# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal l Basın Toplantısı Düzenliyor l Ntvspor

Onu bunu bilmem,Ünal Başkan tam reis çıktı :)

Aysal'ın tabiri ile bizler derin Galatasaray'lı olmuş bulunuyoruz :cool:

ya ilk basta da 100 milyon vercek diye bahsedilmedi ki? bnm hatırladıgım kadarıyla "gerekirse 100 milyon dolar kaynak bulabilir bunun icin kredibilitesi var" denmişti ama medyada dondu dolastı 100 milyon vercek diye devam etti diye hatılıyorum..

yanlıssam lutfen duzeltin ;)

Doğrusun :) Bunuda çok kişi aynen böle anlattı ama basın gaza getirdi herkesi.Doğru bir yönetim yapılanmasıyla geniş ilişkilerle yapılmayacak transfer yok illa 100 milyonla başa biri gelmesinede gerek yok yeterki var olan gücümüzü doğru kullanabilelim. :)

abi ne guzel dedi 2 tip GS'li vardır biri skor tabelasına bakar digeri arkasındaki problemleri arastırır :)

cebinden para vermemesi lazim, artik galatasaraya kendi ayagla durmasi lazim. kurumsalasma bunun icin .. Unal Aysal parayla degil, beyniyle geliyor

Adam çıkıp cebimden para vericem diyecek hali yok.

100'ü geçtim bari bir 10 at ortaya.:)

Demedi deme İbrahim,adam tam bir beyefendi lakin bizim medya bunuda bozar.

Takımı baştan kuracak belli oldu

Galatasarayı Küllerinden Yaratmaya geliyoruz...

ulan bu biyikli hitler kim, medya mensuplari biraz ceki duzen versin kendine. bari soru sorarken ayagi kalkin

"Hayat biter Transfer bitmez diyen"

"son dakika Transfer eden"

bir Baskan olmasinda yeter bana =)

Adam cimri çıktı.

Nerden nereye Allah askina?

Cimriligini ne cabuk anladin.

Bu adam en iyisini yapiyor. Öncelikle Galatasarayimiz kendi gücüyle kalkinmaya calismasi lazim.

Besiktas Demirören Spor Kulübüne dönmesin Galatasarayimiz.

Ünal Aysal'in önemli sözlerini derledim sayilir, buyrun;

4 Temel Hedef;

1) Ekonomik basari : Var olan durum yeterli degil, yeni büyük projeler ortaya cikarmak gerekiyor. Borclari da bir an önce cözmemiz gerekiyor.

2) Idari basari ve kurumsallasma: Seffaf yönetim ve Galatasaray'i artik sadece baskanin yönettigi bir klüp yapisindan cikarmak gerekiyor.

3) Marka degeri

4) Sportif basari: Yeni yönetimden en cok beklenen hedef. Varlik nedenimiz sportif basaridir. Türkiye sinirlari icindeki basarilar bize yetmez. En büyük hedefimiz süreklilik, bunu saglamak hedeflerimizin basinda geliyor.

- Arda'nin gidisi konusundaki karar yeni yönetime birakilmalidir.

- Galatasaray'i yeniden küllerinden yaraticaz su anda bir trafik kazasi gecirdik. Bunun sürekli bir sey olmadigini kisa sürede kanitlayacagiz.

- Böyle bir görevin bize verilmesi halinde hazirliksiz yakalanmamak icin calismalarimizi sürdürüyoruz. Iciniz rahat olsun, zamani gelince hepsi acik acik anlatilacak.

- Galatasaray'da hersey yolunda gitseydi, güllük gülistanlik olsaydi tribünde mutlu bir sekilde maclari izlemeye devam ederdim.

- Abrahamovic denmek beni rahatsiz etmiyor ama bu ben degilim. Galatasaray'in 100 milyon dolara ihtiyaci yok, zaten düzgün yönetildigi takdirde bu para Galatasaray'in kendi bünyesinde üretilebilir. Beni bunun icin sececeklerse büyük bir yanlis olur, cebimden para vermeyi düsünmüyorum.

- Galatasaray büyük bir mesuliyet, sadece Galatasaray baskani olmak icin baskan adayi olunmaz.

- Adnan Polat'in durumuna düsmem, hakkimda soru isaretleri oldugu gün istifa ederim.

- Tüzük degisikligini yapacagiz.

- Ingiltere, Italya ve Ispanya'da yukariya oynayan takimlarin uyguladigi modelin Türkiye'ye uygun bir seklini yaratmaya calisiyoruz.

Yorumlarından anladığıma göre sen paralı başkan istiyorsun.

kulubün alacakları 4-5 sene temlikli iken cebinden para harcamadan nasıl bir takım yaratacak merak ediyorum.bana hayalkırıklığı olarak geldi bu adam yeniden yapılanma teranesi dinlemek istemiyorum zira bizim acil olarak sportif başarılara ihtiyacımız var 6 senedir cl ye katılamıyoruz.

Hepimiz ''Derin Galatasaray''lıyız.

Açıkcası çekilmesinden korkuyordum :) Yarışta olmasına sevindim.

Guzel konustu.sakin ve efendi birisi baskanliga yakisan biri.Hayirlisi olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt