# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı

Önce bi sakinleşip daha sakin düşünürseniz aslında bir çoğunuz hayal kırıklığına uğradığını fark edece ... nedenine gelince ünal aysal gelecekse para versin akla ihtiyacımız yok diyen bir çok insan vardı burda... kaldıki BUNU söylemekte haklı değillermi ? ünal aysalın bu kadar öne çıkmasında temel felsefe zengin olması değilmiydi ? yoksa hayal kırıklığınızı kendinize bile söyleme çekiniyormusunuz ?

Bunu diyen adam haklı olabilir mi? Böyle düşünen adamlar bırak kulübü, kıraathane bile yönetemezler. 100 milyon ile kulüp mü kurtarılır? O kadar basit mi? :) Bırakın artık bu koyunluğu...

"Bülent Tulun bu görev için mevcut en iyi isim. Bülent Tulun 'la Sezgin'in görevlerini karıştırmayın.Tulun transfer yapmayacak. Tulun sportif direktör yani futbol takımının patronu olacak.Transferleri yabancı ceo'lar yapacak."

twitterda cimbomturk blogu yazarı bunu paylastı

Önce bi sakinleşip daha sakin düşünürseniz aslında bir çoğunuz hayal kırıklığına uğradığını fark edece ... nedenine gelince ünal aysal gelecekse para versin akla ihtiyacımız yok diyen bir çok insan vardı burda... kaldıki BUNU söylemekte haklı değillermi ? ünal aysalın bu kadar öne çıkmasında temel felsefe zengin olması değilmiydi ? yoksa hayal kırıklığınızı kendinize bile söyleme çekiniyormusunuz ?

Bence herkesi kendin gibi zannetme.Hayal kırıklığına uğrayanlar varmıdır evet vardır,ama boş vaadler artık karın doyurmuyor.Bence sen tekrar izle konuşmaYı,aklı başında ve gerçekçi konuştu.

Hocam adama şimdiden bir linç kampanyası var biz görmüyoruz ama var çıkıp oraya " para yağdırcam uleeen" demesi ciddi stratejik hata olurdu para yağdırmasından çok iş ilişkileri dünya çapındaki iş bağlantıları bizim önümüzü açıcak + olarak bu şekilde yönetimde bulunacak Adnan Öztürkte bu tarzda yardımcı olacak bkz: ribery transfer mondragonun bjk nın eliinden kapılması.Elimizdekileri iş dünyasındaki bağlantılarıyla kullanıcaklar bu çok önemli birşey.

Abi bunu hangi laflarından çıkardın,orası beni düşündürdü.Adam çıkıp bunları bunları yapacam demedi ki.Seni,beni de çıkarsından bende Galatasaray'ın büyüklüğünden bahsederdim,aynısı yaptı.Şuan çok nötrüm.Bu adamın neler yapabileceğini henüz bilmiyorum.

Para konusuna gelince ise Aziz Yıldırım olsa yeterdi,Yıldırım Demiören olmasını beklimiyorum zaten.Büyük başkanlar,gelişmekte olan klüplere ayrıcalık,maddi olanak sağlamalı,gerekirse cebinden para atmalı.Aziz gibi olsa yete bana.

Bülent Tulun futbolcularla ilişki yönünden iyidir.Florya'ya böyle adamlar lazım.

Profesyonelleşme çoğu kişinin ilk isteği bu forumda. Çoğu kişi şu anda temel sorunun para değil profesyonelleşme olduğunu da bilir.

Kardeş bu dediğine sen inanıyormusun ? daha önce tek bir gün yöneticilik yapmayan bir adamı başkanlık için destekliyoruz sonra profesyonelleşmek için yapıyoruz diyoruz ? neye güveniyoruz o zaman ? referansı nedir şirketlerimi ? öyleyse demirören de zengin ? bence zar atıyoruz... kaldıki para işide yoksa işin içinde hep yekte gelebilir gibime geliyor... UMARIM yanılırım ve takımımız çok başarılı olur

Ntv Spor sadece Ali Dürüst'ün ismini verdi diyor. Ben tamamını dinleyemedim. Müdür çağırdı. Var mı böyle birşey?

unal-aysal-resmen-aday-1257570.Jpeg

Adam Ajan Smith beyler..

"GS’i artik Baskan’in tek basina yonettigi, Baskan’in kapasitesi ile yonetilen yapidan cikarmaliyiz."

Helal :uyy:

Ali Dürüst olmayacak demedimi ??

Ben mi yanlış anladım yoksa???

Başkan için yapmayacağı şeyleri söyleyip bizi kandırmasın deriz..Söylemeyincede kızıyoruz.Bence Aysal çok iyi konuştu..

Kardeş bu dediğine sen inanıyormusun ? daha önce tek bir gün yöneticilik yapmayan bir adamı başkanlık için destekliyoruz sonra profesyonelleşmek için yapıyoruz diyoruz ? neye güveniyoruz o zaman ? referansı nedir şirketlerimi ? öyleyse demirören de zengin ? bence zar atıyoruz... kaldıki para işide yoksa işin içinde hep yekte gelebilir gibime geliyor... UMARIM yanılırım ve takımımız çok başarılı olur

oncelikle demiroren babadan zengin.. bu adam kendi yapmıs.. ayrıca adam kulubu yonetcem demiyor.. GS sirkettir sirket kısımlarını yonetcem diyor.. futbolu profesyonellere , bilenlere , anlayanlara bırakcam diyor..

Ali Dürüstle görüşmeler oldu anlamında bişey dedi ama açıklanan bişey yok.

Basin mensuplari, basin toplantisi sonrasi Ünal Aysal ile teker teker fotograf cektiriyorlar

Abi bunu hangi laflarından çıkardın,orası beni düşündürdü.Adam çıkıp bunları bunları yapacam demedi ki.Seni,beni de çıkarsından bende Galatasaray'ın büyüklüğünden bahsederdim,aynısı yaptı.Şuan çok nötrüm.Bu adamın neler yapabileceğini henüz bilmiyorum.

Para konusuna gelince ise Aziz Yıldırım olsa yeterdi,Yıldırım Demiören olmasını beklimiyorum zaten.Büyük başkanlar,gelişmekte olan klüplere ayrıcalık,maddi olanak sağlamalı,gerekirse cebinden para atmalı.Aziz gibi olsa yete bana.

Yönetim yapısından açıklamalarının bir bölümünde bahsetti ordan çıkarmıştım.Şunu şunu yapıcam getiricem demesini bekleyelim hele seçime çok var daha vaatlerini seçime 1 hafta kala nasıl olsa yapar.Ama hepsinden önemlisi yönetim kadrosunu nasıl kuracağı hakkındaki açıklamalrıydı düşünceleriydi.

Ünal Aysal: "P.League'de ilk 4 siraya oynayan takimlarin modeli, modelimizdir."

Albayrak varmi listede? sanmiyorum ama belli olmaz, böyle showmenleri sevmez Unal Aysal

Bülent Tulun: "Görev verildigi takdirde yine GS'in icin iyi isler yapacagimiza eminim"

Sadece onu yapıcam bunu alıcam gibi birsuru vaat vermemesi bile, bu adamın digerlerinden farklı ve gercekten galatasaray başkanlıgına yakışan bir adam olduğu gosteriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt