# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı

Bahri agliyor resmen. Aysal'in agzindan laf alamadik diyor.

الحصول على أفضل Hayırlı olur inşallah.

Başkalarının önünde ceket ilikleyen değil, ceket ilikletecek bir başkan istiyorsak eğer, o başkan Ünal Aysal' dır

En azından kimseye göbek bağı yok adamın...

İnamoto şimdiki Servete,Hakana filan 10 basar

Ne olursa olsun,ben çıkıp bunları bunları yapacam demesini bekliyordum,yanılttı beni.Şimdi adamı savunsak ne yazar.Ne yapacağını bilmiyoruz ki.Parası varmış,bana hayrı yoksa ne anladım ben bu işten.Demirören gibi olmasın tamam ama en azından Kiğılı ve Aziz Yıldırım'ın yaptığı maddi yardımları yapmalı !

Hocam adama şimdiden bir linç kampanyası var biz görmüyoruz ama var çıkıp oraya " para yağdırcam uleeen" demesi ciddi stratejik hata olurdu para yağdırmasından çok iş ilişkileri dünya çapındaki iş bağlantıları bizim önümüzü açıcak + olarak bu şekilde yönetimde bulunacak Adnan Öztürkte bu tarzda yardımcı olacak bkz: ribery transferi mondragonun bjk nın eliinden kapılması.Elimizdekileri iş dünyasındaki bağlantılarıyla kullanıcaklar bu çok önemli birşey.

Cevap: Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı !

derin GS tanimlamasi polatla falan arasindaki IQ farkini acikca ortaya koyuyor

farkindami forumdaki bazi derin GS li arkadaslarim?

ne ara anladın bunu ? tek konuşmaylamı

Gerçekleri konuştuğu için,3 sene şampiyonluk,drogbalar felan deyip milleti keklemedi.

Ayrıca senden başkada böyle düşünen yok.

2012 dememesi b le kafi benim için:)

Hocam adama şimdiden bir linç kampanyası var biz görmüyoruz ama var çıkıp oraya " para yağdırcam uleeen" demesi ciddi stratejik hata olurdu para yağdırmasından çok iş ilişkileri dünya çapındaki iş bağlantıları bizim önümüzü açıcak + olarak bu şekilde yönetimde bulunacak Adnan Öztürkte bu şekilde.Elimizdekileri iş dünyasındaki bağlantılarıyla kullanıcaklar bu çok önemli birşey.

106 yıllık tarihin en güçlü yönetimi geliyor

rakipler medya herkes bunun farkında ve şimdiden kampanya ya başladı

olay bundan ibarettir.

Ali Dürüst'ün ismini açıkladı mı arkadaşlar

Önce bi sakinleşip daha sakin düşünürseniz aslında bir çoğunuz hayal kırıklığına uğradığını fark edece ... nedenine gelince ünal aysal gelecekse para versin akla ihtiyacımız yok diyen bir çok insan vardı burda... kaldıki BUNU söylemekte haklı değillermi ? ünal aysalın bu kadar öne çıkmasında temel felsefe zengin olması değilmiydi ? yoksa hayal kırıklığınızı kendinize bile söyleme çekiniyormusunuz ?

"Hayat biter, transfer bitmez"

"2012 kriterleri doğrultusunda hareket ediyoruz"

"Galatasaray sadece futbol değildir"

"Genç yetenekler bakıyoruz, Şili'ye dikkat edin"

"Her koşulda teknik direktörümüzün arkasındayız"

"Başarısızlıkta ne t.direktör kalır ne de futbol sorumlusu"

"Galatasaray başkanı kuzu değil, aslandır"

Tarzında konuşsa Ünal Aysal'ı ayakta alkışlardım. Şimdi oturduğum yerden alkışlıyorum..

Önce bi sakinleşip daha sakin düşünürseniz aslında bir çoğunuz hayal kırıklığına uğradığını fark edece ... nedenine gelince ünal aysal gelecekse para versin akla ihtiyacımız yok diyen bir çok insan vardı burda... kaldıki BUNU söylemekte haklı değillermi ? ünal aysalın bu kadar öne çıkmasında temel felsefe zengin olması değilmiydi ? yoksa hayal kırıklığınızı kendinize bile söyleme çekiniyormusunuz ?

Profesyonelleşme çoğu kişinin ilk isteği bu forumda. Çoğu kişi şu anda temel sorunun para değil profesyonelleşme olduğunu da bilir.

Adam konusurken bile insanı mest ediyor.Büyüksün başkan Galatasarayı küllerinden yaratacak tek kişi sensin zaten.Başarılar

Beyefendilik Galatasaray kültürü ile bağdaşan bir özellik ama başkan olan adam yeri geldiğinde mücadele ettiği kişilerin anlayacağı dilden de konuşmayı bilmeli. Sn. Aysal bu konuda nasıldır bilemiyoruz. Rahmetli Canaydın (nur içinde yatsın) bu konuda baya eleştirilmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt