigi dogrultusunda kaliteli bir kaleci ile iyi bir defansif orta saha oyuncusu koy su takıma ezer gecerdi bu ligi ve en az ikinci olurdu. Hagi döneminde 1-2 mac dısında istisnasız her takımı ezmisizdir, buna iki sampiyon adayı dahil. Cana oynuyordu, Neill oynuyordu, Kewell oynuyordu, Mustafa Sarp son zamanlarda takımdan kesilmisti vs. gelecek sezonun temeli kurulurken gönderildi.

Hade gönderdikte, neden hala art niyetle ismi anılıyor Haginin? Galatasaray'ın isminden baska övünebilecek ne bıraktınız ulan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt