Cevap: Ünal Aysal l Basın Toplantısı Düzenliyor l Ntvspor
Ünal Aysal'in önemli sözlerini derledim sayilir, buyrun;
4 Temel Hedef;
1) Ekonomik basari : Var olan durum yeterli degil, yeni büyük projeler ortaya cikarmak gerekiyor. Borclari da bir an önce cözmemiz gerekiyor.
2) Idari basari ve kurumsallasma: Seffaf yönetim ve Galatasaray'i artik sadece baskanin yönettigi bir klüp yapisindan cikarmak gerekiyor.
3) Marka degeri
4) Sportif basari: Yeni yönetimden en cok beklenen hedef. Varlik nedenimiz sportif basaridir. Türkiye sinirlari icindeki basarilar bize yetmez. En büyük hedefimiz süreklilik, bunu saglamak hedeflerimizin basinda geliyor.
- Arda'nin gidisi konusundaki karar yeni yönetime birakilmalidir.
- Galatasaray'i yeniden küllerinden yaraticaz su anda bir trafik kazasi gecirdik. Bunun sürekli bir sey olmadigini kisa sürede kanitlayacagiz.
- Böyle bir görevin bize verilmesi halinde hazirliksiz yakalanmamak icin calismalarimizi sürdürüyoruz. Iciniz rahat olsun, zamani gelince hepsi acik acik anlatilacak.
- Galatasaray'da hersey yolunda gitseydi, güllük gülistanlik olsaydi tribünde mutlu bir sekilde maclari izlemeye devam ederdim.
- Abrahamovic denmek beni rahatsiz etmiyor ama bu ben degilim. Galatasaray'in 100 milyon dolara ihtiyaci yok, zaten düzgün yönetildigi takdirde bu para Galatasaray'in kendi bünyesinde üretilebilir. Beni bunun icin sececeklerse büyük bir yanlis olur, cebimden para vermeyi düsünmüyorum.
- Galatasaray büyük bir mesuliyet, sadece Galatasaray baskani olmak icin baskan adayi olunmaz.
- Adnan Polat'in durumuna düsmem, hakkimda soru isaretleri oldugu gün istifa ederim.
- Tüzük degisikligini yapacagiz.
- Ingiltere, Italya ve Ispanya'da yukariya oynayan takimlarin uyguladigi modelin Türkiye'ye uygun bir seklini yaratmaya calisiyoruz.