# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı

Ben Cana'yı sevmem. Ama Gerets gelirse de bu seneki gibi oynamayacağı kesin. Hatta benim Ayhan'ım bir başka oynar yahu. Bir başka bakar topa. :D

Sol açık oynatıyordu Ayhan'ı. Gayette iyiydi o dönem. Arda'nın yerine Ayhan'ı monte etmesin? :o

transfer transfer transfer,

bu taraftar için transfer:D

656767.jpg

Reis gelirse Cana 1 numaralı adamı olur.. Doğrusuda bu zaten.. İyi bi kadroda Cana'nın neler yapıcağını herkes seneye görür umarım..

Sol açık oynatıyordu Ayhan'ı. Gayette iyiydi o dönem. Arda'nın yerine Ayhan'ı monte etmesin? :o

Bu adam bizi Saıdo'yla Orhan Ak'la Cihan'la şampiyon yaptı. Tamam o zaman bir onur savaşı verdiler ama TD iyi olmasa bu mücadele bir yerde kırılırdı. Ben isterim Gerets'i.

Gerets gelirse Ayhan her zaman 18'de olur. Ya bu arada konu bu değil ama. Rıdvan Fener'in Emenike ve Selçuk İnan'la ilgilendiğini doğruladı. Yıkıldım

Unutmayin transfer sadece transfer degildir

Süper kupa almış,Şampiyonlar Ligi'nde bir çok maç oynamış,Süper Kupa'yı almış,birçok ligde görev yapmış.Yani adam neredeyse yaşanabilecek herşeyi yaşamış.

zaten o yuzden birader, daha ne yapabilir... yeni macera lazim ona.

Selcuk fenere gittigi an... gelecek 5 senenin en iyi transferini ypamis olur.. En iyi orta sahaya sahip olurlar.. (yerli kaliten iyise seni tutamazlar zaten)

unal aysal yabanci dusunuyor, bunu herkes anladi (zaten soylemis yakin cevresine).. yerli hoca degil ilk tercihi

Billiyorum. Ama şu an yaptıkları şey sadece hazırlıksız yakalanmamak için görüşmeler yapmak. Kesinleşmiş bir şey yok. Bence biraz kafa yorarsa yabancı TD'ün Türkiye'ye, Süper Lige alışmasının ve mevcut takımı tanımasının uzun süre alacağını ve daha riskli olacağını anlayacaklardır. Luce'nin gelmeyeceği kesin olduğuna göre bir tek Eric Gerets kalıyor. Eric Gerets başarılı olabilir ama hem uzun vadeye hem kısa vadeye bakarsan Abdullah Avcı tercihim olur.

Selcuk fenere gittigi an... gelecek 5 senenin en iyi transferini ypamis olur.. En iyi orta sahaya sahip olurlar.. (yerli kaliten iyise seni tutamazlar zaten)

Malesef öyle zaten. Bunlar kesin alırlar bu Selçuk'u. Emenike'de iyi adam. :(

Biri de sormazmı bu takımın düzlüğe çıkması için en az 50 milyon avroya ihtiyaç var bu parayı nerden bulacaksınız diye? Adam gidiyor Drogba'yı soruyor.

Selçuk Avrupa'ya gider kardeş.Ayrıca bizim stattan çok etkilenmiş.Dün gece Ligtv'de harika birşey dedi.Bilmiyorum.Belki bize gelir.:D

Billiyorum. Ama şu an yaptıkları şey sadece hazırlıksız yakalanmamak için görüşmeler yapmak. Kesinleşmiş bir şey yok. Bence biraz kafa yorarsa yabancı TD'ün Türkiye'ye, Süper Lige alışmasının ve mevcut takımı tanımasının uzun süre alacağını ve daha riskli olacağını anlayacaklardır. Luce'nin gelmeyeceği kesin olduğuna göre bir tek Eric Gerets kalıyor. Eric Gerets başarılı olabilir ama hem uzun vadeye hem kısa vadeye bakarsan Abdullah Avcı tercihim olur.

Avci yetmez bu kulube malesef, deneyimli t.direktor sart, zaten aysal da bunun farkinda..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt